I am so much better than you

Imorgon kommet studiebidraget, den enda anledningen till att många pluggar pga bidraget. I alla fall så är det väldigt kallt och jag är nära på att plocka fram min fjällräven. Dock känns det lite fel att göra det nu, redan innan Oktober har startat. Men efter den 4 oktober eller om det är under 7 grader på en dag är det OK att börja använda vinterjackorna! Så gott folk, BE för att det blir kallt SNARAST! Jag har försökt få tag på mamma jättelänge för hon är lite BOSS över mina klädval, jag menar jag representera ju endå henne som förälder. Och min mammas barn, vi ser inte fula ut. That´s it.

Idag ska jag plugga en massa turism och helt ärligt förstår jag mig inte på dom som skriver ett halvt a4 om en plats vi ska visa nästa vecka här i Stockholm för klassen. Vi ska nämligen ha stadsvandring, och varje grupp har ett, eller flera saker att visa. Jag och Lucas har fått Kulturhuset och jag har redan skrivit 1 a4 om sponsorer och ett miljöprojekt. Då är jag inte ens nära det vi ska ha hunnit skrivit.
Men vad säger ni? Alla kan inte få MVG! Haha. På tal om det så fick jag VG+ på landskapsprovet, eller egentligen kan man säga att jag fick alla rätt på alla jag skrev, för det fick jag ju.




Kvällen jag inte nämner!

Snart får jag villan för mig själv och då ska jag lyxa till det med det som finns nedan:


Jack Russel tack

Nu har jag en hund här hemma hos mig iallafall kanske en timme till. Det är en Jack Russel och de är min sysslings pappas hund, superbra start på dagen! Dock vill jag verkligen ha en hund NU! Haha... Om ca 10 minuter ska jag springa till bussen och åka till skolan, vi hörs ikväll!


Pappa blir nog jätteglad!

FjällrävenDagens köp vart en ny fjällräven som är svart och skitsnygg. Och nej det är absolut inte den där fjortismodellen ush. Det är en som jag inte minns namnet på än men ni lär få se bild senare på den.

När jag stod där och provade canada goose jackor så blev jag ju såklart kär i en för 6000:- och jag la undan den för att pröva en fjällräven på naturkompaniet. När jag satte på mig jackan (som jag sen köpte) så kände jag vilken kvalité skillnad jackorna var! Mycket mer jacka för pengarna hos fjällräven. Det hela slutade på 5000:-. Gud så jag längtar tills vintern kommer haha. Men den kommer nog snart.

Eftersom jag åker till egypten snart kommer Sveriges väder endå bli för kallt så då kommer jag kunna använda den hehe. Nu ska jag läsa min svenska bok och plugga lite handel. Har ju prov på fredag! Ush.

Goodbye fucker´s


Idag är det lördag igen som vanligt efter fredagen. Eftersom det är lördag är det också träning, vilket jag inte är taggad på men aja. Efter träningen ska jag och mamma shoppa inne i stan, ska köpa en canada goose jacka tror jag inte säker men kanske.


Detta går till vissa personer som tror dom är något för att dom lever i sitt inrutade liv så...



Bryr jag mig?

e idag, men vänta... Bryr jag mig om det? Nej precis, mitt konto är alltid fullt så fuck off lönedagen!:) Även om det är najs att se sitt konto växa så bryr jag mig faktiskt inte.

Behöver jag säga mer?




Har jag

Svar ja! Det har jag faktiskt. Har en personlig stylist som jag rådfrågar med ibland angående kläder och allt möjligt. Jag vill ju ha det folk inte har och jah, det lyckas jag ju ganska bra med!

 


.

u är jag hemma från skolan. Slutade tre men jag och min klasskompis Ida bestämde oss för att plugga så vi får något gjort lixom. Dock satt vi mest och snackade i typ 2 timmar eller nått, men det var ju också najs! Eftersom jag har blivit nyttig... eller.. aja vi säger så så gick från vinsta till mitt hem vilket är minst 20 mins promenad! Superbra av mig haha. Nu ska jag väl fixa med lite städning och sånt .

Ny dag, Ny rutin!


