LÄSARE SE HIT!



Anledningen till att jag väljer att ha en bloggpaus är för att imorgon åker jag och är borta hela helgen. Visst kommer jag ha med mig mitt internett och datorn samt kameran, men det är så mycket man kommer göra under dom här dagarna så jag kommer inte kunna ha tid till bloggen. Hoppas verkligen inte att de gör något för att på söndag kommer min blogg bli helt ny! Trevligt värre, ikväll blir det att jag stannar inne för att jag orkar inte gå ut då jag vet att 99% av mina kompisar kommer dricka och att vara bakis imorgon är inget att rekomendera!

Ha en toppen valborg så ses vi på söndag!




Landet here i come!
(min morfar ägde hotellet på bilden förut!)

Imorn sista dagen innan lång helg!

Imorgon är det Valborg, då även kungen fyller år. Har vi en röd dag bara för att kungafamiljen ska kunna vara bakis och slippa visa sig? Nej kanske inte.

Idag har varit en blandad dag, men både skratt och irritationsmoment som gjorde mig sur hela dagen och är väl fortfarande sur. Men vad ska man göra lixom. Eftersom det bara är imorgon kvar innan helgen så står jag väl ut.

På fredag åker jag upp till Norrland för att plåta och träffa släken. Lördagen ska vi ut och fira mamma (sjukt efter haha:P...). Det ska bli grymt kul för mina 3 sysslingar och massa till kommer, så det kan inte bli bättre!
Nu borde jag egentligen ligga i sängen och sova, men jag har verkligen för mycket att tänka på nu...

Packlista inför helgen :

  1. Acer - Datorn
  2. Asus - Datorn
  3. Tele2 Mobila Bredbandet
  4. Mobil
  5. Kläder
    Jeans, Piké, skjorta, Skor etc
  6. hörlurar så man kan lyssna på musik via Youtube i bilen!:D
  7. och mycket mer!



Hur ser man att en bil är kines?:) DAGENS FRÅGA!


kvällen ser ut såhär



KUL eller inte, men snart ska pappa förhöra mig på so:n ses!

HUND!#¤%

 Sånna hundar (på bilden till höger) är en av alla anledningar till att jag inte har en hund. Visst beror allt på hur ägaren uppfostrar hunden men själva hunden går bara på instinkter.
Idag när jag hade köpt glass med Jonny, Cornelia och Malin så gick jag brevid Cornelia och Malin och Jonny gick efter oss, inget konstigt med det. Men sen gick vi förbi en kamphund, och jag har sjukt svårt för kamphundar och självklart ska hunden få syn på en annan hund och den skäller och näst in till flyger emot mig, som självklart står framför den hunden. Hade inte ägaren dragit tillbaka hunden vet jag inte vad som hade hänt.
Antagligen hade det gått bra eftersom det inte var mig hunden ville ha, men jag var endå rädd för hunden.


Jag håller på med en ny design till bloggen då jag känner att den här är helt fel just nu. Men nu ska jag fortsätta med min design!

CPBARN - ETT FINT ORD OM ER!



CP BARN, ett utryck man inte borde använda för ofta då man faktiskt trycker ner en folkgrupp. Men och andra sidan, vafan lagen gäller ju inte vid förtal så cp - barn är ni!:)

Update

Jag lovar, jag ska bli bättre att uppdatera men jag har inte orkat på senaste tiden då jag har haft fullt upp med fotografera och titta igenom bilder samt pluggat. Vad ska man säga om dom senaste dagarna? Dåliga, Helt okej, Bra, Bäst Super? Inte dåligt, men inte bra alltså helt okej. Att fotografera var super! Men resten tex sveriges brottssystem som ska vara så bra suger ju.




Imorgon ser mitt schema ut såhär:

08.00 - 13.15      | TEMA DAG |
12.45 - 14.30  | MÖTE |

Ser ni krocken?! Vet fan inte hur jag löser det här... Skit samma temadagarna är endå astråkiga:)!



Vad ska vi med lagar till då dom endå inte följs, och när man anmäler så läggs åtalet ner.

Längtar

Heej!
Efter nåra timmar framför fotograferingarna idag, igår så orkar jag inte ens titta på skärmen mer. Jag är långt ifrån klar, väldigt långt ifrån men det ska vara klart innan onsdag har jag lovat mig själv för mer än 3 dar ska det inte ta! Men bilderna som ska till Astrid som fixar hemsidan kan nog skickas på tisdag. Perfecto  . Innan jag åkte hem idag så köpte jag ett filter, UV filter för dryga 500:- på expert och bilderna är ju mycket bättre redan. Eftersom jag inte har hunnit fixa dom bilderna kan jag inte lägga upp dom här!
Min blogg kommer eventuellt ändras en del, men inte jättemycket bara att den kommer bli mer en fotoblogg.
För tydligen sticker min blogg ut, jobbigt för er, men vet ni gillar ni inte min blogg så läs den inte!

