Vi ses väl nere i havet?

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin 
Jag ska inte blogga så mycket under min 2 veckors semester nere i skåne! Varför? Jo för att jag kommer antagligen ligga på stranden varje dag, och om inte det är jag ute och spenderar eller är på krogen. Så därför har jag en "bloggpaus"!

Under min bloggpaus kommer inga kommentarer läsas, eller släppas igenom (godkännas) för jag vill läsa det när jag kommer hem! Eller varför inte skriv en anledning till att jag ska ta bort min blogg!:) Det är ju så många som vill se den ur bloggvärlden så varför inte berätta varför!? Eller, jag bryr mig endå inte om er läsare:)

FUCK!

Såg lite små sprickor i datorn inatt ovanpå locket ni vet? Inte där man fäller upp men där på andra sidan vid fläkten och det är inte alls bra! Och jag har inte ekonomi för en ny dator. Rent teoretiskt så skulle jag köpa en ny och flytta över alla bilder, dokument med mera. Medans det går.. Har det mesta på min hårddisk och jag ska ju eventuellt börja jobba på k:fem (för er som inte vet så är det de där stora fina klädmodehuset här i centrum). Och då kan jag köpa en dator men jag kan inte det nu med tanke på att jag redan har en del skulder till mr "pappa betalar". Aja den här gången har väl rubriken ett samband med texten, fuck också.

Nu sådär, tjugo över fem så laddar man upp inför dagens jobb med lite Magnus Uggla på spotify haha! Tror inte jag väcker den övriga familjen, för ingen har sagt åt mig... Aja, who cares!


Patetiska houngar!;)


Jag kommer läsa den varje dag med ett leende på läpparna! Maila in allt ni kan och så länge era houngfingrar orkar skriva! Som sagt, maila och förvänta ej svar!

Förlåt för inaktivitet!

Måste väl be om ursäkt för att jag har varit så inaktiv här! Varför ha en blogg och inte använda det? Sanningen är att jag knappt hunnit sitta vid datorn alls idag eller igår. Jobbar man så jobbar man! Jag har jobbat mellan 6.00 - 10.00 idag och igår men idag åkte jag runt i solna till en inkompetent bilhandlare som inte verkar kunna sitt jobb. Sen har man varit i Tullinge (fett gangster) hos kusinerna och badat i poolen, ätit god mat, druckit gott och ett extremt roligt sällskap, släkten.
Ikväll lägger jag mig inte, ska med en buss som går klockan 6.00 med ca 10 - 15 minuters promenad, så de är dumt att lägga sig!
Nej alla idioter, nu ska jag inte sova och jag ska inte blogga mer inatt. Hörs imorgon!

Vilken film!

Igår var jag och såg på Harry Potter med syster och hennes pojkvän Jonas. Grymt bra film verkligen. Har du inte sett den ? Se den! Jag trodde man var halvägs in i filmen när filmen var slut. Hoppas att sista delen kommer till nästa år!

Idag köpte jag ett ställ till min lapotop för  att göra de mer bekvämt för mig, och än så länge har jag inte hunnit bli kompis med mitt tangentbord! Men snart så haha. Vi kanske stannar 1 vecka i skåne pga lite missförstånd och en slarver till pappa. Men förhoppningsvis stannar vi 2 veckor som planerat!

Pinsamt Mona Sahlin!


Är inte det här bara för pinsamt?

E Du Dum Eller?

Hur i helvete lyckas man radera alla kontakter? Är inte de ganska omöjligt? Massa gånger ska man säga ja och trycka på ja knappen de lyckas man inte med från fikan direkt haha!

Hey Fuckers, I Am Back In Town!

Imorgon kommer jag troligtvis hem från landet! Superskönt faktiskt. Och jag börjar jobba åt pappas kompis på tisdagen eller onsdagen. Det ska bli superkul, jag får 1500:- för max 5 timmars arbete. Vilket ger en timlön på 300 kronor i timmen! Så det ska bli kul!
Det sköna med att komma hem är att man har nära till allt och jag behöver en hel del nya kläder. Samtidigt som jag känner att jag kan vänta nåra dar tills vi är där nere på skånska rivieran lixom och där är det alltid rea och jag köper hellre saker på rea än att handla för normal pris, jag menar jag har ju börjat tänka ekonomiskt? Haha NEJ ush, jag hatar reor!. Vissa saker är bra dock, men kläder på 70% rea är inte de jag föredrar direkt, vet inte varför... Aja nu har jag ju tagit över min ekonomi då mina föräldrar gav mig den kontrollen och jag får handla vad jag vill och pappa betalar.. Haha nej inte riktigt så är det!

