Kanske dags att sova?

Fullt upp med att hitta 2 bilder till Bengt som är på kil med sina konfirmander! Lyllos. Men jag hittade dom inte sen kom jag på att dom var i min externa hårdisk, alltså nån timmes letande i onödan alltså. Men men ingen vet vad jag hade kunnat gjort eller inte kunnat gjort på den tiden! Iallafall så överlevde jag för här sitter jag hur glad och possitiv som helst!
Varför vet jag inte men det bryr jag mig inte om! NU har jag över 28 grader i mitt rum, AC är på i huset och min fläkt står på och mitt fönster är öppet. Det är väl mindre positivt men och andra sidan, de ska väl märkas att det är sommar eller hur.

En bild på min syster är inte fel! Oehört stolt över dig Vickanpikkan.


På fredag lämnar jag Sverige! Iallafall Stockholm. Jag åker upp i tydligen 3 veckor till landet, vilket ska bli hur skönt som helst speciellt med mitt nya objektiv! Eftersom jag hatar att fiska kanske jag kan följa med och fota med morbror och hans jättebåt! Det vore trevligt och med objektivet lever alla kändisar farligt längs kusten! Haha.



På fredag ska jag bjuda på den tårtan (utan text) som ett tack för min period hos dom!

my look today

Är man extremt ljusskänslig får allt solbrillorna komma fram. Dock kommer jag se allt sjukt suddigt men det är bara till och från jobbet, det får jag överleva.

schtekarn oskar idag!
Vit skjorta blåa jeans, kan det bli mer sommrigt? På bibliotek får man inte ha shorts tyvärr så därför har jag ofta skjortor och jeans. Jag kände hur min bloggglädje kom tillbaka då jag har kommit in på gymnasiet jag vill gå på! 

HTS HERE I COME!

Först av allt vill jag tacka... Hahah nej inget tacktalläs här inte! Det enda jag kan säga är att jag är extremt glad över detta och visst ska det bli kul att få börja något nytt. Poängen var inte så höga men jag har fått kämpa på grund utav inkompetent personal och skolledning som nästan har försökt att förstöra mer än att hjälpa mig under 3 tuffa år. Vällingbyskolan är en skola jag inte kan rekomendera eftersom dom inte vet hur man löser problem. Jaja nu ska jag inte klaga men kolla på nedanstående medelande så förstår ni hur glad jag är!


för varmt

Det är verkligen för varmt nu. Kanske ett moln, en lite lokal skur kunde komma NU? för vi är inte vana vid det här vädret aja... Ska väl inte klaga men inne kan de väl vara behagligt? >Jag har 29 grader i mitt rum nu!

TORSDAG!

Nästa vecka blir nog en vecka då allt händer för mig...
Alla 93 får veta vart dom hamnar i höst förhoppningsvis, jag får köpa mitt objektiv som jag suktat efter i snart 7 månader. Jag slutar jobbet och mycket annat trevligt. Men vad är det jag är mest nervös för? Att inte komma in på mitt första hands val såklart. Men det fixar sig nog, jag ska sitta uppe inatt och logga in 00.01 hah och jag hoppas det går, men förra året funkade det förns vid 13.00.. aja jag vet inte!

Oskar fotar =)

Heej!
Kul att titta på statistiken nu när jag uppdaterar mindre och mindre, men statistiken bara ökar (besökantalet på min blogg). Trevligt tycker jag. En ny design är på G (kommer snart alltså) den är roligare än den här men men. Nu sitter jag och för över ca 6 cd skivor med all möjlig party musik som sen ska in i mobilen! Nu ska jag nog ta och städa mitt rum så jag är fri från det sen! Ha det bra läsare så hörs vi sen! 


the omen

försökte sitta ute och sola idag, men eftersom jag bara får ont i ansiktet och bränner mig så himla lätt väljer jag att titta på the omen. Bilder på party pinglerna kommer senare efter filmen!

Läskig typ det där, ungefär som min syster!:)

vi firar med champange!

2 bilder från kvällen då syster hade middag hemma! Bilder kommer imorgon!


en bild, en mening, en rubik


sjukt bra bild jag tog imorse!

inte på bra humör.