Nästa helg åker jag upp till norrland för att plåta där. Skojigt värre, längtar som fan!
Nej nu ska jag allt sova så jag blir pigg tills imorgon!

Hejsvejs sverige!

Fotografen i mig...

... växer varje gång jag får ett foto uppdrag. Jag älskar att fota och antagligen kommer jag gå långt inom det.
Idag får jag låna en blixt av pappa, sen om jag kommer använda det eller inte vet jag inte.


SOLEN LYSER

Godmorgon!
Idag lyser solen vilket innebär att man kommer ha lättare för att bli brun, få hudcancer, bli bländad, springa in i träd vad vet jag. Men för mig är det jättebra med sol, dock är jag ju ljuskänslig och har ganska torra ögon men det brukar inte göra nått direkt :).
Om drygt en timme ska jag åka upp till kyrkan för att få låna objektiv till dagens och morgondagens fotografering. Än har jag inte fått pengar så det räcker till ett bra objektiv. Men det som Bengt hade verkade sjukt bra så jag ska nog ta och kolla var han har köpt det för priset var verkligen inte dyrt, runt 3.000 - 4.000 :- . Imorse vaknade jag extremt tidigt och kunde inte somna om. Därför har jag gått ut och gått i en timme eller mer. Många fåglar och hundägare var ute medans jag lyssnade på musik. Själv skulle jag passa som hundägare dels för att jag mer än gärna går upp tidigt på morgonen och går ut och går och för att jag alltid har velat haft en hund. Kanske i framtiden vem vet!

Igår då jag verkligen inte orkade blogga pga att Sverige har ett sjukt dåligt rättsystem så blev jag (och många andra) bjuden på glass av ingen mindre än Vällingby Församlings Kyrkoherde Helén! Riktigt gott och ett stort tack för det var perfekt ute i solen!


Nu ska jag fixa mig, slänga i mig en macka och dra vidare!
Ikväll har jag gäster så jag vet inte hur mycket jag kommer blogga direkt.

BEYONCÈ SJUNGER FALSKT?



Självklart är filmen inte på riktigt men det skulle väl kunna vara sant. Nej jag trodde först på filmen tills jag insåg en miss dom som har mixtrat med det hela har gjort! :)

JOBB FIXAT

Igår ringde mamma mig mitt när jag fotograferade i kyrkan, och undrade om hon kunde öppna ett brev från stockholm förvaltning och självklart fick hon det. När hon sa att de verkar som du har fått ett sommarjobb i bibloteket blev jag skitglad och timlönen är på 69 kr i timmen, eftersom jag kommer arbeta där i 3 veckor kommer det nog bli jättebra!  Även fast jag hellre hade fått ett barnomsorgsjobb så vågar jag inte tacka nej till det här.



Idag har man endast tråkiga lektioner, idrott (som jag inte ens får vara med på pga knän) språk (där vi sitter och snackar mest) och sist och jobbigast,NO (där pratar vår lärare sjukt mycket) känner ni igen ordspråket  "det går in i höger öra lika fort som det går ut i vänster "

Imorgon kommer lönen

Heej alla!!
Idag på lunchen när jag kollade mitt nordea konto såg jag att mitt konto fylls på imorgon med 1000:-. Vilket innebär att jag har mycket pengar att spendera! Men jag ska inte slösa bort pengana utan lägga undan pengar till min systers 18 års dag. Och jag vet exakt vad jag ska ge, men jag kan inte skriva vad jag ska köpa för min syster läser min blogg då och då.

Nu kommer min dator dö snart men vi hörs när jag kommer hem från kyrkan!

PANNKAKOR



Min dag har bestått av :
- Åka till coop forum för att leta efter gräs som inte fanns
- Stekte goda pannakor
- Gjorde äckliga muffins
- Mässa
- Promenad hem med, August, Micha, Jeanette, Astrid, Sanna och Malin!
- Nu ska jag sova så godnatt!

Dagens inlägg!

Ska jag börja med dagens inlägg hos andra bloggare jag tycker har skrivit ett bra inlägg?
Ja det tycker jag verkligen! Idag går min länk till Tove som har skrivit ett inlägg om att vara tonåring skitbra skrivet och länken går direkt till inlägget. Så kolla in!

Har du ett inlägg du vill ska synas här maila mig på
[email protected] 

Godmorgon världen

Idag har jag studiedag, vilket borde innebära plugg men nej nej. Jag har verkligen inte tid till att plugga!
Jag ska nämligen köpa en ny kofta och börja fixa och trixa inför knattarna med mina muffins och pannkakor.

