IMORN -.-

vill bara säga att imorgon kommer jag vara jättejätte nere. Orkar inte gå in på varför när var och hur... För det är inget som jag orkar ta nu. För när jag tänker på det blir jag bara jättelässen och känner att jag inte orkar mer.



Låten säger ganska mycke om man lyssnar på texten...

Min dag har bestått av träning typ


Heej gott folk! [om ni är goda eller ej vet jag inte]

Min dag har verkligen varit en träningsdag. Har gått kanske 5 timmar minst idag om man slår ihop allt. vilket är mer än 1/5 dygn! När man kom hem från en trevlig statsdag med Jeanette och Micha var man trött, inte nog med det utan då skulle man iväg till Grimsta för att titta på fotboll. Jag övervägde mellan att gå till att cykla. Och cykla var jättelänge sen jag gjorde, kanske 1 år eller mer. Så jag besluta mig för att ta en cykeltur till grimsta det tog ungefär 15 minuter fram och tillbaka och då körde jag super fort! Och jag har nog hittat min nya hobby, cykla. Kanske låter lite töntingt men det är så mycke roligare än att gå, åka bil eller vad som helst. Då man faktiskt kan ta cykeln överallt nästan!

Nu har jag kommit hem och läst igenom avtalet med biblioteket.
Ska dit imorgon med Gulbach som också ska jobba inom kommunen. Dock inom barn men vi har samma avtal och så, bara att en har ett roligare jobb... Gissa vem, Gulbach med barn, eller jag med böcker...
Dock satt det två skitskrikiga barn på tunnelbanan in till slussen idag och det var mindre trevligt, men det beror mer på deras uppfostran för man slår inte sin mamma verkligen inte på morsdag!

[orkar inte lägga upp bilder så ni får gissa er fram till hur bilden skulle sett ut]

no pictas

Drygt folk på djurö gjorde så vi åkte tillbaka till stan. Alltså var våra 2 timmars buss och tåg färd helt i onödan. Men icke sa nicke. Vi hade sjukt kul på bussen dit och mindre kul hem men endå askul! När vi kom till stan gick vi runt och lallade:) tänk vad dagen har erbjudit mycket. Men mer detaljer kommer senare för nu ska jag till grimsta för att titta på fotboll.
Höres!
[ Och ja jag kan visst vara intresserad av att titta på fotboll, inte spela nej men det är två skilda saker ]


HEJDÅ!

Nu blir min blogg inaktiv igen... Jag ska ut till Djurö och där kan jag inte blogga. Det fattar vem som helst tilloch med du! =).
Ha en toppen söndag !

för jag älskar foto



JAG HAR SVERIGES VARMASTE RUM!

I en lägenhet får det vara mellan 24 - 26 grader varmt som max. I mitt sovrum, (notera sovrum) är det 27 grader och ibland är det 28 - 29 grader varmt. Det är nog därför jag inte kan sova på nätterna. Jag kollade om det var så att jag hade glömt och stänga av elementen (som alla bör göra på sommaren) men det hade jag gjort.
Eftersom pappa har satt in en AC (aircondition) i vårat hus ska det kyla ner hela huset, men tydligen kan den inte kyla ner mitt rum. Varför?...
Mitt rum borde vara svalast om man tänker på hur det ligger till. Det ligger precis vid markisen som alltid är nerdragen på soliga varma dagar. Det ligger exakt vid ytterdörren och jag har ett stort fönster. Men varför det är varmt, är ett dilemma.

Smart som jag är plockade jag fram fläkten som får stå på många timmar om dygnet, för att öppna fönstret gör det bara varmare och det kommer in en massa pollen, insekter och annat man inte vill ha in i sitt rum!

Senare idag vid ett tiden ska jag möta micha och eventuellt henke för att åka in till stan. Där ska vi möta Jeanette och därefter ska vi till Djurö på Värmdö. Det ska grillas, spela volleyboll och annat kul. För en gångs skull i detta inlägg är jag tacksam för det fina vädret!

WELL


Nu är jag jättetrött och ska lägga mig efter många timmar fundering. Fick veta att jag åker utomlands vecka 44 till Egypten. Trevligt faktiskt att bli härligt brun in i November så man kan vara lite brun till julafton. Men det är ungefär ett halvår kvar. Men det känns skönt att se fram emot resan iallafall.
Nej nu svamlar jag för mycket och ska lägga mig!

Design


Nu har jag bytt design. Det är inte den som skulle ha kommit upp men den får vänta för jag har inte tid till att sitta och omkoda headern och alla kodmallar just nu. Men vad tycks?


