Hello

Jag lever. That´s it. Nu ska jag ställa mig i en varm lång dush, på sisådär 40 minuter. Efter det ska jag koka te och inte göra någonting alls. Det är superskönt faktiskt.


Hej hopp...

Heej!
För första gången på jag vet inte hur många år gillar jag söndagen. Det är endast en dag kvar tills man får åka till skolan igen. Så bra är min skola.
Det märks att min pappa är sjukt stressad nu inför Tyskland, dit åker han på tisdag. Han har inte tid för att förhöra mig på läxan vi har han är allmänt otrevlig och stressad. Vilket förstör mitt humör som är verkligen på topp!


maila mig på [email protected] om du vill ha någon bild.

Stakars dej, tror du att du helt ärligt har en chans?



vill du ha nån av ovanstående bilder maila mig på [email protected]

The new me


vill du ha någon av bilderna ovan? Skicka ett mail till [email protected] och märk ämnet till "foto"!

idag ändras bloggen !

Godmorgon!
Idag ändrar jag min blogg till det jag gör bäst av allt. Spendera. Nej men foto. Så nu blir det en massa bilder endast och lite lite om mitt liv. Alltså mitt äkta liv. Nedan har jag (som ni förhoppningsvis) drivit med er!

Skratta, Njut

Som alla vet är Reinfeldt en av mina idoler och jag ser verkligen upp till vår statsminister!
Här kommer lite parodier på honom !


Södermalm läggs ner, det finns inte plats ..

för skitiga arbetarklass områden.


Dåliga sossejakt som går dåligt ska samlas (Hahah fett skönt!)¨

Det här är en riktigt bra video!

BYEEEE

Nu ska jag ta mitt sömnpiller och titta på en film som börjar klockan 21.00 och ställa klockan på 6.00 för att åka till skolan halv åtta.. Jag har ett jobbigt liv. Även om jag älskar mitt liv. Haha. Fuck off and die så ses vi imorgon eller nått =)

jag är 16 inte typ 6

Jag är ju 16 år som alla vet. Men jag tycker jag är som en sexåring. Jag bor lixom hemma! Nej jag letar lägenhet för jag vill ha eget boende. Hittade en som kanske kan passa mig! Fast egentligen känns den lite billig för mig, jag menar jag är ju så mycket mer än en vanlig person. 

 

 


helt ärligt asså?

Är det inte patetiskt att aftonbladet kröner kissie som bloggdrottning och när man kollag bloggportalen så ser man detta:

jag vill ha mycket mer

Alla vet ju att mitt liv handlar om pengar, pengar, pengar och ännu mer pengar. Folk man inte ens känner snackar en massa skit om det och jag älskar det. För är jag så känd (ni kanske inte läser just min blogg) att ni tar er tid att diskutera om mig på er fritid? Det är verkligen roligt. Sen vad ni säger, det spelar inte så stor roll, för jag vet ju vad som är sant.
 Men eftersom jag lever ett glamouröst liv så är jag inte nöjd. Nej, jag nöjer mig inte med att jag har värsta mobilen, 2 datorer en hel del pengar. Jag vill ha mycket mer! Mitt liv är ganska roligt och jag skulle nog inte kunna byta ut det mot någon annans liv.
Juste såg ni expressens löpsedel?

Det är ju förfan hemskt.. Aja nu är hon med där också.. Skitsmart kissie!

Nu kan ni inte kommentera mer.

Kommentarsfunktionen är nedlagd för jag har tröttnat på alla äckliga kommentarer från folk från gamla klassen, gamla skolan tex. Så nu ska jag anmäla era ip nummer och lägga mig jätteglad. Ush vad jag hatar er. Imorgon får ni en bättre uppdatering.
Och Jonte, din bloggs design är försenad då det är lite annat jag har behövt göra. Men imorgon ska det vara klart.

Plugghästen Oskar?

Godmorgon!
Nu är jag sjukt trött men jag överlever nog. Iallafall börjar jag kvart i elva idag men jag känner att jag måste plugga matte. Därför ska jag åka dit vid halv nio, nio tiden, eftersom jag ska resa bort om 14 dagar till finland och om 50 dagar till egypten är det nog bra om man ligger lite före. Och jag har insett att skolan är kul! (Men allt är ju bättre om man jämför med min förra klass haha).


Ska fixa mig och dra
Ciao

Lilleskutt, skjut dig ok?

Till lilleskutt, skjut dig själv.