Imorse så gjorde jag hallon smootie och det blev super gott så Viktoria (syster) om du läser det här så får du ta det innan din träning!
Supersnälla Oskar lixom.
Nej nu ska jag börja städa huset och sen ska jag åka upp till Vällingby runt tolvtiden!



ha det bäst jag har med min bloggdator till vällingby!

BILDDAGBOKEN!


Godmorgon, plugg i ljushallen

Hej!

Eftersom jag har soprov om en timme så valde jag att om prioritera skolan lite, för att sätta sig på en värdelös mattelektion som man endå inte får ut något av, medans man hellre hade satt sig och pluggat på so provet kändes helt fel imorse.
Därför valde jag att sitta i ljushallen och studera so provet. Geografi om USA inte mitt bästa ämne men jag har ju iallafall försökt visst?

Matteprov på torsdag, så de kan ha varit bra och gå men jag klarade alla diagnoser igår när jag gjorde dom och kommer plugga imorn på studiedagen. Aja nu ska jag dra;)


Bloggtrött

Humor

 
En bra låt :)




Orkar inte blogga faktiskt så kolla igenom klippen nu så hörs vi imorgon!

Hiss eller Diss?


Titta till vänster! För er som snor bilder citat eller nått annat från bloggen anmäls om man inte har frågat om lov oavsett vem det är.

Cyber Town - Mobilen är spärrad...

Heej!
För alla er som smsar mig kan jag säga att det är onödigt då jag har uppnått spärren på mitt abonemang vilket innebär att jag inte kan ringa eller ens smsa. Inte ens inom comwiq vilket suger. Men jag förstår inte hur jag kan bränna 300:- på 19 dagar i mobilräkning, fast när man tänker efter så smsar jag mycket utanför comviqs nät och ringer åså. Men jag har ju Tele2 Comwiq Snackis 39 öre i minuten, och det är gratis till alla opperatörer fram till midsommar och då märker jag en solklar miss i Tele2:s system. Ska ringa dom på onsdag och ifrågasätta varför och vad jag gör för att räkningarna ska bli så höga som dom faktiskt är.


Casting Crowns - Does Anybody Hear Her

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen ska jag vänta tills klockan slår ett halvtvå för att åka upp till vällingby och åka in till stan för att spela cyber town!

BLOGGTORKA

Jag måste ha drabbats av den värsta marddrömen en bloggare kan hamna i. Jag vet nämnligen inte vad jag ska blogga om nu. Men ett blogg inlägg är ju inte fel eller?
Nu laddar jag upp en bildcollage från bäst i väst med men egentligen är bilderna lite halft hemliga då jag inte kan ladda upp allt innan tidningen är klar och vi har beslutat oss för vilka bilder vi ska ha med.
Esh nu ska jag väl titta på en film ;) men vi höres och synes! Imorn blir det cyber town! :D

bilder från torsdags

200 års mannen


Nu har jag precis sett klart filmen "200 årsmannen" som gick på tv4 film. Filmen handlade om en robot som var konstruerad till att hjälpa till i familjen. Men roboten visade sig ha så mycket mer egenskaper, han kunde rita, spela piano och mycket mer. Roboten var tvungen att göra som han blev tillsagd, och när den älsta dottern bad han att först öppna fönstret och sen hoppa ut genom det, var nog den bästa delen av filmen.

Nu om ca 20 minuter ska jag äta mitt första mål idag! Middagen. Eller jag åt ett äpple imorse och en banan vid tre tiden. Och jag har inte ens känt en hunger-känsla är inte det helt sjukt!? Nu börjar film nummer 2 Se upp för dårarna! Dock hinner jag bara se ett litet tag på den filmen.
Jag vill bli sjuk snart för att de visas alltid bra filmer utan reklam!

är sjukt opeppad nu


Jag vet att jag var peppad för kanske en halvtimme sen att träna, men nu orkar jag verkligen inte och att pappa skjutsar mig dit gör inte saken bättre så jag får väl stå ut..

Man ser vilka sina vänner är

Nu ska jag snart åka och träna skitkul , hade verkligen inte velat ligga kvar i sängen nån timme till lixom!
Men det kommer säkert gå skitbra för att jag är taggad på att spela tennis, sen att jag är sjukt irriterad gör saken bättre! Varför? Jo för att när jag är irriterad brukar det gå som bäst för mig, man tar ut all "ilska" på bollen så slipper man visa det utåt.
Eftersom det är ganska långt och åka till min tennis hall är det ganska segt, för en timme från dörr till dörr är jättejobbigt! Men idag ska pappa skjutsa mig dit iallafall, skönt.
Sen när jag åker hem ska jag försöka få tag på Linnea tror jag, för att kolla om hon ska med på Cyber Town imorn som vi junior ledare (dom som kan) ska på ;), självklart är våra juniorer också med! Askul jag älskar verkligen Cyber Town haha!