Sugrör och Tennis

Godmorgon!
Jag vaknade av att mamma kom in och väkte mig och sa "Pappa kör dig till tennisen". KUL. Nej, för jag vill inte spela tennis alls men jag blir lixom tvingad till det... Men men, idag ska jag somsagt spela tennis men det är mellan 11 - 12 så jag är ledig efter det. Vad jag ska göra då är inte bestämt än men det händer nog något kul.
Eftersom jag strax ska åka kan jag inte skriva så mycket mer.
Men vi hörs när jag kommer hem!


Sugrör från igår!

MISSA INTE MORSDAG!

På söndag är det morsdag iår igen. Att glömma det är nog värre än att glömma säga grattis på namnsdagen. Men vad ska man ge iår till sin mor? Kanske blommor? NEJ! Det är verkligen orginellt och den traditionen bör bytas.
Iår ska jag och min syster iallafall ge mamma ett sidenlinne från Sidenselma på Malmskillnadsg. 42. Vad ska du ge iår?



Foton

Igår löd min och min mammas konversation så här:

Mamma - När ska du upp imorgon?
Jag - Klockan sju tror jag dårå?
Mamma - Nej jag undra bara, men jag väcker dig.

Jag - Så jag slipper ställa klockan då eller? =)
Mamma - Ja det slipper du!

Imorse vaknade man halv nio och jag kom en timme försent imorse. Inte bra alls men jag missade dock bara idrotten hah. Mitt svenska prov såg bra ut och min uppsats såg också bra ut. Nu har jag fotat en del och ska snart städa hela huset.
Nu är det bara 1 fredag kvar innan skol avslutningen och tiden går ju faktiskt jättefort nu, skönt. I nästa vecka ska jag försöka komma i tid till varje lektion... Tror jag hehe =).

Nu ska jag sova lite innan jag städar!



bilder

Länge sen jag la upp en bildbomb så här kommer en

Maskros en av mina bästa bilder!

lander

landet

landet ännu en bra bild!

syster vill smöra

Min syster viktoria har inte många jobb, bara 3 stycken typ. Just nu har hon ett till jobb på ett cafe i bromma. Idag kom hon hem med frallor och en jättegod jordgubbstårta!

Mumsikt värre! Tack Viktoria och din chef!
 

en ny leksak


Min nya "leksak" kommer bli det här objektivet.  

Canon EF-S 55-250/4,0-5,6 IS
Eftersom jag vet att det är bra då jag fotade med Benkes (likadant) objektiv så är det en bra investering. Dock kommer jag inte få köpa de tills jag har pengarna från sommarjobbet på kontot (tror jag) men det vore verkligen superkul att få köpa det innan, även senare, för då kommer jag kunna fota bättre objekt. När pappa kommer hem ska jag visa honom det och i hopp om att köpa det i helgen ska jag plugga. Men om jag inte får det idag, i helgen så gör de inte så mycket även fast det skulle vara kul såklart!


Dà Lóng

Dà Lóng är mitt kinesiska namn som jag fick igår. Igår lärde jag mig också att säga "Hej jag heter Dà Lóng" det är verkligen jättekul med tanke på att det finns så många kineser och att jag verkligen vill åka till kina en dag för att röra om i deras diktaturgryta!

Igår när jag kom hem gjorde jag min lunch som jag ha äta idag. Makaroner och kyckling, det ska bli gott.



Dumt att jag faktiskt gick upp i tid idag när jag kan åka klockan 8.00... aja men det innebär säkert att jag kommer kunna lägga mig i tid ikväll!

Zai jian! Hejdå!

Huvudmassage!

Efter en trevlig lunch med styrelsen på Pizza Hut blev det bio, Änglar och Demoner! Den var verkligen jättebra, ska berätta mer om den imorgon när jag bloggar från kärsön då jag endå inte kommer ha nått och göra.
Carina tipsade mig om en huvudmassörsak hon skulle ge till sin syster (som hon dock behållde för den var så bra), så jag var ju tvungen att köpa den jag också!



Här är den, 129:- på hälsokost affären bra pris!
Nu har jag lagat lunch tills imorgon, pasta och kyckling och nu säger jag godnatt

City is my lovah

Nu sitter jag här, i min kontorstol och tittar ut op den gröna gräsmattan över den har vi vår stora gröna häck! Idag går jag bara en timme i skolan, men det är som sagt bara styrelsen som får den förmånen! Så direkt efter första lektionen idag (engelska..) ska man få rast till 9.30 då man ska mötas vid tunnelbanan. Jag överväger om jag ska orka att gå till 07.38 bussen, men jag hinner också om jag tar 07.53 bussen så det blir nog den!



Pengarna (1200:-) ska bort idag vi ska se på Änglar och Demoner och äta lunch!