Nej jag menar verkligen inte den där vita kaninen i bamse serien!
Anyway, ser du stavfel, so what? Jag skriver, jag bestämmer ALLT som står här.
Sen kanske du kan stå för vem du är och sluta läsa min blogg. Du är iallafall spärrad från att kommentera mera + om du gör det så skickas det ut till yttre cyberrymden. (Med andra ord, jag ser det inte)



Nu har jag kommit hem från gymmet med min vän Micha. Eftersom jag är en bloggare var jag tvungen att pröva på den där drycken ALLA bloggare som är nått dricker. Så nu är jag en av dom. Höhö.
Kanske inte riktigt så, men skit samma. Jag är sjukt trött och ska inte lägga mig än iallafall. Eller kanske ska man det så är man uppe i tid imorgon och kan sätta sig med matten? Funderar på att sätta mig på 7 : an imorgon för att annars blir det inte av att jag pluggar. Men till det behövs självklart en Vitamin focus dryck så det kommer köpas på pressbyrån (25:- styck) ska nog köpa 2 eller 3 vet inte. Dom är super att ha under dagen. Jag menar, jag går ju så himla långt!



Nu ska jag planera morgondagen och packa om väskan.


Ciao


ser ni?

Ser ni hur morgondagen ser ut för mig eller?




Det blir nog ingen sovmorgon imorgon för jag funderar om man inte ska ta och träna innan skolan. Men och andra sidan så har man ju idrott A imorn också.. Men jag får se hur jag gör.

Hur mår alla?

Själv mår jag superbra. Lite ont i halsen, men det får man väl stå ut med.


På matten idag hade jag en lärare som jag vet att om jag inte koncentrerar mig på vad han säger så kommer jag inte klara mig. Men eftersom min förra mattelärare (Ewa Kaminski you knowe) lärde mig massor med saker så kommer det nog gå superbra.






FUCK OFF


Hur mår alla?
Själv mår jag lite sisådär faktiskt. Men det finns det anledningar till, och dom anledningarna vill jag inte ta här i bloggen. Men iallafall har jag en hel del saker att göra idag, ska springa, jag ska plugga, jag ska fixa klart en sak och såklart ta det lite lungt.
Aja skitsamma jag orkar inte blogga nu..

Jag vill inte att du ska dö..

Den  här låten är min favorit och den spelas sen imorse om och om igen. Den är så stark så det inte är sant. När min mamma låg på sjukhus så ville jag inte att hon skulle dö. Vilket hon inte gjorde som tur var. Men låten påminner mig om den timmen min mamma låg i trappan medvetslös och ambulansen kom inte. När ambulansen väl kom trodde jag att det var försent, men det gick som sagt bra. Som tur var. Därför betyder låten ganska mycket för mig!
 
Lyssna på den

Språkpoliserna har gripit mig!


Godmorgon bloggen!
Jag såg nu idag att jag hade en kommentar från i torsdags att den personen såg mig i Jakobsberg! Kul att man har läsare där ute tycker jag. Men var inte rädd att komma och hälsa.

This is me todaayy (snälla språkpoliser, rätta detta inlägg åt mig och maila mig EN gång. Sen är det kul att ni fick det "jobbet" med tanke på att ni har så mycket fritid! Ta åt er om ni känner er träffade.).
Nu sitter jag och lyssnar på MTV och ZTV super innan skolan. Men jag drar nog kvart i nio idag ska leta upp en bankomat och ta ut massor med pengar. (Den som spar den har, själv ber jag pappa om pengar!)
Ciao bloggar senare i guess!

GODNATT

Innan jag går och lägger mig har man ju en "att göra lista". Här kommer den!

För frågor om sömnpiller så saknas det hormonet som får folk att sova i min kropp vilket innebär att jag tar ett piller så sover jag. Det är super bra inför måndagar! Sov gott Sverige och alla ord-poliser (sånna som tycker det är super super super viktigt med att allt är korrekt stavat)

Well im not home

Nu har man en massa saker att berätta om, allt från att grannens kossor och tjurar som sprang runt på vår stora gård på 6 hektar. (60 000 kvadratmeter) till allt om hur det har varit här. Inga bilder blir det, då jag glömde BÅDA mina minneskort hemma. Kändes mindre bra faktiskt. Aja. Nu ska jag klippa gräset haha..

En till kamera?

SEA5086 - Samsung ES55 SvartEftersom jag åker bort ganska ofta på helgerna och reser hit och dit då och då vore det najs med en kompaktkamera. Med tanke på att det är ganska så jobbigt att bära runt på en stor systemkamera! Men det känns också onödigt att lägga ut ca 1500:- på en kamera jag vet att jag knappt kommer använda.

Aja det är väll ett i-landsproblem tror jag.







Packlista för er som bryr er

Packlista inför helgen:

Minidator
Laptopen
Bredbandet
Kameran
Laddare till alla saker
Kudde
Vattenflaskan
Vax
Kläder
Bok
Joggingskor
Filmer
Pengar

that´s it!

Im going back

Godmorgon!
Nu har man gjort det vanliga ätit frukost, fixat sig, borstat tänderna och fått tid över för ett blogginlägg.
Idag vet jag inte exakt hur länge jag går, men jag vet att det är halv nio jag börjar.
Senare idag så åker jag till landet över helgen. Kul eller inte jag vet inte. Men jag uppdaterar därifrån då jag har mitt bredband med mig!
Vi hörs ciao!