Nej nu ska jag försöka äta frukost även fast jag inte är hungrig och inte ätit sen 18.15 igår... Brukar du tappa hungerkänslan? För för mig är det så jätteofta men mest på morgonar just nu, asirriterande...


Grattis Alessandra till vinsten i Bäst i Väst!


Undrar hur många mobilkameror jag finns med på


Jag undrar lite över hur många foton jag fastnade på igår då jag var den enda som fick gå bakom där Laila, Kim och Janet satt och signerade. Det måste ha varit minst 50 ungdomar som fotade, kul.

Nej nyss kom mamma hem med tårta och den var inte så jättegod direkt, för jag tyckte den var lite för smaklös... Själv älskar jag choklad-tårtor och det kommer definitivt serveras nästa vecka då kusinerna kusinen Sara och faster, och farbröderna kommer och ska fira mig och mamma!
Ikväll ska jag inte vara hemma men vi höres ;) :)

Micha och Jeanette blev glada

Hej !
Som ni kanske märkt har det varit kändisen Laila i fokus, men inte bara Laila kom förbi utan även Janet och Kim!
Och Jeanette och Micha!

Micha Laila Jeanette

Jeanette Kim Micha

Micha Janet Jeanette



Bilder med Laila Bagge


Här mötte jag och en som skulle följa Laila in till K:Fem och till sitt bord, jag fick förmånen att följa med hela vägen!


Här posar Laila trevligt och bjuder på sig själv. Hon är allt härlig Laila!

Men nu var det dags att lyssna och vara koncentrerad för Laila fick instruktioner av den som ledde henne till bordet!
Jag Julle och Jonna fick tillgång till det avspärrade området som Laila och alla fotografer var i, fett trevligt!

Fler bilder från våran privata intervju kommer snart.

K:FEM, INTERVJU I RADIO !

Heej!
Hur mår alla?
Själv mår jag toppen för vet ni vad? Idag ska min vän jonny spela i K:fem och delta i bäst i väst och då kommer han säkert att vinna, vi hoppas på det eller  shur?.

Igår så fick jag veta att på måndag förmiddag ska jag bli intervjuad av en journalist och få prata i radio. Lixom jag av alla ska prata och bl intervjuad?!? Men det kommer gå skitbra, men jag vet inte ens vilken kanal det är som kommer att komma, men det ska jag allt kolla upp för är det radio så vill jag ju veta vilken kanal och tid det är, men det får jag allt återkomma till! =) j
Lite kul för då blir det min tredje intervju i min skola, 3 mer än vad många får haha. De är väldigt kul att känna sig lite mer kändis faktiskt :)!!

Eftersom jag inte visste om jag hade håltimme eller inte så vågar jag inte riskera att det är håltmme, och då har jag ju å dit i onödan lixom. Men ibland måste man få chansa!


Jättegod dricka!!

SOMMARJOBB?

Nu har jag äntligen sökt sommarjobb. Sökte barnomsorg (dagis) och biblotek (vad man nu gör där..).
Min syv konsult skulle rekomendera mig och då är det ju lättare att få ett jobb. Jobben man får varar i 3 veckor och man tjänar ganska bra tror jag. Men det är inte det som är viktigt egentligen, alltså pengarna kommer bara som en bonus då man faktiskt bygger på sin merit lista.

Men jag hoppas inte på för mycket, för jag brukar inte få så jättemycket tur i sånna här lägen direkt.
Nej nu ska jag bädda upp sängen och packa väskan för imorgon.

Imorgon har jag min andakt som ni vet, kanske lägger jag upp texten här på bloggen om jag känner för det.

IMORN KLIPPER JAG MIG!


Min sjukgymnast är verkligen rolig, han hade dubbelbokat mig idag vilket känns jättedåligt! För jag fick ingen sjukgymnasttid idag. Så jag gick upp till Jonna med min andaktstext så hon skulle läsa igenom den, hon tyckte om den och det känns skit bra faktiskt för jag är extremt stolt över den.

Innan jag åkte hem så bokade jag en klipptid eftersom det var extremt länge sen jag klippte mig! Men hur ska man egentligen klippa sig, kort kort eller bara lite grann? Svårt faktiskt, inget bli som man tänkt sig endå. Men hos Bobbys Hårstudio så blir man inte besviken iallafall!

Fast jag blev lite besviken då jag kom ihåg att jag lovade mamma att köpa bröd till maten, och då hann jag inte med bussen.. Men de gjorde ingenting för jag köpte en baugette tills imorn som jag ska göra en god macka till middag imorgon. Fyllningen får allt bli, brie ost och salami och såklart sallad! Det kommer bli super gott!