- Vänner man kan lita på som man inte tvekar att dom brukar snacka bakom ens rygg. Även fast dom säger nått i stil med "jag skulle aldrig..."

- Att det bara är 4 dagar kvar tills jag och alla andra 93:or får veta hur det gick med gymnasiet.


- Att det är 8 dagar kvar tills jag åker upp till landet i hälsingland.



- Coca Cola! Vad vore en sommar utan ett iskallt glas Cola lixom?


- Alla äckliga människor som jag vet snackar om mig och mer eller mindre hatar mig men inte kan stå för det.

- Solen lyser när jag sitter inne på ett kontor, vilket suger

- Det är bara 1 vecka kvar på jobbet och jag trivs med jobbet..

- Alla som tror dom är så himla mäktiga, bäst, bessewisers och amatörer!

FRÅGESTUND!

Ni frågar mig massvis med frågor, vet ni inte vad ni ska fråga? Kanske fråga om mina planer i sommar, om jobbet på biblioteket? Ingen fråga är för dum. Jag svarar på alla frågor, och upprepas samma fråga flera gånger, så kommer jag svara på den 1 gång!


Ha det bra! Våga fråga;)

Ett stressigt liv/semester...

När jag läste en artikel om hur man stressar av på semestern så såg jag en lista med sympton och sätt att stressa av. Stresssymptonen såg ut såhär:

 Sömnproblem x
Orolig x
Ont i huvudet x
 Deppig
Orkeslös
 Känslig för sinnesintryck
Glömsk x

Där jag har satt ett ”x” framför betyder att jag har symptonen. Att ha 4 av 7 är inte bra alls. Det är en artikel i metro sidan 20. Värd att läsa om du känner igen symptonen.
Och jag antar att jag måste börja stressa mindre. Men jag kaninte förstå vad jag gör för att stressa.

WAYNES COFFEE ÖPPNAR I VÄLLINGBY!

Det nya "innestället" heter inte längre cafét vid hörnet, pallas eller balkongen i Vällingehus. Den storslagna favoriten Waynes Coffee har öppnat precis vid matbutikerna med en utsikt över Vällingbytorg. Såklart var jag tvungen och testa en av deras berömda Smoothies. Stormgod och en solklar favorit! Utanför på deras uteservering så finns det sköna soffor med glasbord. Det ger en känsla av ett "lite finare" café ute i förorten. 
Eftersom jag har fått ett stamgäst kort så hoppas jag att det är där för att stanna!
En god frukt och bär smoothie!

Hunden Wira

Jag är så glad!:D
VISST ÄR DEN FIN?

bilder


jag känner mig sämst på att uppdatera

Hej hej!
Som ni kanske har noterat har jag inte uppdaterat så jättemycket som jag brukar göra. Men nu sitter jag här och skriver. Midsommarafton var trevlig, god mat och god dricka. Vad mer ska man säga? Jag var inte ute och såg en midsommarkransstång eller vad det heter då jag verkligen inte mådde bra när den övriga familjen skulle åka. 
Det blev istället en god lunch med syster inne i köket. 


Moln, lite blått fick man se allt. 


Dock inte så länge som ni kanske ser på bilden. Men men vad vore midsommarafton utan dåligt väder?

En ganska cool bild jag tog igår med pappas kompakta kamera. 
Alla bilder ovan är tagna med hans kamera.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva för jag har tagit det lungt idag eftersom min morbror tröck in en kot eller nått med diskbrocken i ryggraden så jag har liiite ont i bröstkorgen men det är smällar man får ta om man blivit bättre i ryggen!




GODNATT

Klockan är över 2 och jag tar mig ens tid till att blogga? Det känns helt sjukt fantastiskt. Idag eller snarare igår så var det midsommar mycket kul. Aja jag har kameran där uppe och jag känner mig inte bloggsugen nu iallafall. Dagens tack går till morbror som tröck tillbaka en kota i ryggen!:)

Foton! TÄVLING

Som ni vet älskar jag att fota! Den första bilden är inte ens redigerad eller retuscherad! Andra bilden har jag dock höjt kontrasten på. Vad tror ni att bilderna är för nått?

Den som gissar rätt, den får en helt ny design! Tävling avslutas 22.00 imorgon. Den med flest rätt vinner.
maila svaren eller kommentera [email protected]
skriv namn epost och din blogg såklart så jag kan kontakta dig.