Tack så mycket, besserwisser!

Skolan gick superbra.. eller ingenting hände men iallafall så åkte jag med Lina och Angelica hem från skolan, dom går i pedagoglinjen och började också idag. Superkul faktiskt. Vi kollade på våning 7 där vi kommer vara mest (tror jag) och sen fick vi sluta.

När jag kollade min mail hade jag fått ett eller två.. (du dubbelskickade, så du vet så kommer det på en knapptryckning)! Där var hon lite sur över att jag hade tryckt ett mellanslag mellan bromma och plan. Självklart ska det vara Brommaplan. Förlåt besserwisser nummer 1. Kan inte hålla käften när du mailar sånna patetiska mail, speciellt TVÅ gånger.

Hörs senare ciao!


Ny frisyr, rolig rektor haha...

Hola!
Tack för alla kommentarer jag har fått på dom senaste inlägget. Dock har jag inte läst alla än och inte hunnit svara, därför är dom inte godkända. Iallafall. Mötet igår gick super bra och vår rektor hade satt micken fel (hon hade en sån där mygga ni vet?) men det var skönt att hon inte tog sig på så stort allvar. Hade mina gamla lärare eller rektorer (inte alla men en hel del) gjort det och en förälder sagt åt att dom skulle vända på micken  (haha..) så hade dom svimmat, belive me! Men nu slipper jag skitskolan (vällingbyskolan) och ni som kan, välj den inte.


Juste! Jag klippte mig igår också, när jag gick därifrån var jag väl nöjd. Men när jag kom hem var jag inte nöjd.. Men det är som det brukar vara. Nu är jag iallafall supernöjd och glad. Det kanske syns? Iallafall så börjar jag halv två idag men måste endå åka halv ett för att komma i tid. Varför är inte taxi billigare?!
Nu ska jag chilla lite och fixa mig (är nästan klar redan 5 timmar innan haha) . Men vi hörs mer idag! Ciao

nervös nervös

Idag är det infomöte klockan 19.00 känner mig lite nervös men det är väl alla.
Förlåt för dålig uppdatering idag och jag uppdaterar nog mer ikväll eller imorgon.
Önska mig lycka till för det lär verkligen behövas.

Sno mina bilder, jag blir rik!

Hej hej!
Länge sen jag skrev ett litet personligt inlägg och la upp bild på mig. Men det finns det anledningar till. Iallafall så ska jag klippa mig snart så jag får skriva fort om jag ska äta lunch innan eller om jag köper hem sushi som igår.. Aja. Ni kanske inte visste det (även fast det står) så sparas era ip adresser när ni kommenterar. Vilket innebär att jag anmäler era ipadresser om det är nått som anses kränkande mot mig. Sen resten bör ni kunna iallafall.
Samma sak gäller bilderna ni snor. Jag anmäler det . Visste ni att  det rekommenderade priset från Svenska Fotografers Förbund för en bildstöld är 3200 kr/bild och stöld? Tänk på att det är ganska mycket pengar. Så sluta sno, fråga om lov!


Im not fat, you are!


Eftersom jag är så jävla tjock enligt mr "tuufing" som inte kan stava sitt eget namn rätt utan måste vara anonym... Eller så skäms han över sig själv, aja. Så ska jag och min gymkollega Micha gymma på bromma plan! 
 

DISS TILL BDB


Ja men så roligt! Jag hade ju endå inte tänkt att besöka er.. eller..?

Jag blir så irriterad när det blir fel på saker som bilddagboken, blogg.se, nordea och alla andra sidor man använder som gärna strular.  Men det här handlar om bilddagboken och jag är trött på dom. Först försvinner alla bilder, och jag fick självklart panik då jag trodde ALLT var borta. Sen kommer rutan upp (som tur var). Men det märks att dom inte är vana vid problem, iallafall har dom inte samma resurser som blogg.se har tex.

Och jag är ju knappast ensam om att ha bilddagbok heller så jag är inte ensam om att vara sur på dom !

Hoppas att det är löst tills i eftermiddag, eller vad tycker du?





I love to have haters!



Fick lite tidigare i förra veckan en kommentar som tyckte att jag skulle sluta blogga. Men varför ska jag ge upp det jag gillar när du inte ens kan vara människa nog att stå för vem du är? Kommentaren var självklart anonym och ja vad ska man säga egentligen, ip nummret sparas ju. Varför är det svårt att förstå om du inte gillar bloggen eller andras bloggar, bra! Då ska du inte läsa den. Men allt tror jag att den här personen är lite besatt med tanke på hur många anonyma kommentarer jag får från just den ip adressen! I love to have haters!

5 piller till om dagen?