Det blir nog en tur till Danmark iår också! Jag hoppas verkligen det för de vore så himla kul tycker jag. Inte för man förstår ett skit av vad dom säger men om man ler och ser allmänt dum, och kanske har en tröja med 3 kronor på så kanske dom inte blir sura om man inte förstår? Eller?

Ikväll ska jag avsluta hela min korta norrlandsresa med att se på Batman på kanal 6 klockan 22.00 tror jag och planera hur jag kan undvika att mamma kommer och städar dom första timmarna här! (Det ser nämligen ut som ett bombnedslag här med massvis av sladdar, objektiv, kameror, dator, mobiler, kläder ja den som ser den vet! (Sorry blind people!)

Dags att klippa gräset

Nu är jag snäll som har lagt ner över 1 timme på att välja ut lite foton samt lagt upp dom här på bloggen åt er från igår!
Laxen ni ser här nedan är nyinfångad och väger över 10 kilo!

Måsarna fick laxhuvudet, och ja titta på bilden ovan så ser ni ju vilket kalas det blev för dom!


Den man förlorar vinner en annan, du vann inte mycket

Godmorgon fuckers!

Nu ligger man i sängen fullt påklädd för om drygt en halvtimme kommer sysslingarna Elin, 10 och Johan, 8 och ska åka till Höllik tillsammans med oss ungefär 2 timmars bilresa! Trevligt värre. Vi ska sola bada, dom ska äta fisk från nått ställe och vi ska följa med en fiskare som tar upp ett laxnät fullt med laxar! Bra fotoövning för mig det.
Det ska verkligen bli sjukt kul!

Lax, en mycket rolig fisk. jag hatar fisk.


Vi ses väl i Egypten vecka 44 :)?

LÄNGTAR!

Idag mitt i åskskurarna, störtregnet längtade jag ner till andra landstället i skåne.

Poolen är väl inte den vackraste, men den är bra och simma och leka i!
Minigolfbana är kul att ha tyckte vi;).

Bryggan, 100 meter max från huset.


Jag älskar Ystad!

vadå tillgjorda kändisar?



Rubriken säger allt, haha! Janer Leon lite väl putade läppar!

TENSTA HAMBODANSLAG!


Kanske inte syns med på en av bilderna så är det en orange skylt där det står TENSTA HAMBODANSLAG, för er som inte vet vad hambo är så är det en folkdans där man har på sig svenska folkdräkter och ser välidgt svensk ut, och det är bara svenskar som dansar. Men det var ju kul att Tensta var med iår! (och ja jag förstår att de kanske inte är rinkeby, tensta för de finns nog fler) 

Röd stuga med vita kanter


Landet är kul!
Mitt vänsta knä strular igen, de känns som att vilken sekund som helst kan det hoppa ur led och de är inte bra alls!
Men jag får väl ha den i högläge och smeta på min salva jag köpt på klubben.
Nu ska jag se en film tror jag!
Ha det så bra

Sommar!

Nu är det verkligen sommar när man kan gå i jeans och skjorta utan jacka eller kofta på kvällarna! Ikväll är väl en av dom första kvällarna vi kan sitta ute och äta här uppe i hälsingland, och ikväll får vi gäster och pappa håller just nu på med att grilla och mamma håller på med fördrinkarna gästerna ska få när dom kommer vid sextiden! Och jag har som sagt skjorta och ett par snygga mörka jeans på mig.  Nu borde jag hjälpa mamma men jag lyssnar runt på spotify istället! Haha..

OCKELBOSJUKAN!

På nyheterna pratar dom om ockelbosjukan, alltså myggen. Att man kan få ont i leder i flera år pga myggen.
Men för att skämta till det lite, kanske Ockelbosjukan är i dom finare kretsarna en njur förflyttning? Som Daniel Bernadotte Westling har gjort?

Morgondagen är snart här

Nu sitter man här ca 20 minuter kvar tills morgondagen och morgondagens planer är :


Öppna konto?! Har jag inte ett?

Haha jo såklart, men jag ska öppna ett sparkonto som jag kan ha kontroll över själv för att jag spenderar så mycket i onödan och då är det bra att ha ett till konto man kan lägga undan till kanske den där kameran, eller datorn. Sen på banken ska vi lägga upp en avbetalningsplan också, för att bli av med alla skulder till pappa!
Ibland älskar jag mig själv, speciellt när jag har aktier som ökar med 150% !