Jobbet

Som ni kanske vet så sommarjobbar jag på biblioteket. Idag när dagstidningen kom (svd *svenska dagbladet) så var den helt trasig för den som lämnade den hade bara mosat in den. Så vi satte upp en lapp där det stod " Snälla brevbärare, mosa inte in posten är du snäll " Tyckte det var bra att vi gjorde det så på måndag får vi se om han/hon lyckas!
Jag har extrem bildbrist så jag funderar på att gå ut och fota lite innan moster och morbror kommer hit om jag orkar de vill säga!

MIN LUNCH IGÅR


Jag älskar sushi. Igår blev det ni ser i bilden nedan till lunch. Idag blir det kyckling och ris. De åt jag i måndas också och i tisdags åt jag thaimat! "Hej asiatisk mat". Vad blir det för tema nästa vecka? Libanesiskt kanske.

Sponsrade oskar

Äntligen är min sponsring tillbaka (reklamen på bloggen)
om åtta minuter ska jag till jobbet, utan matlåda då jag ska köpa mat ute:).
Vädret är bra och vi ska bara flytta om hela biblioteket så det blir najs.

VISST DU ÄR RIK MEN...

Bara för man heter Hilton och är hur rik som helst betyder väl inte det att man kan sjunga och ska bli artist?
Hoppas verkligen inte att våran Paris Hilton trodde det. För då har hon gjort helt helt fel. Hon kan inte sjunga, eller nått. Hon är en man läser om i skvallerpressen inget mer. Eller vad tycker du?

Dock skulle hon kunna vinna ett president val i USA, med tanke på att reklam är en stor del av presidenternas dilemma. Hur mycke man ska ha och så. Skulle hon ens ställa upp skulle det vara hur mycket reklam som helst, även i sverige utifall att någon amerikan var på besök här.

Förlåt men, skojar hon?

A different side of me

Under sommaren 2009 ska jag chocka er med 9 eller fler saker ni inte visste om mig att jag gör.
Ruta 1 : Bibliotek - jag jobbar där och trivs. Det trodde ni inte
Ruta 2 : Idag spelade jag wow och gillade det! De kan ni knappast ha trott
Ruta 3 : Spenderar mindre, och jag trivs. Det kan ni verkligen inte tro, för nu kan jag gå in i en affär utan att köpa något!


kul med nya saker vah?
Copyright

ROS

Hej igen.
Nu ska jag snart fixa min matlåda jag ska ha med mig idag. Det blir thaimat från igår, kyckling och cashewnötter som är wookat med ris. Imorse när jag tittade på bilderna (dom som är i inlägget nedan) så hittade jag den här charmiga bilden och ville redigera den.

Den är ju för snygg! Det enda som är redigerat är i mitten då det är svartvitt!

Godmorgon medarbetare



Glad viktoria med sin pojkvän igår


Är hon inte liiite rolig?:)

Sjukt god tårta vi fick av Jonas jobb!

första tårtbiten skärs av..... ingen mindre än Viktoria! (ingen mindre än passar hehe)

Middag




Kan man ha en bättre farbror än jag?

När jag kom hem från jobbet idag så låg det ett kuvär som var till mig, självklart trodde jag det var en tennisräkning eftersom dom står på mig men det är inte jag som betalar. Eftersom det stod på mig öppnade jag kuväret i hopp om att det kanske var något annat. Och det var det, i kuväret låg det en lapp där det stod "Ett bidrag att klara av sommaren" ungefär, och det var ett bidrag på 500 kronor! Vilket verkligen behövdes den här månaden för jag har bara 20 kronor på kortet och 30 kronor i kontanter. Tusen tack farbror Kalle och kusin Sara!
Bilder imorse:
Systers smycke, twilight


Systers kalender från NK öppnas


Mer bilder kommer ikväll från både min och troligtvis systers nyinköpta kamera!