Syster min fick nys om att om man äter D-vitaminer så minskar risken för svininfluensan. Men hur många D-vitaminpiller skulle man ta tror ni? FEM om dagen, det är ju hur många som helst. Lixom visst är det väl bra att förebygga men vill man verkligen se ut som värsta knarkaren i skolan? Nej verkligen inte.

Sen har jag iallafall börjat tänka om det verkligen är så farligt med svininfluensan, speciellt nu när det inte står något om det i tidningarna eller nått.

Men man ska väll inte tro på allt som tidningarna skriver heller, men klart att man luras och tror på det? Vem gör inte.











Aja det är väl upp till var och en anser jag, men jag kommer definitivt ta sprutan! 


bilden har ingenting med ovanstående text att göra och den är lånad från www.google.se


SL, borde ha konkurens

Dom flesta företag har ju konkurrens, men SL har inte det. Därför kan SL ta svindyra priser. För dels kan jag förstå det med tanke på att det är så många som ska ha löner och så. Men är inte SL ett kommunalt företag? Om dom skulle ha konkurrens skulle det automatiskt bli billigare, så snälla varför inte fixa det? Iallafall i stockholm.
Jag vet inte, jag kanske överreagerar men är det inte svindyrt med SL som inte ens gör sitt jobb? När man får stå och vänta på bussen, möta otrevliga personer som kör bussarna och när man väl hälsar tittar dom surt på en och kanske säger "h.e.j(suck)". Självklart är dom trötta på sitt jobb, men vem är inte det?

Vad tycker du vi ska göra med SL : s svindyra priser?


Gud så trevligt

Nu ska jag äta middag och efter det så ska jag svara på kommentarerna jag har fått av er läsare! Gud vad trevligt det är!:)

tack alla läsare

Tack för alla kommentarer verkligen tack! Ni är så bra mina läsare. Men jag ska sätta mig ner och svara på alla kommentarer, nu har jag 10 kvar av 43 stycken på förra inlägget! Super tack. Nu ska jag upp och fika! Ha det super bra!

Söndagar, ger det er också ont i magen?

Nu är det söndag igen, ush det låter inget bra med "söndag". Har alltid ont i magen på söndagar, speciellt nu när det är sista lediga helgen innan skolan börjar. På söndagar städar man och är allmänt borta. Det är som att det är okej att inte göra något på söndagar. Varför är det så egentligen? På söndagar ska man egentligen göra massvis med saker som att shoppa, fika, åka till en vän eller varför inte träna? Men inget av det orkar man egentligen med. Även om det är små saker så skulle dagen gå mycket fortare. Men det gör dom verkligen inte, för man har söndag som en "dagen efterdag" "pluggdag" men hur ska det gå att plugga om man är "dagen efter"? Plugga på lördag innan du ska ut istället. Då har du nått att se framemot, den där festen eller den där filmen. Men på söndagar, vad har man att se framimot egentligen? Skolan, mer plugg. Ush nej.

Vad tycker du om söndagar, får du också ont i magen?

Visste ni att jag är bagare?

Nejdå, jag är ingen bagare. Men mina kladdkakor är sjukt goda. Desstutom är det ett eget recept så ni kan inte googla på det haha. Skulle kunna extra knäcka på ett fik om jag fick göra mina kladdkakor! Sådeså.


Nu såg man på The Village men den sög så jag bytte till trean efter 5 minuter och den här är sjukt bra. Vet inte vad den heter men men. Like i care?

Amir och Kissie. SKÄRP ER!


Ingen har väl missat det "stora" bloggbråket mellan Amir och Kissie ? Snälla skärp er båda två, ni är förebilder för många personer och vissa (kan inte förstå vilka) vill vara som er. Sen att ni är sura på varandra, fine, men sköt det lite mer moget än att kalla varandra saker på bloggarna? Den ena kallar den andre knubbig, bloggdiggers (alltså lever på andra) och mycket andra. Medans den andre kallar den första personen för polack blonderad bimbo som har en brorsa som lever på att snacka skit om syrran. (dock kan jag hålla med amir om att det är helt sjukt att snacka skit om sin egen syster men men). Men båda två kallar varandra för en gemensam sak. Omogna. Men inser dom inte att i själva verket är dom ju lika omogna båda två, när dom gör som dom gör just nu. Nej en stor diss till er. Ska dom verkligen få tjäna pengar på att kritisera varandra? Nej, det tycker jag verkligen inte.

Då var man bästisar haha. Men vem levde på vem? Var det äkta vänskap, eller var allt ett spel från bådas håll?

Liten man på jorden

Heej alla! Hur mår ni idag?
När jag åkte till gymmet så såg jag en barbimamma på 50+! Kul att dom också får ta tunnelbanan, skulle hon ha första platserna till the vocie ikväll eller? Haha!

