I am so much better than you

Imorgon kommet studiebidraget, den enda anledningen till att många pluggar pga bidraget. I alla fall så är det väldigt kallt och jag är nära på att plocka fram min fjällräven. Dock känns det lite fel att göra det nu, redan innan Oktober har startat. Men efter den 4 oktober eller om det är under 7 grader på en dag är det OK att börja använda vinterjackorna! Så gott folk, BE för att det blir kallt SNARAST! Jag har försökt få tag på mamma jättelänge för hon är lite BOSS över mina klädval, jag menar jag representera ju endå henne som förälder. Och min mammas barn, vi ser inte fula ut. That´s it.

Idag ska jag plugga en massa turism och helt ärligt förstår jag mig inte på dom som skriver ett halvt a4 om en plats vi ska visa nästa vecka här i Stockholm för klassen. Vi ska nämligen ha stadsvandring, och varje grupp har ett, eller flera saker att visa. Jag och Lucas har fått Kulturhuset och jag har redan skrivit 1 a4 om sponsorer och ett miljöprojekt. Då är jag inte ens nära det vi ska ha hunnit skrivit.
Men vad säger ni? Alla kan inte få MVG! Haha. På tal om det så fick jag VG+ på landskapsprovet, eller egentligen kan man säga att jag fick alla rätt på alla jag skrev, för det fick jag ju.
Kommentarer

- Kommentarer som anses stötande mot mig eller någon annan i min omgivning tas bort.
- Kom ihåg att alla IP-nummer sparas, även om du är anonym.
- Vill du ha design, skriv ett mail i min nya email box under kommentarsfältet
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn: (Måste skrivas i annars skickas inte kommentaren)
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Måste skrivas i annars skickas inte kommentaren)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

FÖR ATT ANSÖKA DESIGN SKRIV HÄR!

Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:
Trackback
RSS 2.0