Another Side Of Me

I can be so mean when I wanna be
I am capable of really anything
Sant, jag kan vara sjukt elak när jag vill och nu vill jag. Kanske är jag en diva som inte tar skit? Hahah nej, jag säger bara ifrån när jag inte tycket nått är rätt. Sen att jag är kapabel till det mesta, det stämmer. Sidor ni inte sett av mig kanske ni kommer se eller få höra om. Saker ni trodde lilla "överklassoskar" inte skulle lyckas med. Nu ska jag fira syster som fyller år och sen ska jag åka till jobbet halv nio! Hoppas ni får det bra idag så hörs vi senare!

Är så himla trött på de vanliga fyrkantiga bilderna!:)

BARA FÖR DU ÄR 18 IMORN...

Bara för att du fyller 18 år imorgon betyder inte det att jag ska vara mindre irriterande. Bara så du vet!


GRATTIS KÄRA SYSTER:D

FLODHÄST?

Till den anonyma kommentaren som skrev följande kommentar

Anonym om En sak ni INTE visste:
Jag tycker du är en hora.
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 130.237.21.194

Trevligt, hora är ett bra betalt jobb om man har kunder dvs. Men är det inte sjukt patetiskt att du inte vågar stå för vem du är?:) jag menar, hur cool är du egentligen som skriver massa saker du inte skulle kunna säga i verkligheten? Inte så cool. Bara för du har IG i alla ämnen och tror du är nått.



En sak ni INTE visste



Nu har jag suttit i en halvtimme minst och funderat över min ekonomi i sommar. Jag har skulder på över 5000:- och jag kommer tjäna runt 5700:-. Är det inte då smart och lösa sina skulder? Samtidigt som man vill leva för dom.. Men jag är klok och väljer bort ett underbart, teleobjektiv, jag har velat haft i ett halvår snart för att bli skuldfri. Det känns bättre och vara skuldfri och slippa ångesten över att vara skyldig mina föräldrar pengar. Eftersom jag kommer ha minst 1450:- per månad i månadspeng till gymnasiet kommer jag avbetala 689:- då slipper jag skulden och betalar mobil, mobilt bredband och massor sånt som ni tror jag bara får sådär. Icke sa nicke, jag betalar allt själv för jag är en självständig person! Nu kanske jag inte är den där snobben som får allt vad han pekar på vah? Att jag av alla betalar allt själv.

REGN? NEJTACK

Nu har man varit på sin söndagspromenad i två timmar, trots det dåliga vädret. Jag kände för att ligga kvar i sängen och sova, men varför göra det när man kan komma ut och få frisk luft tänkte jag. På med regnkappan och på med gummistövlarna och ut och traska. Dock blev jag genomblöt eftersom det spöregnade ganska mycket. Men när jag tänkte "tänk alla som har fått utesommarjobb, och måste vara ute i detta väder" blev min promenad mycket enklare!
När jag kom hem hoppade jag in i en varm och skön dusch i 20 minuter. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och ska läsa "Hur du får ett extremt ROLIGT LIV" haha. Inte för den är så jättebra men den är endå lite smårolig!




Ciao

I have nothing to tell you more


Ilskan i mig är så stor att jag har tappat lusten att vara trevlig och hälsa längre. Därav rubriken. För det stämmer, jag har inget mer att säga dig.



Nu tittar jag på en film, men jag är sjukt trött så jag ska nog lägga mig i min sköna säng!

Därifrån kommer min säng och den är såskön!:) 25 års garanti också inte helt fel!

film

Idag är det en dag då man kan va inne och kolla film utan att man känner sig dålig för man inte är ute. Igår bestod dagen också av film hos Tobbe och på kvällen hos Isabella! Trevligt var det och nu ska jag se på film med min syster.

Kanske inte det jag ville se men den är bra! Tror jag..

MY BLOODY VALENTINE!

Ikväll ska man kanske se på bio. Min syster vill se baksmällan, men jag vill se my bloody valentine! Den verkar ju asläskig och asbra!  Nu får man försöka få henne att gå med på den här filmen. Annars får jag se den en annan gång!

PÅ MÅNDAG BÖRJAR ALLVARET!


På måndag börjar jag mitt jobb på Vällingby Bibliotek. Både spännande och jobbigt faktiskt. Eftersom jag verkligen inte har någon koll över vad man kan tänka sig göra på ett bibliotek så blir det en överaskning. Det ska bli kul och få känna hur det känns på ett jobb där man är anställd och man ska jobba 6 timmar varje dag i 14 arbetsdagar (3 veckor). På måndag börjar jag 9.00 och jag vet att det kommer vara sjukt svårt att vänja sig in i det. För tänk om dom inte tycker jag är bra och avskedar mig... Därför ville jag arbeta med barn helst.