Nej nu ska jag börja med Gullbach design mönster så det blir klart till ikväll!

Ha det gott

INTE EN HEL VECKA PÅ 3 VECKOR

Eftersom man är ledig idag från skolan så har jag inte en hel vecka på 3 veckor! Varför?
Jo för att nästa vecka på onsdag har jag studiedag då är det alltså en 4 dagars vecka, och veckan därpå är det ju första maj! Great.
Fast nästa onsdag bör väl gå åt pluggande tror jag. För enligt mitt provschema ska jag ha prov, men med min skola vet man ju aldrig direkt...

[bild från söndags natt 4.40 togs bilden]


Vilken helg, och vilken Cornelia!:D

Hej!

Jag har haft en grym helg, har fått stå i kök åt konfirmanderna i vällingby nämnligen!
I lördags lagade jag och Sara till förrätt skagen toast, som var sjukt gott. Till varmrätt blev det fläskfilé och potatisgratäng, och till efterrätt blev det marrängsvish.

Allt var jättegott och ett flertal konfirmanderna sa att lördagens middag var det bästa dom hade ätit. Det var verkligen jättekul att höra då jag och sara hade kämpat med maten.
På natten var det midnattsmässa där två konfirmander döptes! Kul, att få gå på dop eftersom jag inte minns om jag har varit på det innan. Jag och Björn gick inte ens och la oss den natten.. Och vi skulle laga mat på söndagen också.
I början gick det bra tills det inte gick så bra. Men konfirmanderna gillade det, sa dom men vad ska man annars säga iof.
Cornelia har varit fett duktig för under hela fastan har hon fastat ifrån kött. Verkligen sjukt duktigt gjort av dig!

Nej nu ska jag titta på tv och planera veckan som kommer eftersom det är skolvecka.


[ Det går inte att ladda upp bilder ]


Stress..?

Hej jag lever!
Super lyckad middag igår (säger mer i ett senare inlägg)
Dock inte lika super lyckad lunch kände jag idag.. Men dom åt så:)? (säger mer sen)

Kom hem runt halv tre och nu är jag klar och gästerna kommer om ca 5 - 10 minuter.. Så jag hinner helt ärligt inte blogga, och jag är sjukt trött för jag sov ca 30 - 40 MIN inatt...

Skriv i en kommentar hur du spenderade din påskhelg:)!
DAGENS LÅT, SE OCH LYSSNA!

Man borde få det man betalar för

Hemma har jag com hem bredband och telefoni, och dom suger verkligen. Deras kanaler hackar och har ingen bra kvalité. Men det är inte det jag stör mig mest på! Det är att deras internet suger, varje dag så byter de ut någon server så att man som kund, inte kan få det man betalar för. Jag kommer aldrig anlita dom när jag flyttar hemifrån, och varför min pappa har gjort det vet jag inte och undrar fortfarande.
Utan mitt mobila bredband från Tele 2 så hade jag aldrig kunnat skriva detta inlägg för just nu funkar inte deras internet, de gjorde det inte igår heller. USH det känns en smula patetiskt att ett så stort företag inte kan hålla vad dom säger i sina reklamer, det kallas falsk marknadsföring .



Com hem - Snälla gå i konkurs
Tele2 - Ni är för tillfället bäst!


GLAD PÅSK

Igår gick jag och la mig sjukt sent igen, men dom visar ju så sjukt bra filmer nu under påskhelgen! Så jag låg uppe till 03.45 inatt igen, inte bra. Men jag vaknade iallafall imorse! vilket är sjukt bra Och idag ska jag ju stå i köket, jag verkligen längtar för de ska bli sjukt kul! Att jag har sagt sjukt i varje mening hitils är helt sjukt!


Kvällen igår bjöd på:
Påskbuffé till förrätt
Kött och ris till varmrätt
Kex och ost, samt en god tårta till efterrätt




Imorse fick man detta i sitt påskägg! Vilket ska jag göra av med först, pengarna eller kaninen?¨

Att ta några av mina bilder är olagligt och polisanmäls, dom är skyddade av copyright lagen.

Helgen ser ut


Långfredagen:
Hemma och fira påsken med familjen

Påskafton:
Stå i köket i kyrkan och laga 3 rättersmiddag åt konfirmander med Sara
Midnattsmässa

Söndag:
Laga lunch till konfirmanderna med Björn ev. Sara
Middag med familj + gäster

Så ser min helg ut, hur ser din ut?

I'll always be here by your side

Godomorgon! Eller, lunch är det väl nästan aja.