Har alla sovit bra?
Självklart har jag sovit ännu bättre än er, jag menar, det är ju mig vi pratar om! I alla fall så är det hus i helvete just nu. Jag och syster bråkar hela tiden våra föräldrar lägger sig i och vad började allt med? Jo en vinterjacka haha! Eftersom jag har hittat en i K:FEM så vill jag ju självklart ha den, och den är ganska tunn men solklart värt det. Men jag köper den inte om inte pappa betalar då letar jag efter en annan i K:FEM, hatar stadium HM när det gäller vinterjackor, för ALLA har dom. Ush, nej därför köper jag hellre lite dyrare som inte alla köper. Det kostar att ligga på topp, inte för att jag har märkt av det! Idag ska jag åka om drygt en timme och väntar bara på att den övriga familjen ska lämna mig ensam hemma. På tal om boende, ja det stämmer jag letar en lägenhet för jag kan inte bo hemma, jag är ju endå 16 år, man måste ta ansvar!


Spännande!


Hur mår alla? Eftersom jag har gjort massor med saker idag så har jag ju inte hunnit med bloggen! Bland annat har jag hunnit med detta idag fick panik till bussen då jag skulle hämta schema 10.00 sen började jag 12.10,bytte klass till HP1A, möte om barnsakerna, köpte middag med en ala wasing, åt middagen, mässa, singstar, umgåts med mirell fett mycket, skämtat om svinen och självklart bloggat.

 

Nej nu ska jag sova ska upp halvsju imorgon bitti! Ska med 9:08 bussen FRÅN centrum haha så alltså får jag åka hemifrån 08:30!


.

Bloggar mer imorgon eller något aja skit samma förlåt bloggen!

Grattis Socialdemokraterna

Att socialdemokraterna vann igår i kyrkovalet 2009 har nog ingen missat. Även om det absolut inte är det parti jag valde att lägga min röst på så är det kul för dom som parti. En glad nyhet är att den borgliga regeringen skulle vinna om man behöll alliansen i valet till riksdagen. Så helt dumma är vi ju inte, vi borgare. Socialdemokraterna kommer nog alltid vara det största enskillda paritet.

Aja nu ska jag packa ner datorn, sitter på bussen och alla kollar fett med snett !

Im just another fotograf

Idag ska jag fota med denna skönhet! Brukar egentligen använda min 1000D men jag vill lixom se vad min 20D går för, den låter väldigt najs när man tar kort! Haha. Im in love!



Eftersom plugget går före bloggen.

Hej alla.
Förlåt för en dålig uppdatering idag igår och faktiskt i veckan som gått. Men jag har haft anledningar, skolan såklart. Just nu pluggar jag på landskapen via datorn. Installerade ett spel och jag har klarat av mellan 75 % - 100% av sveriges landskap! När jag fick 100% så tog jag en paus och ska återkomma om en timme / halvtimme till plugget. Därför hinner jag blogga osv.

Det blir egentligen vitt när allt är klarat och rött om man inte klarade ett landskap och grönt om man inte gjort det. Iallafall så var jag snäll och målade om det hela till blått så ni kan se det! Jag känner mig stolt som klarade alla landskap faktiskt. Nu ska jag svara på lite sms och ta det lugnt! Ciao


Oj klockan är snart... SJU

Vilket innebär att jag måste göra ett uselt inlägg som bara usla bloggar gör och säga "jag bloggar sen" tyvärr måste jag springa till bussen, måste ha min dagliga latte dock inte från waynes för dom har inte öppnat ännu. Men eftersom jag är cool så prövar jag pressis!

Torsdag, damn

Idag är det då torsdag för alla er som inte riktigt vaknat eller vill förtränga att torsdagar finns! I alla fall så har jag matteprov idag och jag är supertaggad. Igår köpte jag en grafräknare för hela 750 kronor! Småpengar för mig så det sved ju inte ens, inte för att jag brukar titta på priset när jag spenderar men men.
Eftersom jag ska fixa klart mig, med tanke på att ALLT ska vara perfekt i mitt liv hinner jag inte blogga mer nu. Men jag slutar tidigt och får inte gå ut så varför inte blogga mer senare? Detta inlägg skrev jag ju endå bara för att bekräfta att jag finns hehe.