Citylife is my style

Nu har jag varit hemma jättelänge utan att blogga. Det känns verkligen jätteskönt att jag slipper känna pressen att uppdatera vad jag gör åt er. Även om jag gärna vill att ni ska kunna veta det mesta om vad jag gör så vill jag ju självklart ha lite privatliv.
Läkarbesöket gick jättebra, eftersom jag inte vill säga anledningen till att jag går hos en så får det bli min hemlighet tills vidare! Jag arbetar för fullt med min nya design som är jätte avancerad, men jag har skola att sköta så det får ta sin tid, men jag ska satsa att vara klar till helgen. Veckan innan sista skolavslutningen i grundskolan. Nästa vecka kan man börja säga "sista gången vi har det här ämnet, sista torsdagen eller sista långa dagen med klassen".
Det ska bli skönt och gå vidare till gymnasiet, hitta sig själv, förändra sig och bli en bättre människa. Men nu måste jag lägga mig för att komma upp i tid imorgon då jag ska på bio och luncha med styrelsen!



två outfits idag,
outfit 1 : Vit-Grön kofta H&M, V-ringad svart Emilio MQ
Outfit 2 (se nedan på bilden) Blå skjorta MQ V-ringad svart Emilio MQ 

Doktor here i come



Nu ska jag strax bege mig till min läkare.Vad vi ska göra där förblir hemligt, men det är inget farligt. Imorgon kommer bli en asbra dag för mig och styrelsen. Vi ska åka in till stan för att äta lunch och gå på bio som en styrelse avslutning! Trevligt kommer det bli förhoppningsvis.


Såhär ser jag ut nu innan jag ska åka till läkaren!
(ursäkta bildkvalitén i bilden)

SUR

Nu är man hemma, nyklippt och fräsch i håret. Min morgon dag kommer bli en skön dag då jag slutar 11.15 eftersom musiken är inställd och det ska bli skönt. Ännu skönare är onsdagen då styrelsen ska iväg in till stan för att äta lunch och gå på bio! Trevligt värre. Nu ska jag äta middag och plugga men vi hörs antagligen inte mer ikväll. Ha det bra så uppdaterar jag bättre imorgon!

 
 

ÄNTLIGEN HEMMA!

Nu sitter man i bilen och åkte just förbi Arlanda.
Min weekend uppe i hälsingland har varit grymt bra, man har fått vila ut inför de 2 veckorna i skolan som är kvar. ( Är det inte mer?!)
Funderar på att byta om designen lite ikväll då jag är sjukt trött på den här... Vi får se hur vi gör, men den jag har klar är snygg men ändå inte riktigt klar ännu!
Nu ska jag packa ner datorn och läsa lite i min bok som vi ska läsa ut till nästa vecka i svenskan... (eller var det tills den här... hmm)

vindruvor i cola!


Abu Hassan



En dålig annons är när man skriver som bilden ovan. Stavfel i varje mening, dy istället för du. Antagligen så blir det inte någon bra affär/affer för den där abu hassan. Inte för att vara elak men kunde man inte lära sig svenska innan man säljer saker?

(självklart förstår jag att det är en skämtannons)

Nej, titta skogsfolk!



Vad är ett skogsfolk egentligen?
Jo det är sånna personer som dels bor i norrland och gillar skogen! Enkelt va?
Inte nog med det.
Skogsfolkbarnen bråkar aldrig dom gillar ju långa tråkiga promenader i vilket väder som helst. Kanske ska man slänga in lite fiske också å man klarar sig till middagen som mor deras ska laga!
Såklart vore det trevligt när barn inte bråkar, men den dagen kommer när skogsbarnen bråkar och föräldrarna undrar "dom har ju aldrig bråkat förut". Well, välkommen till verkligheten drömmare.

När skogsfolket ska på semester åker dom tillockmed till en annan skog för att plocka bär, titta på djur, tälta, bo i husvagn. Vilket dom redan gör hemma i norrland. Så varför ens åka bort hah? Räcker det inte att åka till granskogen..



Det var det första inlägget som handlar om vad är... (tex skogsfolk)

Foton

Godmorogon alla vänner och ovänner!
Igår skulle jag ha lagt in dessa bilder men eftersom klockan blev över tolv valde jag att se en film och sen lägga mig. Men imorse när jag vaknade fixade jag till bilderna jag tog igår. Idag ska man försöka plugga och fotografera lite.
Höres senare, men nu kommer bilderna!


Alice, morbor / mosters katt är fett svår att fota men men ...

När jag kom tillbaka till stugan så tog jag tillfället i akt och fotade!

Fast det blev dåligt väder så...




... jag gjorde en kopp te.

Till efterrätt på kvällen fick vi detta, kladdkaka och jordgubbar



sen tittade jag på kossorna!

Najs med skivor

Nu har man varit inne i bollnäs centrum (som ser ut som ett miniryssland då de har byggt om och ingenting är klart! ), jag köpte årets skiva av eurovision song contest 2009


Efter det blev man bjuden på lunch av morbror tobbe. (min morbror är känd här uppe, inte konstigt eftersom han har spelat på de flesta bröllop, varit med i stora bandy lag etc.) .
Nu blir det film!
Adiós!