Själv är jag helt slut efter gymmet idag! Körde kanske inte lika länge på löpbandet idag som jag brukar men jag kände inte att jag hade kraften kvar direkt. Och efter gymmet köpte jag ingredienser (stavas det så) till kladdkakan jag ska baka tills ikväll med syster yster! Iallafall så har jag inte mer än så att säga förtillfället, mer än att jag ska ut och fota nu tror jag!


Vem betalar för vaccinet?

Nu börjar skolorna igen, och då kommer den omtalade svininfluensan att spridas fort såklart. Men vem är det som betalar det hela? Är det staten? Många tycker staten ska stå för det. Och jag tycker att dom ska det, men alla som har en inkomst eller ett stort kapital kan faktiskt betala det själv. För på de sättet skulle vi inte förlora lika mycket pengar. Speciellt när vissa personer dör, så kan deras barnbarnsbarnbarnsbarn strunta i att jobba. Så dom personerna, betala själv. Eller vad tycker ni?

Vill du vara min assistent?


Vad är inte bättre än att vakna innan klockan?

Nu är man vaken, mycket tidigare än jag hade hoppats på. Men jag slapp vakna av det irriterande alarmet iallafall! Hade ställt den på 10.00. Och ja, jag vet att det är sommar lov och destutom min sista helg, men jag ska ju gymma idag och för mig betyder det helg! Man blir så glad efter man har tränat, man känner sig stolt och humöret är på topp.

Iallafall så har jag ju redan sagt att jag ska gymma, men jag ska även simma i poolen efter gymmet! Det ska bli riktigt trevligt tycker jag.
Igår startade jag ett sammarbete med en annan blogg som har fler besökare än mig, men det är strunt samma tycker jag för vi ska utvecklas och bli större och större!
Här är lite info om henne som hon ser sig själv på:

Hej i min blogg skriver jag om mitt liv som tonåring
om hur jobbigt allt kan vara,
och det jag vill förmedla är att nästan alla
i den här åldern mår dåligt över något,
pressen med skolan sin kropp killar kompisar
och alkohol. den handlar även om min vardag
hur jag mår och hur jag känner
kolla den gärna och om du vill kan vi följa varandra
med bloglovin:)
http://www.sagharauseus.blogg.se/

Så här har bloggandet förändrat min tillvaro

Hur har bloggandet förändrat min tillvaro?

I början var det väl som vanligt, att ha en blogg att skriva av sig lite i. Då förändrades inte min tillvaro så himla mycket. Sen började man läsa dom stora bloggarna som kissie, kenza, blondinbella och såklart ville man vara, inte dom, men som dom. Ha en blogg som tjänar väldigt mycke pengar. Då förändrades allt. Man ville ha tusentals läsare, vilket var väldigt svårt. Jag skaffade massa reklam på bloggen via adoperator, som bara blåste en på pengar. Inga pengar kom in därför är mina annonser borta. Men en dag hände nått, ett gäng haters kom in till bloggen och började hata mig och min blogg. I början var det jobbigt, men nu när jag har nåra hundra unika läsare är det bara kul av deras besatthet att försöka göra mig, sur, ledsen eller vad dom nu vill. Men att vara kändis med tusentalsläsare idag, det är ingenting jag suktar efter. För tydligen måste man vara superbimbofjortis (förlåt alexandra) och det är inget jag vill vara. Min blogg handlar iallafall om något vettigt inte en massa alkohol och annat som läsarna inte är så himla intresserade av.  Iallafall så har bloggen ökat mitt själv förtroende enormt och jag ser fram emot att få börja gymnasiet!

Oskar dissar


Jag har öppnat en ny kategori som ni ser!
Mitt första inlägg går nog till mina föräldrars chefer. Eftersom mina föräldrar har börjat jobba är dom uppstressade till tusen och extremt otrevliga om man undrar något och skyller på jobbet, men det kan man ju förstå. Men eftersom det är början på jobbet efter semestern så tar dom med sig jobbet hem, och jobbar kvällar, helger och all sin lediga tid för att kunna ta de lugnare sen. Nej ush varför inte ha samma arbetsuppgifter året om så slipper allas föräldrar bli så himla stressade och uppjagade?







En bättre blogg helt enkelt!

Nu har jag pysslat lite med att fixa ikoner till bloglovin så nu bara behöver klicka så följer ni mig! Och ja, dom "+" i rubrikerna är klickbara! Om du lägger till mig, skriv en kommentar för jag följer gärna dig också då!

En ny fräsch sak är att man kan ha mig som bokmärke så slipper man komma ihåg mig, kanske skapa en grupp "bloggar jag läser" jag ska definitivft göra det nu. Vill du stå med där skriv en kommentar.

Det andra nya är att under kommentarsfältet kan du ansöka om design, men för gudsskull glöm inte mailadressen du vill ha svar på! Annars kan jag inte svara tillbaka från min mail.
Annars var det inget nytt, men det blev en bättre blogg helt enkelt känner jag!