När jag slår på datorn går jag först in på msn, sen här på bloggen för att svara på kommentarer etc, sen kollar jag tv-tablån på http://tvplaneten.se/ den är en bra sida som man ser direkt om det är filmer mm. Idag är det massor av filmer, och det är ju lite små roligt för det är väl en lång fredag haha? Nej men just nu spelas Rädda Willy, på kanal 5, och den filmen var min favoritfilm som liten så den ska jag nog börja se nu. Direkt kommer minnena från Maldiverna när man ser Willy. Jag var där (på maldiverna) när jag var ca 8 år tror jag. Supertrevligt var det där :), de är de enda jag minns.

Maldiverna!

Igår kväll (imorse) la jag mig runt 4 tiden, så man har väl rätt att vara trött antar jag..





bilderna är tagna från google


ja jag leever

Jag lever, men vet inte vad jag ska blogga eller skriva om så jag låter bloggen vara inaktiv tills imorgon!
Glad påsk till alla som åker bort.

Oskar

Oskar Svarar

Vad har du för kamera!? :O den e ju fett grym juh!
Min kamera heter Canon EOS 1000D, kostar ca 4000 - 5000 :- och den är jättebra! Rekomenderar den stort.

Favoritresemål?
Jag har rest ganska mycket faktiskt, men jag skulle vilja åka till USA, Brasilien, eller Thailand. (kanske ett av svenskarnas mest resta resemål. men inte av mig).

Drömjobb?
Oj, vilken svår fråga! Jag skulle vilja bli VD för ett framgångsrikt företag, samtidigt som jag skulle vilja öppna en butik / café inne i stan. Men då kan man ju också bli VD för ett framgångsrikt Café!:)

Hur ser en vanlig vecka ut för dig?
Precis som veckorna ska göra haha, nej men måndag - fredag är det skolan, och jag brukar träna ca 2 gånger på de fem dagarna, och på helgen tränar jag lördag och söndag. Alltså träningen tar upp en del tid för mig, men det är super kul verkligen! Men jag skulle vilja ha mer relax tid, alltså mer tid då jag inte känner mig stressad.

Vad är ditt bästa Café tips där du bor, och inne i stan?
Där jag bor, måste jag nog rekomendera Pallas, samtidigt som Coffie Corner är asbra. Fast pallas har bättre fika, om man ska det alltså. Ska man äta lunch eller en tidig middag är Coffie Corner bäst.
Inne i stan det finns ju så många olika Café där ute haha, men Muffin Bakery är solklart en favorit. Vete Katten på hötorger är också väldigt mysigt, men de fiket är ganska dyrt, men solklart värt det!

Vilka program gör du designer i?
Photoshop och vill man ha en rörlig header så går det att fixa via ett gif-program.

Fler frågor och svar genom tiderna kommer snart! Men nu ska jag fixa mig inför lunchen

Lunch med familjen - Resa utomlands

Godmorgon alla!
Har ni sovigt gott?:)

Själv sov jag till 10.30 och de är inte rekord, men på nån månad eller två är det rekord. För jag har nästan varje dag gått upp sex, eller åtta. Lite senare idag, runt tolv halv ett tiden. Ska jag och min familj åka ut till ett super trevligt ställe i Alvik, som heter Himmel och Strand. Sist jag var där (minns dock inte vad jag åt) serverades det god mat, det är de enda jag kommer ihåg. Självklart tar jag med mig min kamera och fotar lite över vattnet där. Superkul! Fast jag försökte få familjen att fika på Muffin Bakery på Drottninggatan (63 tror jag), men de försöket blev inge vidare bra haha!

Imorse när jag åt frukost så frågade mamma mig om jag skulle vilja åka utomlands i juni, och det är ju aldrig fel eller hur? Men vi vet inte vart vi ska åka och inte när, men jag tolkade det som att någon gång i juni eftersom min syster åker till Rohdos i Juli.

Vet du nått ställe som man kan åka till, där det inte är för dyrt att leva, men har bra stränder och värme i juni?:)


Länder jag har varit i, Grekland, Franska Rivieran, Teneriffa, Monaco, Italien, Montenegro, Finland, Danmark, Cypern, Rohdos,  vilket ska bli nästa resemål?

En äkta vän - tills döden..



Hittade den här på någons blogg, vet inte hur gammal / ny den är men jag känner att den är värd att visas på min blogg. Den fick mig att börja tänka, vilka är ens äkta vänner som faktiskt skulle stanna tills döden?

Då var det dags!

Jag ska inte vara hemma så mycket ikväll så jag känner att eftersom jag vill sysselsätta er så kör vi en.....