Bildbomb





RESER NU!

Godmorgon bloggarna!
Jag är inte bara en bloggare, jag är även knatteledare!;)

Ett litet utryck jag lärde mig igår via en tvreklamfilm.

Nu har jag äntligen gjort klart min nya header som utalas "hedder". Men nu ska få stå ut med den här tills jag landar uppe i hälsingland! Självklart har jag med mig mina 2 datorer, kamera, internett och telefonen!

Well, norrland, here i come!

Well, the end aint here!



Godmorgon sverige!
Just nu sitter man och funderar varför man inte är på väg till bussen som jag brukar vara vid den här tiden! Eftersom jag har varit så duktig och gått upp innan sex, och strax efter sex varje dag i en vecka nu kunde jag ta en sovmorgon till sju. Dels för att jag är sjukt trött från igår, då vi åkte till Älta för att älta. Nej inte riktigt, när vi kom dit fick man fundera om dom hade bokat in oss ledare på blomshoppen eller äventyrsbanan? Hmm. Det var iallafall äventyrsbanan att klättra i rep/träd. Sjuuuukt kul om man hade gjort det, men som tur var så var det fler än jag som inte ville göra det för varför ska man klättra i träd? Dels är jag ju höjdrädd och ville inte riskera att jag skulle få ännu fler fel i ryggen!

Vi var där jättesent igår och innan vi åkte hem fick alla en plånbok, ett ljus och 400:- i checkar! Tack tack nu ska jag köpa wax haah!
När jag kom hem igår fick jag mer eller mindre panik då jag insåg att jag inte hade skickat ut ett styrelsesms om styrelsemötet och då blev det mer eller mindre panik in tha house.




Nu ska jag fixa det sista, lägga i so boken, häftet, dator etc i min väska:)!
Ha det superbäst alla läsare!

HEJDÅ

Japp nu är det så att man åker vidare bort från stan på torsdag. Upp till mitt fina landställe i norrland där man känner lukten av ren luft. Man slipper anstränga sig med vad man har på mig för dom där uppe verkar verkligen inte bry sig själva om vad dom har på sig. Det känns skönt! Åker upp på torsdag morgon med hela familjen förutom syster. Så jag kommer kunna blogga ifrån norrland men det kommer nog inte finnas något att blogga om men jag ska lära mig fota bättre naturbilder och eventuellt köpa ett skylight filter som verkar asbra! Att fota natur bilder är faktiskt ganska kul, kanske inget jag föredrar men det är så himla lätt att göra det faktiskt! Just nu ska jag eventuellt fota av min krukväxt "Gräs" :).

Well Norrland here i come! 

En sosses tankar om hur man ska behandla sverige! Bra jobbat Mona din sosse:). 

Jag är moderat, men de kanske märks?


MICHA VET


Micha vet att jag kan utomjordiska. Det hörde hon klart och tydligt idag när jag pratade med henne i telefonen haha!
Nej nu ska jag dubbelkolla om alla bilder är där dom ska inför imorn!

Hörs inte mer ikväll!

A TIME LEFT

Heej!
Nu sitter jag i uppehållsrummet med en stor kopp citron te! Snart ska styrelsen samlas för att göra pappersinsamlingen eftersom vi verkar ha inkompetenta lärare som inte gör något de inte får betalt för. Därför får vi göra det. Mycke papper verkar det dock bli... Aja nu ska jag fixa lite innan dom kommer.



Sjukt irriterande att det ALLTID regnar på eftermiddagarna!

PAY IT FORWARD

På min konfirmationtid (vilket var den bästa tiden i mitt liv) såg vi en film som hette "pay it forward". Den handlade om en tanke att varje person ska hjälpa 3 personer (behöver inte vara en jätte insats) men som tack skulle den personen hjälpa tre personer. Alltså när man har hjälpt tre vet man att dom tre hjälper 9 samanlagt alltså har man hjälpt 12 stycken och så håller det på. Filmen bjuder på så mycket mer än det. Den är sjukt bra!

HAHAH

vet du när man ser att en duva har fått nackspärr?

När den går så rör den inte på huvudet!

copyright Oskar Frykberg Nordén

MALENA VAR BRA!

Ingen har väl missat att Sverige kom på 21 : e plats iår. Jag tycker inte det är pinsamt då hon faktiskt var bra dock gillade inte östländerna henne. Och det är inte vårat problem.

Sverige kommer inte vinna om vi inte tänker om och kör någon usel folkpop som är öststats pop antar jag. Att norge slog rekord i poäng är ju jättekul för norrmännen med tanke på att det är deras nationaldag!
Till alla norrmän och vinnaren från mig:

Gratulerer med seieren! Du var god, og vi vil neste år!



Mitt favoritbidrag var englands iår som gjorde en egen variant att man lät flera sjunga samma låt sen blev det en omröstning om vem som skulle få framföra låten! Ganska smart faktiskt.