Jag tänker inte springa upp och ner för den där trappan, finns det en hiss?

GULBACH INDIAN!


jag bjuder på mig själv





Nu ska jag till tobbe (han i blått på bilden ovan) för att se på film. Nås på mobilen!

EGYPTEN HERE I COME!

Jag åker vecka 44. Höstlovet alltså, kanske är det lång tid kvar. Eller det är lång tid kvar eftersom jag åker i november. Men igår fick pappa mail att han hade avbokat resan, vilket inte stämde så mamma ringde idag och kollade och det hela slutade med att mammas och pappas resa var avbokad  pga att pappa inte hade betalat eller att betalningen var på drift. Men det är iallafall ombokat nu och dom har löst det.
Idag ska jag till tandläkaren, innan det ska jag köpa jeans. En tur på NK och Siden Selma blir trevligt tycker jag.
en som har varit på samma hotell vi ska till skrev såhär:

"Vi bodde på Albatross palace i hurghada.. och det var ett PALATS 5 ***** med all inclusive.Jätte god mat...som verkligen smakar!ligger 15 min från flyglatsen så man såg när allla planen skulle landa...häftigt tyckte jag...inget som störde.
Fanns 5 st resauranger med olika teman ,alltid nån som dom stod ute och grillade. En "dags" restaurang på stranden. Bra service..fick bla inte bära väskorna själva m.m privat strand. stora solsängar alltså himmelssängar som man kunde ligga i vid poolen. STTOOORRR pool typ 6 st jazzuci vid poolen. rummen var fräscha med saftybox (gratis) kylskåp.


Fanns spa där (kosta pengar)
Gratis fräscht gym med nya maskiner.
Underhållning på kvällarna, live band,disco,showeer.
I bland när vi hämtat mat så stod det 2 st drinkar på bordet!"



Här kommer ett bildkollage jag gjort av dom bilderna som finns på nätet:

godmorgon/godnatt

Vet inte om jag kommer somna ikväll. Men om jag inte gör de så kommer jag vila så man inte ens är trött tror jag.
idag ska jag göra :

sova länge kan jag stryka då jag måste upp i tid för att åka in till stan och luncha antagligen.

Fan va kul!

Igår hade man det trevligt trevligt ute. Kvällen börja vid ett dagis i Nälsta och den slutade på Tippen i Vinsta. Grymt kul var det och alla hade det trevligt. Utom några som kanske drack lite för mycket och vissa tog sin första fylla. Det var kul och se faktiskt. Det som är synd är ju att man lärde känna varandra bättre igår och då är de synd att vi ska splittras. Men och andra sidan håller vi ju kontakten.
Nu är det sommarlov och det är pissväder ute. Mindre trevligt, men ikväll bär det av till kusinen som tar studenten idag. Trevligt är nog där hela kvällen men nu ska jag nog dissa bloggen för nåra timmar ! Men vi ses! :)


YES!


SKOLPLIKT? NEJ TACK

Nu ler jag när jag tänker på att jag inte har skolplikten kvar efter skolavslutningen idag. Jag dansar inombords, ler utanpå och är stolt att jag har klarat 3 tuffa år på min skola. Eftersom lärarna har favoriter har jag också favoriter bland lärarna efter hur mycke dom har hjälpt mig med allt. Och dom 3 lärarna (Helena, Ulf och Ewa) ska få en vit jättefin orkieé idag.
Eftersom jag är nervös att gå upp på scen just nu så ska jag värma upp min röst så den inte låter som, hur ska jag förklara den, *hejjagärnervösröst* ungefär så.
Nu måste jag nog fixa håret eftersom jag ska gå om 20 minuter och ska öva in mikrofoner. Alla andra ska komma 8.45 så jag har ca 40 minuter på mig att öva. Men det tar aldrig så lång tid, men det ska bli trevligt.

Ciao Ciao!


En ny design.