Asbra va? Inga frågor är för dumma, bara dom dumma!:)


Ikväll är det ju onsdag, (det har de varit hela dagen!) och på onsdagar är det kyrkan! Därför hörs vi väl när jag kommer hem, eller imorgon. Ha en najs kväll!:)

MIDDAGEN ÄR VÄRST

Ikväll serveras det Kassler hos oss, inte gott alls. Varför finns ens äklig mat?:O Det är en fråga alla borde fundera över!

TACK ALLA SOM BETALAR SKATT

Tack, för ni betalar även min sjukgymnastik behandling! Kul att man faktiskt får ta del av skattepengarna redan innan man har börjat betala skatt. Men iallafall...
Jag ska packa min väska med sjukgymnastkläder och borde väl ha med en vattenflaska. För idag ska jag köra stora passet, det innebär att jag ska jogga minst 4 kilometer, jag ska cykla minst 3 kilometer, jag ska använda alla maskiner jag får göra för min sjukgymnast i minst 10 minuter. Då blir säkert ryggen och knät bättre!

Nej men nu hinner jag inte skriva mera, men vi höres!

Jag vill flytta in till stan!

.


FILM

På kanal 9 går "Ryktet går" klockan nio, ikväll. Eftersom jag inte har nått att göra ikväll blir det att man ska titta på den!

Ben Jerrys, Hund och ljus

Nu har jag kommit hem från vällingy! Jag tittade först in på MQ för en ny tröja, utan resultat haha. Eftersom jag hade en timme att slå ihjäl (eller vad man säger) så gick jag runt i alla olika butiker. Hittade ett par snygga Fred Perry skor på Jarmeus, men är endå osäker om man ska köpa dom.
Vid ett tiden så var jag i kyrkan för att träffa Malin och Cornelia, även Micha, Jeanette, Pia, Emelie, Eric var där.

Malin och Cornelia hade inte glömt att jag hade fyllt år (22 mars, för er som inte vet de). Så jag fick en hund, dock inte en riktig men den är fett fin och jag blev asglad! Fick ett ljus, vanilj ljus som jag ska elda upp någon gång hehe.
Bäst av allt var endå Ben Jerrys Half Baked, som dom gav mig! Toppen :D!


Orkade inte fota glassen för den får ni se någon gång då jag tar fram den!:)

Beställningen är klar


Nu har jag beställt min skoltröja. Visst har jag en från provkollitionen, men dom ska säkert skickas tillbaka. Om dom vill ha det. Annars så får vi i styrelsen lösa det på något sätt! Vid tolv tiden ska jag åka (orkar inte gå upp, även fast det är bra väder) upp till centrum, ska kolla på lite skor och jeans. Men den stora shopping dagen blir nog på onsdag morgon.

Svartvitt eller färg?


Jag vet inte vad de är, men att ta svartvita foton är väl bland dom bästa korten?
Mina foton är tagna med : Canon EOS 1000D standardobjektiv 18 - 55 mm.

vad finns på andra sidan?

Fotot heter: Vad finns på andra sidan?


DET REGNAR

Godmorgon sverige!
När jag vaknade imorse, vid 6.00, så låg jag och försökte somna om men de gick verkligen inte. Så jag besluta mig för att ta en morgonpromenad och hoppades på att se solljus.
Jag tog med mig min kamera och tänkte att ta några kort är aldrig fel.
Men nej inte var det mycke sol man fick se inte. Molnen var ivägen, och det var inte vita moln utan gråa och tråkiga moln. Så de kändes ganska trist faktiskt, men det hindrade inte fotografen i mig haha. Men när fåglarna började åka längre och längre ner mot marken, inte en fågel utan flera. Då fattade jag att det skulle börja regna ganska snart. Snabbt hem så man inte skulle bli blöt!
Jag hade världens tur faktiskt, jag hann precis innanför dörren, sen kom regnskuren!

här kommer två av flera foton som är tagna imorse!




Det känns fett bra att man har gjort så mycket redan, och klockan är 10!
Idag ska jag lägga in alla foton i olika mappar, tex mappen "2009" och döpa undermappar i mappen till månadens namn, och till eventuella händelser som företagsmässa 2009 etc.
Driftigt värre! =) 

foton


Igår åt jag årets första jordgubbar, gott!


Satt ute i solen och fotade



Lärde mig mycket nytt om min kamera, najs! Blev nöjd med den här bilden!




Jag har valt att inte berätta så mycket om min senaste vecka, men en sak ska jag berätta.
I fredags var jag hos Malin Wängdahl som bjöd på en tårta eftersom jag har fyllt år!:) Asgod var den!!
Jag vill ha den en gång till heh;). Tänkte bara skriva de, för de är lite elakt att inte berätta när man har ätit en sån god tårta som jag har gjort.

Hmm ska man övergå till att bli mer och mer en fotoblogg? Vi får se.