MATEN FÖRSENAD...

Heej allihoppa!
Nu är jag sjukt hungrig och maten är såklart inte klar förns om 45 minuter lixom.


Ikväll händer inte alls mycket mer än att titta på eurovision 2009 och hoppas på att Malena kommer i topp 5 iår.
Eftersom jag inte kommer orka titta på det hela kvällen ska jag nog ta och titta på vad jag ska ha imorgon på mig, antingen blå skjorta som är uppvikt i ärmarna med ett par svarta "fin" byxor eller en annan blå/grå skjorta med samma byxor.
Aja nu ska jag titta vidare på Sweet 16 på mtv. Man blir ju inte lite avundsjuk med tanke på att dom får bilar, dyra fester för 200 000 dollar som motsvarar runt 1,7 miljoner svenska kronor för EN fest inget jag skulle säga nej till iallafall!

DAGENS FRÅGA?

Vinner Sverige i Eurovision ikväll?
 

TENNIS!

Hej alla sura/glada.

Om en timme ska jag åka till min träning som jag inte ens vill gå på. Det är nämnligen tennis. Jag vet inte varför jag inte gillar det för förut älskade jag det. Men på sista tiden har det inte gått så jättebra för mig dels för att man har haft en hel del att tänka på och att min pappa verkar vilja att jag ska spela tennis mer än vad jag själv vill. Jag erbjöd mig att hjälpa till med veden idag i hopp om att få slippa tennisen, dock fick jag inte det, eftersom jag inte fick skippa tennisen så orkade jag inte hjälpa till med veden heller.

För ett år sen var jag kanske inte jätteduktig men iallafall bra och gillade det jag gjorde på tennisen så mycket att jag ville få pappa att bygga en grustennisbana på landet i hälsingland. Inte de gick heller så jag kunde inte spela mycket i somras heller då dom inte har några banor på landet.

Eftersom jag har sjukt ont i armen efter sprutan borde jag inte träna eftersom jag inte kan röra vänster arm så mycket och den använder man i backhand´s och i många andra slag. Att min tränare skriker så fort man gör fel är inte alls kul och det är inte en bra motivation att få skäll så fort man gör fel. Fast vad ska man göra?

Min träning slutar tolv och innan jag är hemma är den ett vilket suger eftersom jag ska iväg runt två tiden och innan det ska jag hinna:
- Duscha
- Äta lunch
- Fixa mig
- Köpa ostbågar... :D


Fast om jag slår ihop lunchen i alvik och köpa ostbågar så kommer jag nog kunna hinna med det. Fast orkar man köpa lunch på ute för att ta med sig till tunnelbanan? Nej jag tror inte det så jag äter nog en snabb lunch hemma istället.

Adios amigo så hörs vi sen.

YES!

Hej alla glada!:D

Imorse var jag som sagt på Nälstaskolan och pratade med alla klasser ( 4or och 6or ). Det som störde mig mest var att dom som har valt friskolor inte visste något om dom skolorna de har valt medans de som har valt Vällingbyskolan fick massa bra info som är bra att veta. Men klockan blev 9.30 så var vi klara och jag och Gulbach fick gå till skolan igen för att ha lektioner.

Jag hade bara no prov så jag slutade 11.00 det var super skönt! Provet var ganska lätt men endå lite småknepigt eftersom jag misstolka en hel del frågor. Jag är alltid klar först typ på mina prov och det ska tydligen inte vara bra enligt lärarna. Men när min No lärare rättade så hade jag....

vilket är skit kul! Jag brukar väl ha 2 poäng mer än G som var 16 men nu hade jag bara 3 fel. Dock var det "bara" ett G-prov men för oss som alltid har haft svårt med att få G ens är det ett toppenbetyg! Det var nog första gången idag jag insåg att min NO-lärare verkligen trodde på mig när han sa att jag kan mer än vad jag tror. Det gjorde väl min dag att klara provet.
Nu ska jag googla runt lite och kanske kanske städa mitt rum!

grym sång

Först vill jag säga förlåt till Maria att jag inte kom igår på eventet, eftersom jag verkligen ville komma men jag mådde inte så bra igår efter sprutan. Hoppas det inte gjorde något.

Imorse vaknade jag faktiskt kvart över fem, men jag behövde inte gå upp så jag somnade om till klockan slog halv sju och då var jag jättepigg! När jag gick upp tänkte jag göra min frukost som skulle vara en god frukost. Men såklart hade jag inte orken till det så det blev mjölk och flingor till frukost.
Här kommer en låt som jag tycker är asbra verkligen, varför kan vissa sjunga bra och andra inte?


Snart ska jag iväg och jobba, eller de är inget jobb men de är en del av ordförande rollen tydligen att man ska ut och prata med Nälstaskolan om Vällingbyskolan som jag går i. Förra veckan var jag också där men idag ska jag ta med mig Gulbach, och vi ska prata med alla 4:or och ev. 6:orna!