Bilder från ikväll!

Madde kom förbi med sin hund! Super fin!





Well igår var en superdag på alla sätt


Igår var verkligen en super dag! Först kom Fredrik hit och vi gjorde en läxa och nu är den klar! Super bra!

Senare på dagens så hade jag mina nya barn (i knatteligan får man inte säga så men men) i miniligan! Dom var verkligen supertrevliga, lugna och det här blir ett superbra år! Ledargruppen är verkligen superbra, alla är på samma nivå och vi har haft roligt alla gånger! (Ja jag vet det är bara en gång hitils!) Med samma nivå menar jag att ingen i ledargruppen är "hej jag är bättre än er titta på mig jag är boss" ! Och det är ju superbra. Jag har nog aldrig gått hem så himla glad som igår. Även fast knatteligan var en superbra grupp med roliga barn så är jag glad att jag bytte och testar något nytt eller hur? I alla fall så körde vi namnlekar, målade tavla till juniorlokalen och körde tornet!
Eftersom jag har en fobi för apelsiner så fick ju jag såklart hugga frukt! Men apelsinerna högg Julia upp, mycket snällt mohaha.

Oj, nu måste jag springa till bussen!
Vi hörs

I HATE THIS THINGS ON FB


Kontor, Polskfolk

Mitt rum har blivit värsta kontoret just nu. 2 datorer som har 2 olika personligheter och är bra för 2 olika saker. Den ena är bra för att internett och för musikensskull. Den lilladatorn är bra för skrivandet och skolarbeten haha!

Just nu sitter jag och lär mig Polska! Mina grannar har hyrt in Polskt folk för att bygga ut sin vind till en extra våning, dom har ju typ 3 ungar så varför inte. Om jag ska vara ärlig så ser det riktigt bra ut! Kanske ska man smöra för dom så kanske dom kan bygga ut vårat hus kostnafsfritt?


TEXTEN, TA ÅT ER!

Ja vad ska man säga egentligen?

Den här texten tillägnar jag alla som huggit mig i ryggen den senaste veckan. Ni vet vilka ni är.

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring

Det fanns en vänskap men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

Och du som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet du när du ser mig
Jag gav upp för länge sen

Det är att leka med eld om du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen


Helsingfors kyrka är så mycke finare än någon annan kyrka!


PRIVATE CLUB ON THE OCEAN

Nu kommer bilder från torsdagskvällen! Dock tog jag inte så många bilder på kvällen i lördags. Men det kommer massor av härliga Helsingforsbilder!


Eliten festar på privat club över östersjön, vilket jag och syrran gjorde!


TORSDAGS KVÄLL DEL 1

Innan middagen i Torsdags så var det som en cirkus (dock utan djur) som visade massa saker, ena tjejen var klart sämst. Eller bättre än mig iallafall, men hur svårt är det att vara bättre än mig i gymnastik haha? I alla fall så ramlade hon av grejerna hela tiden, båda visningarna! Men måste erkänna att det var coolt!


Ser ni hur hon hänger på båten? Kul om det skulle börja bli vågit höhö.


Nedan kommer bilder på mig och syrran innan vi drog till Casinot, och på Casinot!

En cabare som var riktigt cool. Ser ni hur dom försöker likna Danmarks vakter haha?

Jag är ju känd för mina fotograferingar på saker hit och dit så varsigod.


Mer bilder kommer senare =) Men inte om typ 10 minuter utan senare ikväll!


TORSDAG

Ingen logga på bilderna, men dom är endå under copyright!

På torsdags kväll vid 20.00 då ni kanske packade eran skolväska, tittade på tv sista gången för dygnet. Då var jag på buffé! Allt från tacos till oxfilé fanns på buffén. Supergott och skitbra service fick vi.
Efterrättsbuffén var på kanske minst 10 olika efterrätter och tjock som jag är ville jag ju inte lämna det bordet haha! För vem vill egentligen det?


Vad som hände efter middagen kommer senare!