VÅREN ÄR HÄR

Nu bjuder jag på lite vårbilder!


PÅSKLOV!









Bra tycker jag! Vad tycker du?

dagsplaner

Idag ska jag:
Redigera bilder
Lägga in bilder i mappar
Träna | Tennis 11.00 - 12.00 |
Lägga in Toves design
Fixa klart en annan design
Plugga
Städa rummet
Och såklart blogga

MEN SKAFFA ETT LIV?

Att några hackers / nån hackare, har hackat sig in på spotlifes hemsida och lagt ner alla deras bloggar är ju helt sjukt! Det stora målet var nog Isabella Löwengrips blogg, men vem orkar ens hacka sig in på en så stor hemsida? Hoppas verkligen att bloggarna kommer upp snart igen och att de hittar hackaren.
Tänk om jag hade blivit en spotlife blogg, vilket jag var nära att bli. Kanske inte vinna utan faktiskt köpa en design för ca 20.000 - 25.000 :- men eftersom jag inte hade så mycke pengar över blev det inte nått. Som tur var, för annars hade jag också varit nerlagd nu. Nej nu blir jag bara förbannad och hoppas att dom hittar hackaren / hackarna!

Imorn skulle jag åkt..

Kan inte strunta i att skriva att jag tittar på Stockholm - Arlanda just nu. Och då börjar jag tänka på hur trist det är när vi i min familj inte kan åka imorgon. Planet lyfter 07.50 om det går som det ska. TRIST. Men de kan inte hjälpas och jag borde väl inte klaga för jag kommer ha det bra i påsk, men endå.

jag hade sett fram emot resan...

Nån lämnade pengar till mig...

Nu kommer jag bara lägga in bilder i detta inlägg och skriva bildtexter


Jag blev så sjukt sugen idag när jag gick igenom centrum på Ben Jerrys, och att jag och min hemkunskapsgrupp hade gjort en misslyckad glass (den var rinnig men god!) hjälpte inte till. Så ett köp av denna blev det och då ska jag allt se en bra film kanske läsa lite eller något och ta det lungt! Har haft en väldigt stressig vecka och inte mindre stressig blev den då jag insåg att jag måste boka om ett ex antal möten!



När jag kom hem såg jag på skrivbordet, en hundralapp inte mycket pengar så jag undrade om mamma kanske hade lagt den av misstag hos mig? Men inte var det hon som hade lagt den där. Misstänker att de är syrran för hon är skyldig mig pengar! Tack.



Den här jackan, Canada Goose kommer jag inte använda mer, dels för jag inte tycker om den och att det börjar bli vår. Nästa vinter kan jag inte ha den. Inte för att jag har vuxit ur den eller så, men jag har en fobi över att ha samma jacka 2 vintrar i rad.



Vet inte varför jag fotade den här gröna växten, men jag tycker allt att den förtjänar att visas i min blogg! Älskar att fota, vilket ni redan märkt för jag fotar ganska ofta. Bör kanske gå en fotokurs som Sofia som jag känner har gjort, eller gör.

Mer bilder kommer sen!

POLLEN


Jag är en pollen allergiker. Det märktes här om dagen då mina ögon började klia och blev svullna, självklart har man ju medicin som inte hjälper! Trevligt, inte så värst men En sajt som skickar ut sms när allergi kommer smsar ut när massor av allergier slår ut och det är helt kostnadsfritt! Bra va?

Jag ska börja använda mig av tjänsten vilket alla som har allergi borde göra för då vet man när det är dags att ta fram doktor lådan.

Varför försover jag mig?

I två dagar i rad har jag försovigt mig Igår vaknade jag precis när jag egentligen skulle gått till bussen (halv åtta). När jag vaknade nästan 2 timmar försent tänkte jag "Skit kul april skämt" tills jag kom på att min klocka kan man inte ställa om för de gör den automatiskt. Kul, nej inte direkt..
Imorse vaknade jag sju för att vara exakt. Jag hann precis till bussen, så nu kom jag i tid idag. Snart har jag svenska och då ska jag försöka sno lite el till datorn. Annars har jag no innan lunch och där brukar jag ladda datorn på torsdagar.


Fast nu hinner jag inte blogga mer men jag skriver mer senare, kanske kommer en tävling då också? Vem vet,
Frisk från det där, men sjuk i pollen...

jag lever

För er som tror jag har gått under så har jag inte de. Har inte haft tid att blogga och nu ska jag allt sova! För imorse så försov jag mig fast jag hade 3 olika larm på för att komma upp. Och jag försover mig aldrig, men jag hann inte till första lektionen... Aja men nu är jag här och de jag gjort idag, de får bli en hemlighet tills imorgon!:)


GODNATT!

RSS 2.0