Nej nu ska jag njuta av den kvarten extra jag kan sitta hemma istället för att åka buss!

Ha det bra så hörs vi senare vid lunchtiden!:)

SERBIEN, vad tänkte ni med?

Seriöst, jag satte på semifinal 2 på ettan nyss så var det serbiens bidrag. Och jag säger bara:
Vad fan tänkte ni med?
Hur i helvete lät era andra bidrag, nu kommer polens!

Tydligen inte

Nu har jag äntligen tagit vaccin mot fästingar. Eftersom jag hade grunden så behöver jag ta det igen om 3 år, alltså innan jag tar studenten! Trevligt.
En normal väntetid på svea vaccin är ca 20 min från de man kommer in till man kommer ut. Men inte för oss, vi fick vänta mer än 1 timme. Men för mig gjorde det inte så mycket eftersom man kopplar av när man väntar, för då är man lixom fast där och kan inte säga hur lång tid det tar.




Nu borde jag plugga till mitt kemiprov som jag har imorgon, men jag gör nog det efter middan.


Berätta varför

Jag hade tänkt skriva ett positivt och glatt inlägg idag om min dag som har varit extremt bra. Men något har gjort mig så sjukt förbannad så det inte är sant och jag vet nästan inte vad jag kommer säga åt den som är inblandad i det hela när man träffar den. För att det här är helt sjukt. Därför blir min mening idag:

"Glöm inte att du har så många vänner som står på din sida, för du är värd det"


GODMORGON!


Svennar, här har ni svaret!


Titta, små rolig!



Värme!

Jag känner mig sådär små kall och då har jag 26 grader i mitt rum.. Inte bra. Men jag ska nog hoppa in i en varm dusch och stå där hur länge som helst. Efter det ska jag koka the och läsa min bok!


Duschdags!
Nu säger jag hejdå och godnatt bloggen!

DATOR PÅ I 7DAGAR


Nu har min dator varit på i exakt en vecka. Snart kommer mina föräldrar hem och ska börja med dagens middag. Dock är jag rädd för att det blir ganska äklig mat för vi har redan ätit ganska bra mat den här veckan. Men jag får väl stå ut för imorgon är det grillning som gäller! Ska bli astrevligt och gott!

Fast nu borde jag förbereda en dagordning till morgondagens möte.

bild från idag

Nationella kemi gick super bra , det var ganska enkelt iallafall!
Nu ska jag börja plugga, som jag skulle gjort för länge sen!

Bild från idag foto med jordgubbar och mineral vatten!

Hemliiiiis


Förklaring!

Min förklaring till min design är att jag tröttnar väldigt fort och även denna kommer bytas ut snart. Eller bara bilden ovan! Den kommer bytas ut till antingen små bilder på de bästa fotona jag tagit eller en annan stor bild med ett sommrigt tema. Jag menar det är ju för fan sommar nu! Även om de inte syntes idag då det var regningt eller nästan iallafall.

Jag har verkligen pluggat mycket idag. Vi fick en engelskabok som ska vara utläst om 3 veckor då vi har ett bokprov, men jag har redan läst 1/4 ! Men den är sjukt bra när man väl har kommit in i den. Ska försöka smälla av ca 50 sidor till så har jag läst hälften.
Imorse kom jag på en grym fotoidé som jag verkligen måste göra och tänkte genomföra idag men tyvärr så glömde jag köpa den saken jag behövde. Fast när jag tänker efter ska jag allt testa en annan sak som verkar ganska coolt om jag kan få till det med skärpan och allt.
Äntligen kan mina lampor komma till användning!

NYTT KÖK / BADRUM!!



Om ungefär 10 minuter ska jag åka till skolan fast jag funderar på att ta den sena bussen för då hinner man precis och jag är ju lite små trött idag.

En rolig sak var att igår gjorde mamma och pappa en deal, om mamma slutar röka ska vi renovera kök och badrummen! Awsome det ska verkligen bli kul, fast mamma brukar inte hålla det direkt men aja. Nu måste hon lixom göra det.

I vårt kök och badrummen har jag några krav på vad som ska vara med.
Kök:
Kyl med isbitsmaskin! (Awsome att ha på sommarn lix)

Badrum/en:
Jacuzzi och om det är fullt omöjligt ska vi ha en dush med massage!


 

finns inte ord!

jag och vikkan kom fram till att det finns inte ord för att beskriva

hmm ska man köpa lite sånt och ha med som middag på onsdag mån tro?

Ska jag eller inte?