FINLAND BILDER DEL 1

Galet roligt! Jag håller på med olika bildspel och jag känner att jag inte måste vara så himla duktig i bloggen idag. Men det blir massor av bilder iallafall kanske redan under dagen? Iallafall så kommer några nedan!


KÖP ROSA!

Köp rosa rattar och bidra till bröstcancer forskningen! Det glädjer mig att ha det som första inlägg fram tills lördag! Ha en superbra helg, kommer inte uppdatera!


HEJDÅ SVERIGE!

Godmorgon bloggen!
Nu är det såhär att jag åker på kryssning till Finland senare i eftermiddag! Det ska verkligen bli sjukt kul. I alla fall så kommer jag nog inte att blogga, eller jag tar med mig lilla datorn och finns det nätverk så uppdaterar jag såklart!




Den här kyrkan är ett mål att hitta till och fota! Hoppas vi hinner dit! Den är charmigare än någon annan kyrka!

Mitt rum är kaos

Finland  / Suomi / Finlandia / Finnland / Finlande / Finska / Somija / Finnország - flagMitt rum är en enda katastrof, högar flyttas till ett annat ställe och gör den högen ännu högre. Nej när jag kommer hem till Sverige igen så ska jag ta mig fan städa ur rummet. Säg inget till mamma för hon blir för glad då.
Iallafall så åker jag till Finland imorgon eftermiddag! Vilket ska bli sjukt najs!

Nu har jag gjort klart morbrors present, ett collage på massa bilder! Inramat och smexigt.

Nu väntar verkligen sängen för mig! Måste åka klockan halv nio imorgon till skolan! It suck men men jag åker ju från Sverige senare!
När jag kommer hem så har jag med mig en massa massa foton och det hela blir en riktigt fin fotoblogg! That´s the way it is! I alla fall måste jag sluta skriva så hejdå vi hörs imorgon! Även om ni inte vill så vet ni att ni läste detta just nu! Moaha!

Vilken liten skitbloggare som helst

Tänk att vilken liten skitbloggare som helst, som provocerar kan få flera hundra läsare om dagen? Det har iallafall jag märkt! Det som står nedan i bloggen var helt enkelt ett test för att se hur det funkade att blanda alla "stora" bloggare som, dessie, kissie, pussie, amir, ja gud vet vad vad alla heter idag! Det jag känner mest är att varför är en blogg så intressant att bara höra listor om hur bra andra har det? Speciellt när nästan ingen av nedanstående rutor, inlägg stämmer? Min pappa betalar verkligen inte allt jag ber om. Vad är det för pappa egentligen?

Sen om man tror det, vilket jag kan förstå så hoppas jag verkligen att er uppfattning om den riktiga oskar inte är den jag tror. Eftersom jag är nästan säker på att den är det hoppas jag att inlägget hjälper lite!

Och kom ihåg min pappa betalar inte allt jag ber om, flertalet av sakerna jag köper har jag fått spara/jobbat mig till! Det är då sakerna har ett värde hos en människa!


DISS TILL FACEBOOK


Eftersom facebook inte fungerar får dom dagens diss!


Jag har för mycket att hinna med!

Borsta tänderna
Packa in kreditkortet i plånboken
Fixa klart mig
Packa väskan
Håret
Blogga
Be er dra åt helvete, så stick
Sätta på tvn på högsta volym, jag menar man är ju själv hemma!
Kolla dagens schema!
Kolla skolmailen
Skriva denna lista, over and out!

Todolist so much better

Döda några ordpoliser
Boka tandblekning
Beställa hem lite roliga dvdfilmer
Packa skolväskan, har ju gymnastik! Ska vara med även fast jag inte får för min läkare!
Föra över foton från minneskortet inför resan
Ladda kameran
Fixa klart morbrors present!
Blivit trött

Skrivit den här listan!

inte mig, kanske er


Mitt konto är tömt på pengar och pappa inser att han inte borde ge mig pengar. Så jag börjar jobba och tjäna egna pengar
Inser att jag inte alls borde vara så snobbig som jag är och blir en nörd!
Slutar bry mig om hur jag ser ut, jag menar fett 2008 att bry sig om sitt utséende
Jag blir emo
Jag slutar träna, jag menar, man kan ju dö!?
Säger upp bekantskapen med min syster, jag menar, vad är hon att ha om 100 år? (då vore hon 118 år, troligt lixom)
Snor pappas lösen till Nordea och för över alla pengar till afrika! Dom måste ju också ha pengar!