Så nu är den uppe men inte klar alls. Min avancerade design kommer nog i slutet av JUNI och kanske en bit in i början av JULI. Ikväll ska man ut med klassen och äta på Resturang King Tan sveavägen. Det kan bli trevligt tror jag eller det kommer bli trevligt. När jag kom hem tänkte jag att jag skulle bara äta lunch och sen ska jag skriva klart mitt tal jag kommer ha imorgon på skolavslutningen. Men jag tänker improvicera ett tal! Det blir mer äkta. Om jag är rädd för att gå upp på scenen och hålla tal är det många som undrar, men jag är faktiskt inte nervös alls. Jag menar, hur många elever får gå upp och hålla ett tal, all uppmärksamhet på mig. Mig av alla också.
Det ska bli jättetrevligt. Men tänk att 3 år har gått så himla fort?! 3 år som jag helst glömmer, men det kan bli svårt. Imorgon kanske jag väljer att publicera "Sanningen om Vällingbyskolan, bra eller dålig"
Nu ska jag titta på tv, duscha och fixa mig inför middagen!
Ciao!

bilder från idag

Godmorgon bloggen.
Nu är klockan strax över tolv och jag bara känner hur glad jag är innombords eftersom det är så lite skoltimmar kvar. Endast 3 timmar kvar i skollektionstimmar i hela grundskolan. Inga läxor, inga prov visst känns det lite små trist när det känns som igår man träffade nya klassen i 7:an. Dock går jag inte i den klassen idag, men 3 år har gått jättefort. Skönt ska det bli på tisdag då man slipper skolan, skolplikten och mycket annat trist.
Men vad händer med mig egentligen efter grundskolan?
Jo, jag ska (troligtvis) börja på HTS-Gymnasiet i Järfälla, Handels programmet. Det verkar jättekul och jag kommer säkert trivas jätte bra. Den 29 juni, alltså om 22 dagar får man veta var man har kommit in.

Imorse så gick jag upp tidigt och fotade en massa. Här kommer dom!



Ser ni hur vattnet bublar uppåt?



Fin fin blomma



Fin blomma igen



Igen



Skärpan la sig inte som jag ville på vattendropparna, men men.



Gillar starkt, ser ni hur det ser ut som "gudaljus" på ledningen?

Nationaldag, varför är inte alla lediga?

Vi har bytt ut annan dags pingst till att få vara lediga på Sveriges Nationaldag.  Dock är ju inget som de borde vara. På en RÖD dag ska alla vara lediga och inga affärer ska vara öppna egentligen. Men själva charmen med att ha röda dagar är bara för dom som inte måste jobba, då kan dom spendera pengar. Vilket dom kan göra vilken dag som helst. Ska man vara ledig på Nationaldagen i Sverige ska väl alla vara det? Eller vad tycker du?

!

Fett trött för att skriva något nu egentligen. Men så kul och trevligt det var när jag fick träffa Hannas kille (hanna är min syssling) han hette Voria (tror jag det stavas) och han var verkligen sjukt social och trevlig. Fick också träffa Idas kille och hans 2 bröder som också var trevliga.
Snart kommer pappa hem från Riga och det är alltid trevligt, dock har han väl inte köpt något eftersom han är ganska snål, men jag hoppas att han har köpt något iallafall..
Imorgon ska det bli tennis som vanligt på lördagar, och jag överväger mellan att ta med mig min kamera och fota i Alvik.
Jag vill men samtidigt känner jag att det är ganska värdelöst för jag orkar inte gå upp tidigare imorgon bara för att fota där. Efter tennisen vill jag helst hem då jag är jättejätte trött. Men det löser sig förhoppningsvis.

bild från några veckor sedan. Har grym bildbrist och behöver nya foton...

GRATTIS SYSSLING!



grattis till studenten Ida!:)


LIMO, RINKEBY, BOWLING



En hummerlimo såg jag igår när jag var påväg från Micha i spånga. Det var kul, för det är sällan man ser en hummer limo i vår stad. Jag har inte åkt en hummerlimo men limo har man ju såklart åkt. Skulle verkligen vilja pröva åka en sådan!
Nu ska jag fixa mig för att ta buss 118 till vällingby halv tio för att åka till RINKEBY.... och spela ... bowling. Får se hur det går, men sist jag körde var jag ganska bra!:)

VILKEN BUFFÉ!