Fast det verkar extremt kallt så jag ska nog jogga imorgon istället.

plugg ikväll

Mitt mål är:
  1. Gör klart alla Strindberg frågor (30 st) skriftligt (lär sig mycket bättre)
  2. Gör alla hemkunskapfrågor del 1 (12 frågor) och till uppgift 6 på del 2 så du kan börja på nummer 7 senare
  3. Lägga in bilder på att jag faktiskt har pluggat



Nu har jag gjort det och slipper dygna om jag inte får nått spel att jag ska plugga mera. Jag menar, det är faktiskt kul och plugga när det går bra eller hur?


Dygna för plugg?

Jag har en hel del plugg jag ska göra imorgon, hemkunskaps frågorna ska vara klara, dels vegetarian-provet ska göras. Inte nog med det, jag måste klara NO provet på fredag också sen har jag so uppgifterna måste jag också klara och ska kunnas då det inte blir prov eftersom vi ska ha 2 läxförhör istället. Min musik-uppgift måste göras och jag inser nu att jag har 1 gång kvar (2 veckor) på mig att göra klart en låt och musiken.... Hur ska det gå när jag är sjukt omusikalisk?
På måndag har jag strindbergprov och jag borde nog dygna och råplugga inatt eftersom jag inte kan göra allt imorgon. Men då kommer jag få knallgula ögon imorgon runt lunch haha men jag får väl lägga mig lite tidigare, typ sju för att orka med måndagen.
Få se, har jag missat något mer som ska göras innan onsdag nästa vecka? Nej, eller jo jag måste boka en tid till sjukgymnasten det får bli prioritering nummer 1 på måndagen.

För mina sommarjobbs pengar ska jag nog köpa en stationär dator eftersom jag kommer behöva en bra dator till. Fast det känns en smula onödigt så ta inte nästkommande bild på allvar.


Aja vi får se.

Min nya logotype!



Dock ser jag nu att den är för liten men de kommer ändras. Och jag älskar min nya logga! Lik min andra men så mycke bättre.


bäst i talang 2009 igår!



jag tycker definitivt att den här låten är bäst från igår!

Nu är jag hemma och ska städa rummet innan "drakarna" kommer hem haha för annars sprutar dom eld!

Träning..


  • Leta fram bilder / usb minnen så Benke och kyrkan får sina bilder nästa vecka!
  • Sortera bilderna i olika högar som, sportåpåsk konfirmation etc
  • Träna tennis, ush vill inte men men...
  • Göra klart vickans design och ändra om i en detalj i http://toveap.blogg.se s design som blev klar förra veckan!
  • Plugga, eller om jag gör det imorn hm.. vet inte faktiskt
  • Kanske jogga är osäker eftersom jag ska spela tennis


Inatt så somnade jag med mina glasögon på mig... Inte bra eftersom höger "pinne" var helt sne vid 5 då jag vaknade av tvn som stod på. Men det var bara att trycka tillbaka men jag blev endå fett rädd då jag inte har några andra bågar.
Lite bilder från igår (inte Johan längst upp till vänster som är min syssling den är tagen förra helgen)


pausen



I pausen av denna film väntas att poppa popcorn!

Horoskop

Idag har jag:
Gjort reklam för min skola
Åkt in till stan
Ätit supergod glass på montis!
Shoppat
Vattnat gräsplantorna i kyrkan
Köpt godis med Syster, Mickan och hennes lillasyster
Nu ska jag vara social!


Tur
När det gäller spel är vinstchansen ovanligt låg. Detta gäller speciellt spelen av lottotyp.
Ekonomi
Din ekonomiska framtid bestäms till stor del av de beslut du tar idag. Tänk länge och väl.

Jag såg ballerina choco i skåpet

Imorse såg jag att det fanns ballerina choco i skafferiet, eftersom jag misstänkte att det är till Mikaelas lilla syster så jag tog ingen, men mina föräldrar har nallat haha !
jag ska nog köpa sånna innan jag går hem idag!


Har ni smakat dom?
Jag tycker iallafall att dom är sjukt goda! :)

Dagens fundering.



Ja, var är Mickans hjärna?
Den som kan svaret är otroligt smart!
(förstå ironin)

Jag är alltid starkare än er tillsamans

Nu ska jag snart se på en film eftersom jag verkligen inte har mycket att göra haha.


jag har sett den förr men den är sjukt bra + att det var lång tid sen sist så jag minns bara att den var bra:)!

Höres

Längtar

jag verkligen längtar till skolan är slut då man kan sova hur länge man vill, inte bry sig alls över pluggandet eller behöva anstränga sig för att vara trevlig i skolan.
Det skönaste ska bli att (förhoppningsvis) slippa träffa folket från klassen som är allmänt dryga och jobbiga. Jag kommer definitivt inte sakna mycket med min skola faktiskt. Ska bli asnice att börja på gymnasiet eftersom då har man valt något man är intresserad utav.



Så nu längtar väl alla som är födda 1993 till....

HAHAH



Hittades i Arnes blogg, sjukt skön film!