LILLLÖRDAG IMORGON!

Imorgon är det lilllördag vilket innebär att pappa betalar!


Hehe

Mitt företag heter OFN FOTO, är inte det super bra? Iallafall så kommer massa eller nja, 5 stycken foton nu!


.


Blekinge, one point!

Detta mail gjorde mig superglad! Eftersom vi (jag och Nathalia) har suttit i telefon med en superdryg person nere på öland som skickar brochyrerna förns om 1 vecka?! Så fick vi iallafall svar från Blekinge att dom läggs på posten idag! Super, då har jag dom hemma hos mig kanske i övermorgon? Tack Blekinge!

Tack vare Melatonin

Här i Sverige måste man ha licens för att få använda sig av melatonin. Eftersom jag har det inte många andra har så har jag ju självklart detta också!

Min läkare skrev ut det till mig och gav mig en licens på 1mg per dygn eftersom hur ska jag annars kunna sova?
Dom fungerar såhär:

  • * Man tar pillret en timme innan man vill lägga sig
  • * Efter en timme börjar man känna sig jättetröt och sängen ser ut som himmelriket.
  • * En natt utan melatonin, det märks dagen efter!
    * Enda negativa är att om man dricker alkohol kan man inte fortsätta med medicineringen på nån vecka
    * Annars är den superbra!


Vilket har gjort mig mer pigg. Jag kommer även i tid till alla lektioner och behöver aldrig stressa längre.
Synd att alla med sömnproblem inte har samma resurser som jag har, men alla kan inte vara mig heller eller hur?
För jag menar, jag har ju lixom fans som tror jag har 100poäng. Haha, losers, jag är så mycket smartare än att gå ut med endast 100 poäng.



682 bilder..

Nu vet ni vad jag sitter och pysslar med! Haha. Varför har jag inte gjort detta tidigare.. Aja nu håller jag på och nu när jag skriver detta är den på 127 av 682 bilder nerladdade... spännande va?


Så skyddar du dig del 1



För er som vill slippa sviniga svininfluensan köp alcogel! Dock är allt slut på apotek tills vidare såklart. Själv har man tur och har det hemma! Mina andra tips är:
  • Undvik att öppna dörrar med händerna där det finns många som öppnar dom. Tex skolor, sjukhus mm
  • Ta inte på busshandtag om du absolut inte måste dvs. Gör du det ta inte dig själv på kroppen utan att ha tvättat händerna!
  • Frisk luft är alltid bra för immunförsvaret!
  • Drick / ät mycket som innehåller c-vitaminer!




I huvudet på Oskar

Mina uppdateringar blir allt sämre och sämre. Men varför blir dom det, är jag trött på er bloggläsare, har jag helt enkelt bara ingen ork eller håller jag på med ett nytt smaskigt project inom bloggen? Jag tror, eller jag vet, att det är lite av varje faktiskt. Min kamera har jag inte rört på en vecka vilket suger hårt, och jag orkar inte ta med den idag till träningen om jag skulle vilja fota i Alvik senare i eftermiddag heller. Nog av klagomål!

Nu är det endast 5 dagar kvar tills jag åker på kryssningen, vilket ska bli sjukt kul. Dock kommer jag missa kickoffen men jag litar på mina ledarvänner att dom klarar det minst lika bra utan mig som med mig! I alla fall så hade jag ett val att komma ut på lördag eftermiddag eller något, men jag måste ta hand om mig själv och bara få vara nästa helg. För man är ju trots allt helt slut efter kryssningar!



Minns ni för kanske 3 - 4 månader sen då jag bloggade om problemen jag såg på tunnelbanan hit och dit? Det gör iallafall jag. Och jag ska från idag leta efter fel som jag själv gör när jag åker tunnelbana, allt från att ha fötter på sätet mitt emot mig till att kanske inte slänga tidningen på tunnelbanegolvet utan kanske lägga den där den ska vara som på en stol tillexempel så att kanske någon annan kan läsa tidningen utan att behöva få den nertrampad först.