IKEA?

När mamma drar igång damsugaren ska allt vara uppe från golvet.
Vet inte varför, men jag hatar ljudet av damsugaren. Det låter så hemskt och otrevligt ush, kan man inte damsuga när jag inte är hemma? Nu låter jag väl som en bortskämd unge igen, men hur svårt är det egentligen. Jag funderar på att ta mig till IKEA och köpa lite förvaringssaker till mitt rum inför skolstarten. Vet exakt vad jag vill ha, så det är ju bra. Men jag tror inte jag får med mig syrran till IKEA och solen lyser ju så mamma kommer vilja sola haha.... Aja, det löser sig.


Gillar bilderna skartp!
Vad tycker du?

Solen lyser!

Äntligen kommer solen tillbaka. Men hur länge stannar den egentligen här? Det varar nog inte så himla länge, men det lilla gör mycket!
På tal om det lilla gör mycket så är min statistik lika hög som den var igår vid läggdags NU 11:03 så det är verkligen jättekul!

Men iallafall, hoppas allt är bra med er och det är det med mig iallafall. Men imorse var jag för trött för att orka ta mig till gymmet så jag får ta en hemma dag tycker jag. Har nog tagit ut mig för hårt, men jag gymmade iallafall 3 gånger den här veckan och det är helt okej.
Nu är det fotodags anser jag, eller vad tycker ni? Det är ju lite ont om nya, fräscha bilder här tycker iallafall jag, och eftersom det är min blogg så är det ju jag som bestämmer. So fuck off.


GODNATT

Hej alla!
Nu är det såhär att jag ska lägga mig, men jag är trogen till mina bloggare så jag ville säga godnatt. Så godnatt puckon.

Bilden ovan är en bild jag verkligen gillar!

För att ni är det

Hahah, hittade en perfekt reklambild åt mina kära jobbiga personer som hatar mig!

Solen, var gömmer du dig?

Massa helikoptrar har åkt över en idag. Som sagt så blev forex rånad och lämnade en attrapp, för er som inte vet så är det en liknande bomb. Men det är ingen bomb utan det var antagligen för att avleda koncentrationen en aning från att söka efter gärningsmännen.
Iallafall så åkte det runt en sos ambulans helikopter, varför vet jag inte men jag tror knappast det har nått med rånet att göra iallafall.


Kände för att fota molnen också, jag tycker verkligen dom ovan är ganska balla faktiskt. Men iallafall gymmandet gick jättejättebra faktiskt. Körde bara styrka och eftersom jag är så tjock, enligt några av mina patetiska läsare, så ska jag dit imorgon också. Jag menar, ni får mig verkligen att hitta fel på mig själv! Tack, vad skulle jag gjort utan er? Utan er hade jag väl aldrig börjat gymma... eller vänta lite, jo det hade jag.

På tal om läsare som är jobbiga så tycker jag verkligen synd om er. Jag menar, era liv måste ju vara så extremt tråkiga så ni måste lägga i er mitt liv?

Mer info!

enligt expressen, dn, svd så är det såhär att forex var rånat och dom 3 personerna är beväpnade och jagas av hundar och helikoptrar. De lämnade ett oidentifierat föremål eftersig som misstänks vara en bomb!
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1670524/forex-butik-ranad-i-vallingby

Vällingby under bombhot!

På bussen hem så märkte jag att det var ovanligt mycket poliser. Men hann knappt komma hem så var Vällingby under bombhot. Läskigt. Hela vällingby är avspärrat enligt mamma som ringde och berättade det hela. Kommer bilder på en helikopter snarast!

Let´s smile

Godmorgon alla!
Nu är jag  verkligen jättepeppad att åka till gymmet och gymma såklart! Tänkte på en sak inatt, att min syster alltid har varit så förbannat snäll! Redan som små hade hon kontroll över mig och hjälpte mig. Jag fick inte ens mata mig själv haha! Kanske blev hon irriterad att jag troligtvis slängde runt en massa mat. De ser ni på bilden nedan.


Svar på tal


Se vilka personer man har på msn?

Visst är min blogg stötande det kan jag förstå. Men bög? Haha, det var väl att ta i. Jag är inte homosexuell. Men att folk tror det är helt okej, för jag vet att jag är straight så fuck off?
Gillar ni inte mig eller bloggen, fine skit i att läsa den, men ha inte förutfattade meningar när ni inte ens känner mig!

Enough Said


A Spoiled Brat?