Nej nu räcker det för idag

Trevlig dag som bjöd på massvis med roliga saker. Bland annat glass jordgubbar och kaffe. Trevligt värre!
Jag är väl inte på toppblogg humör nu men det är jag nog imorgon då jag säkert är på bättre humör och orkar sitta uppe och blogga.
Imorgon har jag svenska första timmen och hon är ju alltid sjuk så jag tar en sovmorgon tror jag...
Aja nu är klockan elva redan så.....






Kanske ska man ha det så här en timme eller två innan skolstart?=)


Skolan

Hej hopp!

Nu är det skola snart och jag inser att jag inte alls hinner med att blogga men jag kan komma lite senare iof till skolan. Och idag har man bara tråkiga lektioner men det som lyfter onsdagarna är knattarna!
Idag ska vi ledare och barn ha en picknik med barnen och det ska bli grymt soft. Att vädret vände till det bättre är inte heller fel!



Adios nu ska jag dra!

Försent



I'm holding on your rope,
Got me ten feet off the ground
And I'm hearing what you say but I just can't make a sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down, but wait
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around, and say...

Chorus
That it's too late to apologize
It's too late
I said it's too late to apologize
It's too late

I took another chance, took a fall
Took a shot for you
And I need you like a heart needs a beat
But it's nothing new - yeah
I loved you with the a fire red-

Now it's turning blue, and you say...
"Sorry" like an angel
Heaven let me think was you
But I'm afraid...

Chorus

Whoaa ohhh...

Bridge (guitar/piano)

hey, hey...

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, yeah-
I said it's too late to apologize, yeah-
I'm holding on your rope, got me ten feet... off the ground...


5 saker

Jag är tacksam för att....


  1. Jag har kanske inte jättemånga nära vänner, men dom vänner jag har vet jag ställer upp!
  2. Jag lever ett relativt bra liv, ekonomiskt och psykiskt.
  3. Jag är stolt över mig själv, dels för att jag varje månad skänker till dom som inte har det så bra tex rädda barnen.
  4. Jag är glad för att jag har lärt mig att ta mig upp även när det har varit som svårast i mitt liv.
  5. Jag är tacksam för att jag har ett hem att gå till där jag vet att jag får mat, boende etc


Vad är du tacksam för?


TISDAG

Hej!
Jag kommer inte blogga idag, eller det här blir ju ett blogginlägg. Men jag måste plugga och designa toves hemsida så därför blir bloggen lidande!



Nationella provet idag gick bra!

Måndag!



Dagen började med att åka in till stan och gå på museum!
Förhoppningarna var verkligen för höga, jag hade förväntat mig ett roligt besök men inte då. Det var svårt och andas i August Strindbergs gamla lägenhet vilket försämrade hela mitt besök iallafall.
Eftersom jag inte minns så jättemycket av besöket, antar jag att det inte var så jätte intressant. Vilket suger för jag hade behövt lära mig mera om honom... ( Eller inte).

Jag slutade direkt efter besöket och då var väl klockan halv tolv tolv. Jätteskönt verkligen! Lunchen spenderades på mc donalds med Julle från klassen. Där satt man till klockan blev 13.00 ungefär för att sen gå till skolan för ett möte med 2 inspektörer.

Det mötet gick väldigt bra faktiskt, och jag kommer definitivt stå bakom allt jag har sagt. Men att spendera en hel dag åt museum och möten är verkligen inte fel!
[ Ni som stör er på att jag är på möten eller har ett för "glamuröst" liv, tryck på X rutan längst uppe till höger! ]

Så nu hoppas jag att vi blev av med dom 50 års taggarna som stör sig på det samt omogna 15 åringar!

Imorgon är det matte nationella del C . Och jag är faktiskt taggad till 1000% för jag har ganska lätt när det gäller matteprov. Sen kommer jag i vilket fall få Godkänt då jag har klarat dom andra delarna!

Nu väntar plugg och tv-tittande!

bilder

Här kommer bilder för att sammanfatta liten del av helgen!


Gittaren är min morbrors som jag tyckte var lite småball

HEJSAN SVERIGE

Nu är det äntligen söndag och man får börja  blogga igen. Jag har verkligen saknat att berättat vad jag har gjort men och andra sidan så har det varit skönt också!
Min nya design, den kommer upp ikväll för den är verkligen inte klar än på några timmar.

Nu ligger man i sängen efter en trevlig kväll igår. Kvällen igår bjöds på släktträff och resturang besök. Nina Söderquist som var med i talang 08, melodifestivalen iår och mycket mer kom också till resturangen. Det var ganska kul att se faktiskt, för när man blir känd så brukar dom ofta flytta ner till storstockholm eftersom alla jobb finns där..

nej nu väntar en supergod frukost! Höres


En kinesisk staty på Dragon Gate



Ingången till Dragon Gate Resort Spa!

RSS 2.0