HTS?

Det var en person som skrev att den också ska börja HTS som jag ska;), men lämnade inte msn eller bloggadress efter sig. Men du kanske tittar in och kan göra det ; )?

SUPER!

Wiho! Jag har fått 2 brev:). I det ena brevet var det aktiekurser som hade ökat med över 100% vilket är jättebra! Nu kan jag känna mig stolt när jag ska till banken imorgon och ska föra över pengar till pappa.
I det andra var det mitt intyg från Ewa den personen jag arbetade mest med under min anställning som bibliotikarie.
Hon rekomenderar mig till mitt nästkommande jobb och lite sånt. Jag ska scanna av det och lägga upp här!!!:)

Ups! Nu ska jag ner till mammas galna moster och hämta tvätten.... me do not like!

ha det!

Du har valt inte jag..


En extremt tråkig sak..

Vet inte om jag kan kalla hambodans för en sport. Det är extremt tråkigt och alla dansar extremt samma dans. Fram och tillbaka, och det är en åtta dommare som bedömer vilka som går vidare till final. Finalen hölls i Arbrå och jag var i Bollnäs när kvalfinalen var. Vilka som gick vidare av alla 90 danspar som dansade det brydde jag inte mig om.

Här har vi en bild av alla danspar, men det som syns är ett gäng fiolspelande norrlänningar!

Sen på kvällen bar det av till Akropolis, en grekisk bar och resturang! Med mycket god mat. Till förrätt blev det ost, Humala hette den osten grymt god grillad ost. Till varmrätt tog jag Sovlaki! Eftersom vi inte orkade vara där senare på kvällen avslutade vi hela lördagskvällen med glass och jordgubbar uppe i lägenheten.

Det var min gårddag det! Nu är jag i stugan igen och ikväll ska vi till mammas moster och morbror på middag ! (vill inte ens gå dit med tanke på att vi alltid får grymt dålig mat där!)

Ett liv utan problem är inget liv.

Hejsan alla sommarläsare!  Man märker att ni är färre, men inte så värst mycket färre! Eftersom min blogg är till för er så kanske ni vill vara med och påverka den? Vill ni det ska ni maila mig på [email protected] och märk ämnet "Läsare vill påverka". Kanske vill ni ha mer bilder, mer personligt? Vad vet jag, men nu har ni ju chansen att påverka!

Nu nedan kommer det lite bilder som jag har tagit här uppe, helt oredigerade!


Inte jag inte

Jag känner mig lite dålig för jag har runt 450 bilder som jag vill visa här men jag har inte haft en ork att lägga upp alla (vilket jag inte kommer heller) men kanske 20 - 50 i olika omgångar kanske. Men jag har som sagt inte haft tid och har jag haft tid över har jag gjort annat på datorn, svarat på kommentarer (som jag inte accepterar av olika anledningar), kollat bloggar med mera. Men idag vid 11.00 åker min syster till stockholm för att sen åka till Rhodos på söndag! Kanske lite avundsjuk, men man kan inte få allt.
Planer för idag är att:


  • Lämna syster
  • Köpa ny mobil (dock ej till mig, även fast jag gärna vill ha en)
  • Hyra bra filmer! (finns inget annat att göra här i det dåliga vädret)
  • Läsa en bra bok!


De här bilderna är gamla, men dom får duga!


Boring.


Nu förstår jag varför jag inte är en bonde. Det är sjukt tråkigt här uppe i norr. Inget finns det att göra och jag har inte ens varit här en vecka och jag stannar ca 1 och en halv vecka till. Hjälp mig någon?
Jaja det blir väl bättre, men jag har en stor hemlängtan iallafall.. Och att jag ska till skåne 2 veckor gör inte saken bättre, för dit vill jag verkligen inte!

INNAN GÄSTER KOMMER

Innan mina grannar Nettan & Anders kommer med sina barn Moa, Ella och Robin tänkte jag lägga in ett youtubeklipp på King of Pop´s dotter när hon fick hela världen i gråt (enligt expressen).



MEST GRIPANDE


Det som var mest gripande under hela minnes cermonin var när Michael Jacksons dotter Paris, 11 år, tog mikrofonen när hon grät och hyllade sin pappa. "Ända sedan jag föddes har pappa varit den bästa pappa du kan tänka dig. Och jag vill bara säga att jag älskar honom så mycket". Det var det mest gripande under hela cermonin.
Jag håller med kusinen till Michael, att "var var alla vänner när han behövde dom som mest". Jag minns när man tittade på rättegångarna i 6: an, mot pedofilryktena som jag knappast tror stämmer.