En bortskämd Oskar?
Jag måste nog erkänna att jag är ganska bortskämd.. Märkte det speciellt idag när jag bad om en ny dator, då jag har en spricka på locket. Och om det kommer in damm är det inte alls bra för då kan det ju börja brinna och massor sånt. Men när jag bad min pappa om en till laptop och förklarade problemet med den jag har och min lilla som inte har windows, förstod han såklart varför jag måste ha en ny dator. Men efter ett tag hade han ändrat sig och skulle "diskutera" (lixom, vad fanns att diskutera, jag ska ha en ny dator). Efter middagen så sa han att jag inte kan få en till dator och den här får hålla så länge den håller.. Kan förstå det, men tänk om den börjar brinna? Sen brinner hela huset upp pga hans snålhet! Tänk på det pappa! Iallafall ska jag ta det lungt ikväll ska ju gymma imorgon bitti och shoppa lite!

I taket lyser stjärnorna

Min favorit film just nu blev allt, i taket lyser stjärnorna.
Den handlar om (som ni kanske vet, eftersom ni bör ha läst boken!) en tjej som har en mamma som har cancer och ullis knullis som är populärast på skolan, sen händer det en massa saker. Och det fick mig att inse hur snabbt folks liv kan förändras så snabbt, men kompisar hit och dit. Eller, det visste jag ju redan haha.

Iallafall så såg jag den 2 gånger igår natt och idag ska jag se den med min syster! Har ni inte sett den och vill se den? Säg till, jag lånar gärna ut den isåfall.


















okej, jag måste väll

Eftersom jag blir tvingad att gå på det där informationsmötet så har jag inte något val längre. Visst kan det vara så att min oro inför gymnasiet kanske inte är ångest, utan jag är väl lite intresserad hur allt kommer att bli. Men egentligen är det ju inte så farligt när man tänker efter. Vad är det värsta som kan hända? Jag menar, jag är inte den enda som är lite nervös inför gymnasiet direkt. Alla är nog det, eller har man alla sina polare i samma klass är det ju som att gå till sin förra klass. Och hur kul är det egentligen? Man vill ju lära känna nya människor.

Iallafall ska jag köpa mig en studio! Inte en hel stor maffig studio som jag vill ha, men en liten enkel se bild nedan

De är ju typ jättebra för mig som älskar att fota också! Men är ännu lite osäker, för det känns inte värt det samtidigt som jag vill ha det... aja!

Börjar den 20e men ska till skolan 19!?

Well Hello World!
När jag kom hem hade jag fått ett brev, som om jag får roliga brev det var ett jobbigt brev. Jag börjar den 20 augusti men ska dit den 19 augusti för att gå på infoträff. Lixom okej, kan förstå, men varför? Vad ska dom säga egentligen? Kom med ett glatt humör? Haha, är väl lite skeptiskt och man vill inte direkt ha med sina föräldrar heller.. Aja får försöka lösa detta på något sätt.

Jag skulle göra det igen

Hola!
Nu är jag hemma från gymmet, eller det har jag varit ett tag nu. Men jag har lunchat med syster min på balkongen!
Till lunch blev det Sushi super gott!

På gymmet sprang jag 5 km, och körde benpress på 150 kilo och nått jag inte kommer ihåg vad det var, men jag är iallafall grymt stolt!

Imorgon vet jag inte om jag gymmar eller inte, men just nu ser det ut som att jag ska gymma varje dag den här veckan! Det är ju superkul!
Snart ska vi åka till min syssling i jakan och hälsa på, dels för att jag ska hitta till min nya skola och för att det är kul att åka dit!

Jag fattar mer än du tror


Godmorgon!
Nu är det dags för gymma för mig. Idag ska jag köra mycket kondition och en del styrketräning! Fit for fight lite komiskt aja alla fattar inte men dom som fattar, fattar när jag säger i will survive haha.
Iallafall, efter gymmet ska jag köpa sushi till lunch och luncha med min syster! Mer än så får ni inte veta, än så länge!

Godnatt!

Hej igen!
Jag la ner bloggen under ett tag då jag behövde tänka, fundera och tänka ännu mera. Vad kom jag fram till då?
Det jag kom fram till var att inte låta andra personer styra mitt liv vilket jag har låtit dem gjort nu ett tag. Kanske inte vara den där personen som är så himla naiv, som litar på allt och alla.
Men iallafall så har jag gymmat idag. Det var första gången och definitivt inte den sista gången!:)
Nu ska jag strax lägga mig och jag bjuder till på ett video klipp ur min favoritserie!



några horungar stoppar mig inte

Nej en eller flera horungar stoppar mig inte i mitt bloggande!:)

Hejdå Ystad

Nu har man lämnat farfar för sista gången på 1 år. Det känns inte alls så roligt när man tänker efter, för 1 år är långt och vem vet när nästa besökare kommer, nu när skolorna och dom flesta jobben drar igång som vanligt.
När jag var hos farfar med min familj, tänkte jag att jag kan fota lite i hans album på bilder från när man var liten.
Här kommer dom:

Lilla flickan på bilden är min syster och jag i munkfrisyr och alla andra frisyrer. Jaja nu fick ni se mig som liten också.
Sen gick vi till Bryggeriet där det alltid är god mat och stort salladsbord som förätt. Deras lättöl är bryggt där och är verkligen jättegod. Såklart.
Här kommer bilder

Förrätt:
Salladsbuffé med ett ljust bröd och ett mörkt bröd.

