tack för igår

så många bra frågor jag har fått i frågestunden, alla kommer besvaras senare idag. Jag kommer komma hem vid ca 19.00 tror jag eftersom det är planeringsmöte idag för knattarna! Trevligt var det igår! Jag åkte upp och fika blev det inte, men vi åt middag istället! jag åt Fläskfilésovlaki och Yrsa åt nån italiensk macka som såg så himla god ut! Sen gick vi till kyrkan och där var det mässa som gällde, träffade sara, johanna som jag inte träffat på jättelänge. Sen mot slutet av kvällen var det en het duell mellan august och jeanette, haha det går inte att beskriva men jag å micha skratta så himla mycke så gjorde även de andra också! Bilder därifrån kommer nog upp då den som har korten skickar dem! Kvart i tio skulle de andra dra, så jag beslutade mig för att åka med dom och gå lite. Men jag plingade på fel station och en längst bak såg så hilmla sur ut! Jag kan inte rå för att jag inte vet var jag ska gå av, jag menar de var ju mörkt ute!

Idag som sagt ska jag direkt till kyrkan för planeringsmöte och det ska bli sjukt trevligt att träffa alla man inte träffat på ett tag! Fast iofersej dom flesta har jag träffat på jullovet också.

Denna låt spelades just på MTV.


Ha det toppen mina läsare!
Oskar

ställ gärna mer frågor i inlägget nedan!

Kommentarer
Postat av: Eleni

Hej, hoppas att det är bra med dig. Har själv varit med om det, att plinga på fel station, man sitter inte så bra till och ser inte. Alla vänder sig om och dödar en med blicken haha. Hoppas du har en bra dag

2009-01-15 @ 13:19:51
URL: http://eleni.blogg.se/
Postat av: anki

intresserad utav färgade månadslinser utan styrka? tävla i bloggen, de första 50 kommentarerna tävlar om linserna som är värda 199 :- lycka till, och jag hoppas just du är med och tävlar om dom. gå in på www.fargadelinser.com & checka in vilka linser du kan vinna, dock endast de utan styrka och som kostar 199 :- eftersom jag själv vann dom men inte har någon användning för dom antar jag.

2009-01-15 @ 15:06:12
URL: http://amatanovic.blogg.se/

- Kommentarer som anses stötande mot mig eller någon annan i min omgivning tas bort.
- Kom ihåg att alla IP-nummer sparas, även om du är anonym.
- Vill du ha design, skriv ett mail i min nya email box under kommentarsfältet
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn: (Måste skrivas i annars skickas inte kommentaren)
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Måste skrivas i annars skickas inte kommentaren)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

FÖR ATT ANSÖKA DESIGN SKRIV HÄR!

Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:
Trackback
RSS 2.0