Men jag kan vara helt ärlig med att jag egentligen inte vill åka tunnelbana eller kollektivt alls nu när svininfluensan har kommit till Sverige. Det var äckligt innan men nu är det ännu äckligare.

Hur jag skyddar mig mot svininfluensan får ni veta senare idag när jag har kommit hem från min tennislektion.
Får ont i magen när jag tänker på det, jag ska snacka med pappa om att kanske byta till privatlektioner så jag utvecklas mer.

< tryck >


bilden är för fin för att visas här!

Micha was here

Godmorgon! Mår alla bra? Inte för jag bryr mig, ärligt talat.
Iallafall, igår så fick jag sms av Micha att "jag är utanför dig nu" jag  blev lite smått rädd för vad gjorde hon här? Jo vi skulle göra sällskap dit vi skulle tydligen. Haha! Så hon fick träffa min mamma, min syster och se pappas kontor (dock inte pappa då han är i tyskland). Vet inte riktigt men hon verkade gilla huset och om jag minns rätt så var det coolt haha! Super bra betyg enligt mig.

Dock gillar jag inte vårt kök men det var tydligen fint. (Vi ska snart renovera det, enligt mr papá).

Nu har jag fixat mig. Alltså har jag stylat håret med mina 3 produkter och valt rätt (tror jag) kläder inför dagen.  Idag har jag endast matte (som jag redan är klar med) och datorkunskap. Datorkunskapen är den roligaste lektionen man kan ha på en dag tycker jag haha!



jag saknar mitt hår som jag hade då!

om 7 dagar drar jag på kryssning och om 50 dagar drar jag till egypten!


RELATIONER OSKAR TIPSAR

När man är premiärminister så måste man ju ha rätt barn, rätt fru/man hit och dit. Men nu har väl den japanska premiärministerns fru fått spel, eller ska dom skilja sig?


Plastic Fantastic!


Eller inte!


INGENTING

jag har tappat blogglusten och ska börja satsa mer på foton faktiskt. Men nu har jag inga att visa upp (tror jag) men nu ska jag chilla!


Frukost

Godmorgon!

Idag väntar en riktigt trevlig dag i skolan, vi har nämligen idrott. Men eftersom jag har bytt livsstil så är jag med på idrotten idag. Även fast vi ska ha en riktigt jobbig match i kubb. (Vah!?). Iallafall så äter jag frukost i mitt kök med utsikt över hela Nälsta.

Jag så behöver den 25 september typ NU?
haha nej, man är ju ingen fattiglapp så jag ber pappa om pengar när mina tar slut!

Behöver jag säga mer?



BULLSHIT!

En sån här knapp nedan hade verkligen behövts idag under lunchen. Tänker inte gå in på varför och vem men jag är extremt irriterad på den / dom inblandade!



JAG KOMMER DÖ!

Mitt kontokort har gått sönder igen. Kommer ni ihåg att jag fick ett nytt för kanske 3 eller 4 månader sen? Men och andra sidan, kontokort är till för att användas och jag använder det varje dag flera gånger. Men än så länge är det bara en liten spricka nere i mitten, men varför går dom sönder så fort? Eller jag kanske måste byta till ett guldkort som inte kan gå sönder. Det vore något att betala med, ett guld kort. Innan jag fyller 20 ska jag ha flera guldkort! That´s it.

Men går mitt kort sönder så går jag också sönder, min bästa vän är ju kontokortet. Alla dörrar öppnar sig automatiskt med mitt kort, jag drar det sen har jag det jag ville ha.


Fuck me om so fucking famous

Hello bloggilibloggen!
Nu har jag inte gjort något (haha kul visst), nej jag skojja bara. Jag gör alltid något! Nu är jag färdifixad inför skolan och kvällen. Nu fattas bara frukost.

Ikväll eftermiddag, ska jag ut så jag hinner nog inte uppdatera!

RSS 2.0