Huvudrätt:
Lövbiff med pommes

Dryck:
Bryggeriets hembryggda lättöl

Nu efter 45 minuters simmning i poolen ska man packa ner sina saker och sova för att gå upp klockan sex imorgon.

Jag är brun!

Hej alla kompisar och okompisar!

Nu har jag inte lång tid kvar här nere på min lilla semester i Ystad.
Sista dagen idag faktiskt, och imorgon kommer jag hem och då har jag dock ett spekat schema de första dagarna. Men iallafall, så ska vi idag åka till farfar och gå ut och äta lunch. Trevligt, är ni i Ystad, ska ni gå på 2 resturanger.
1. Store Thor, lite dyrare men en prisvärd resturang. Stora portioner och bra service
2. Bryggeriet, normalpris och prisvärd resturang.

Vi ska gå på Bryggeriet och äta en trevlig lunch som avslut. Sen blir det stranden och hem och packa såklart.
Jag får ont i magen när man ska packa, för det är ju så himla trist faktiskt.. Aja, nog klagat nu ska jag hoppa in i bilen och åka vidare! Ha det super!


Ser ni hur brun jag har blivit!?

Beachen all day long

Hola vänner och mest idioter!
Idag var man också på stranden med min halvgalna familj..
Men de är inte en vanlig dag idag heller, för att exakt 1 år sedan så åkte vi in till min sjuka farmor som låg inför döden (vilket vi inte visste då). Iallafall, vi åkte in dit i badkläder i hopp om att komma hem till våra sängar igen. Tanken förblev en tanke. Vi stannade kvar och vakade över farmor. Jag är glad att vi var nere och kunde vara med vår farmor in i det sista för det var nämligen hennes sista natt. Den 7 augusti (imorgon) 07.17 gick farmor bort. Därför är det en väldigt speciell dag att minnas farmor på.

Här kommer bilder från stranden för att visa vad jag måste stå ut med! (inte för att jag klagar)

Tallin here I come!

Nu är resan nästan bokad till Tallin! Vi åker i september och det är en 40 timmars resa och man åker på torsdagen och kommer hem på lördagen vid lunch! Super bra, allt som behövs är att pappa får ledigt för sin chef och sen är allt klart. Super kul ska det verkligen bli eftersom vi ska fira min mosters man som fyller 50 år.
 
Nu lyssnar man på spotify på nån Markus Krunegård tror jag han heter... Kanske inte min favorit men vafan syrran bestämde!

Hola!

Hola alla vänner och idioter.
Nu har jag varit på stranden från 10.00 till 16.00 alltså 6 timmar. När vi kom hem så var det inte duschen direkt, utan jag simmade i poolen i 45 minuter. Eller, det blev mer bad å lek istället för simma...
Iallafall så är vädret toppen och jag lever livet här nere. Igår var vi inne i stan Ystad och shoppade.

Jag gjorde ett fynd på MQ 300:- för 2 tröjor. Det kändes verkligen rätt.

Ny design!


Nu är jag tillbaka, fuck bloggpaus och här är jag! Började avbrottet med ny header!
Nu har jag simmat i vår pool och tränat en del! Nu blir det shopping!
Påtal om shopping, jag köpte en ny jacka igår och en skjorta till! Assnygga bilder kommer senare!

Jobbiga grannar!

bloglovinbloglovinbloglovin 
Att ha jobbiga grannar under semestern är väl det värsta som finns?!

Nu är jag i smygehuk och känner för att höra av mig lite eftersom mitt internett har hoppat igång, för det var nämligen spärrat då jag hade använt det för mycket under en månad. Men nu är jag igång igen... Eller iallafall idag, sen ska jag fortsätta min bloggpaus som vanligt. Men för att komma till rubriken "Jobbiga grannar!" så har vi extremt jobbiga grannar som antingen sitter och skryter hur många fastigheter dom har, vad dom har för åsikt om kvinnors kompetens och mycket mer. Såklart har dom ett jobbigt barnbarn, eller barn jag vet inte som säger emot allt dom står för och det blir mer eller mindre konflikter. Dom tar extremt stor plats också, (dom hörs och verkar inte bry sig att det finns grannar som också kanske vill sitta ute! Men men, nu ska man väl sluta vara så jävla bitter här i bloggen haha.
Solen lyser och jag och min familj ligger på stranden nästan varje dag, så länge solen är syns iallafall.Jag är lite bränd på ryggen och lite över axlarna men det får man väl ta när man slarvar med solskyddet!

Hur mår alla?
Här kommer en del bilder från min semeste än så länge här nere i skåne!


Vad tycks?

RSS 2.0