VILA I FRID
ett citat :
"Nu får du vara ifred".





1 bild



Nu ska jag äta middag och ut med båten! Ciao

6 MENINGAR, 6 BILDER 6 ORD

Hö-boll som nån granne gjort på våra åkrar, stort tack.

Och här har vi traktorerna som gjorde jobbet, tack!

Mitt nya objektiv var en solklar bra investering!

Vad ska man säga, jag älskar objektivet och bilderna.

Det här kortet är taget från bilen på en röd mercedes cab.

Nu när man är på landet börjar man känna lugnet.

SOL & BAD?

Nej inget sol och bad lär det bli idag här. Molnen är som ett getingbo, alltså hur många som helst. Värmen är inte heller på topp. Ändå vill moster min åka och bada... Vet inte riktigt , ska man åka ner och bli sjuk pga vädret eller ska man gå på plan B åka in till skogen där det tydligen finns ett fik? Aja, det löser sig väl!


[ skulle ha kommit upp en bild här men jag har dom på hårddisken ]

JAG HAR ETT NYTT OBJEKTIV!

Igår när jag lämnade jobbet för sista gången som sommarvikarie så kändes det trist om jag ska vara ärlig. Nu får jag inte betalt för att fika längre.. haha riktigt så var det inte.
Men det glädje mig iallafall att jag hade ett splitternytt objektiv för 3300:- som väntade på mig. Nu är jag på landet uppe i Hälsingland och chillar, klipper gräset, fikar med  mammas moster Ruth, gör allt för att reta upp syster och fotar.
Här kommer några bilder som jag har fixat till och på första bilden är det min syster...

VARNING KÄNSLIGA TITTARE VAR GOD BLUNDA.


Jag vill ha den där katten, och katten får gärna komma och hälsa på fler gånger för den var verkligen jätte kelig.

FY!


Nu är jag riktigt förbannad. Jag åkte runt med min far idag på alla möjliga affärer du kan tänka dig, expert, onoff, elgiganten, media markt och många fler. Men iallafall, inte hade dom Canons orginal objektiv nej nej. De har dom billiga sigma och tamron och de alla konsumenter egentligen vill ha är orginal, det finns inte ens inne för de är en beställningsvara. Helt okej med det, men när det står på internett att dom har inne ska dom väl förfan ha dom inne också.
Men iallafall, efter en bortskämd Oskar inte fick som han ville så åkte vi hem. Sur var jag och jag kunde inte prata med någon på en kvart ... Eftersom jag var så extremt besviken. Iallafall, så ringde jag till Scandinavian Photo och dom hade 2 ex kvar, självklart lägger jag undan 1 objektiv och imorn får pappa åka och hämta det innan de hämtar mig inför resan till landet.
Eftersom pappa är lite halvsnål gjorde vi en deal, om jag klipper gräset åker han och köper objektivet. En solklar bra deal för mig iallafall. Dock inte för pappa, men det är hans problem. Haha, nu ska jag sova gott inför den sista dagen på jobbet... Vill inte, vill inte, vill inte,  vill inte sluta jobba...

Behöver jag ens nämna?

Behöver jag ens nämna att jag har bytt design till en lite bättre.. Dock kommer den avancerade att få dröja men de är en annan femma haha. Jag är iallafall hemma från jobbet, skönt. Fast imorgon är näst sista dagen och jag kommer sakna jobbet jätte mycket... Men det roliga imorn är att jag ska få köpa ett objektiv 55 mm - 200 mm  250mm och det är verkligen super bra! Nu ska jag äta middag och detta inlägg blir mitt sista för idag och imorgon utan bilder!

Ciao.

svar på tal!



Hur ser du dig själv som person?

Hur jag ser mig själv som person, vilken svår fråga!
Jag ser mig som en självständig person som gör allt för sin egen karriär och lyckas med mina mål antar jag.
Jag är en ärlig person som står för allt jag gjort eller sagt. Víssa kan se mig som en brat, snobb jagud vet vad.
Eftersom jag inte ser mig som en sådan kan jag nog inte hålla med, för bara för man har det gott ställt och har ekonomi för att kunna spendera flera tusen per månad är man väl inte brat, snobb? Eller? Klart jag kan verka det men de bjuder jag på.

Har ni fler frågor maila gärna till [email protected] eller skriv en kommentar gärna mail adress samt blogg adress så jag kan länka dig här i min blogg.

RSS 2.0