Har precis landat hemma nu från att varit på Fannys studentmotagning! Kul var det. Men jag måste berömma maten jag fick hos Fanny! Kyckling, bulgur med mozarella och massa annat gott! Jag gav ett silverarmband som var jättefint och en blombukett till Fanny iår och hon blev jätteglad.

När jag besluta mig för blommorna så stod jag där i en halvtimme och när jag hade tittat på samma bukettuppsättning 3 gånger tog jag den, det kändes lite pinsamt nämligen. Men när jag väl fick blomman inslagen och lämnade butiken, glömde jag hur den såg ut så det var en suprise för mig med haha. Den var rosa och hade massa gröna tillbehör till.

efter dagens tema var studenten så ska även detta inlägg spridas av en studensång!

4 dagar kvar

mina 4 sista skoldagar i grundskolan, vällingbyskolan (som jag hatar) ser ut såhär:

Imorgon (torsdag) Bowling 11.00 - 12.00 i rinkeby av alla ställen,  sen slutar man för att göra sig iordning till 18.00 då man ska va på skolan för middag...
Fredag Städa skåpet och ha vanliga lektioner
Måndag Vanliga lektioner till lunch, städa sen slutar vi. På kvällen ska vi in till sveavägen för att äta en god asiatisk buffe och det ska bli trevligt!
Tisdag, the big day. Sista dagen man behöver träffa vissa personer man helst inte träffar igen. Känns hemskt att säga men, jag vet att jag mår så mycke bättre utan vissa delar och personer i våran skola.


MICHAAAAA!




GRATTIS VÄNNEN!

IMORGON BLIR TUNGT

Jag har 19 böcker att återlämna imorgon följande ska tillbaka (vissa är dubletter, är ja kleptoman?)
2 geografi böcker från år 8
1 levande historia år 8
3 levande historia 9 | DE HÄR SLOG PRISET |
1 samhälle idag
De var so böcker det, observera att det bara är dem jag hade hemma, vet ej vad jag har i skåpet.
Sen har jag bibliotekböcker
massor olika:) orkar inte rabla upp dom ni ser följande på bild!
Fast det braiga är att min so lärare kommer få ge mig pengar då jag har betalat 75 kr styck per bok i åttan jag inte hade:) så jah, cashen rullar in!:)



Janet - Let go är dagens låt hos mig. Det påminner mig om ett fotouppdrag i k:fem för några veckor!

Fick beröm för jag tog bra bilder och ja, ni ser ju själva dom gillade mig!:)

solen lyser ej

solen lyser inte idag nej. Min blogg går ej att gå in på, säkert strul med blogg.se som vanligt aja nu ska jag till skolan! Tjao

pusselbiten


1 plan fattas från brasilien till frankrike
1 plan har 2 personer påväg till turkiet som de inte borde ha
1 bit tårta och
2 koppar te idag har jag drukit och ätit.
pusselbiten är en liten pusselbit av idag.

...

Ingen rubrik. Eller prickarna kan stå för "Jag saknar er".
Ser inte glad ut på bilden men jag struntar i det..
Imorgon ska jag köpa present till Fanny och kanske shoppa lite om jag har turen med mig. Sen ska jag upp en sväng förbi Jonna för att säga "Hello" fast på svenska alltså "Hej". Imorgon slutar man efter en elevkonsär som börjar 9.15 och den håller nog inte på så jätte jätte länge!

A walk through hell
sjukt bra!

BDB


Min bildagbok har över 500 unika läsare varje vecka. Dels beror det på att jag ofta är på första sidan vilket jag är just nu på www.bilddagboken.se. Och för att jag har för att citera en av mina läsare som sa "underbara bilder". Det är ju jättekul att ni överlag tycker det!
På bilden ovan ser ni till vänster sifror på 0, 50 och 100 dom står för antal besökare i ålder. Som den längsta är 15 åringar med 98 unika användare och så fortsätter det.


där ser ni min sugrörsbild på framsidan. HELT SJUKT DEN HAR VARIT ÄR I 20 MINUTER NU! när jag la upp bilden va onlineantalet på ca 7000 nu är den på 10387 och jag har legat på framsidan för ca 3000 personer! Dock klickar inte alla

RSS 2.0