1a advent



ja hur såg din första advent ut? 

haha

Fett kul film.


Ocean 13


Jag och syster såg en film som heter Ocean 13, den va helt okej. Inte den bästa film jag sett men men. Nu ska degen jäsa lite och sen ska vi baka lussebullarna.

Oskar

1 advent!

Nu är den efterlängtade helgen kommen. Det är endast 24 dagar till julafton. Om 24 dagar alltså 576 timmar öppnar nog jag mitt första paket, eller jag har nog redan öppnat det. Eftersom vi brukar alltid få tre paket på morgonen, min syster och jag. Normalt brukar vi få av varandra och av mamma och pappa. Nu är det inte långt kvar inte, men det är lustigt för i min skola har vi slöjd denna termin och hemkunskap nästa. Nu börjar lärarna säga: "det här är sista gången ni gör... i grundskolan". Jag längtar nog mest till Lucia eftersom de är väldigt mysigt med det. På Lucia måste det vara snö! Annars är det ingen idé med det. Men mest vill jag att de ska vara snö mellan 20 december och kanske 2 januari, sen kan snön gärna smälta. Nu ska jag börja titta igenom lite saker, julklappar jag önskar mig (en önskan varje dag gick inge bra). Och även skriva lite saker till en avslutning som jag arrangerar( stavning ). Som ni kanske ser om ni ska kommentera så accepteras inte anonyma kommentarer längre, dom åker upp i yttre IT-Rymden. Så skriv ett namn.  Jag hoppas verkligen vi ska baka lussebullar idag, de gör vi varje år första advent, en lite småmysko tradition, men en rätt trevlig faktiskt. Nu ska jag gå ha en trevlig söndag!

Bilder




 Vad kommer tomten med iår?

Oskar

ÅÄÖ

Jag fixade det! Wiho! :D
/Kompis (igen)

glass!


            
mamma kom hem med den. gott eller hur?

oskar

Mat

Jag är jättehungrig verkligen! Min mamma och pappa åkte nyss för att hämta maten, jag beställde en Calzone.

Men nu ska jag duka (vilket jag lovade dem innan de åkte).  Ha en toppen kväll allesammans:). Själv är man typ hängig. Aja så tur att de kom på helgen så man inte missar skoltid.

haha,

Oskar Frykberg Nordén

min tv är konstig

Hej hej.

Min tv är väldigt konstig, eftersom den visar alla kanaler utom 3 stycken, 1an 2an och tv 4. Men vi har 5 andra tv apparater så man kan ju bara gå till ett annat rum. Men man vill ju endå att tvn ska kunna funka, men jag ska nog få en i julklapp, eller jag hoppas på det. Ikväll är det nog en hemmakväll för jag är helt slut. Har ju spelat tennis en timme och powerwalk i två timmar. Nu ska jag nog stänga av datorn och titta på tv.

Funny Pictures
Seriöst att man orkar haha!


-


fett snyggt:D

Tack astrid:D:D Den är skitfin!

Hej världen

Nu har jag fixat lite här, hihi. Bokstäverna å ä och ö kommer eventuellt dampa en liten stund, men det kommer gå över snart! Hoppas ni tycker om det! Puss
/Kompis

träning under de senaste 14 dagarna


http://funbeat.se träningsdagbok på internett.


Oskar Frykberg Nordén

hinner inte

Jag ska strax åka och spela tennis, därför hinner jag inte skriva vad jag gjort idag eller igår. Men jag ska uppdatera direkt när jag kommer hem. (vilkentidjagkommerhemvetjaginte) Men jag tror nog (?) att astrid är klar med min design. För hon frågar lite vad jag vill ha åså. jag hoppas verkligen på det! Tack astrid för du gör den åt mej:). Nu ska jag byta om och fixa mig. Men jag skriver när jag kommer hem!

Oskar Frykberg Nordén


lite julklappar


Brun eller vit pris 35:- åhléns

hancock_135
pris: 199:- åhléns


Ny mobil nokia på onoff pris 4000:-



iallafall de jag kan komma på nu.

att vara stark

Att vara stark är inte att aldrig falla, Att alltid veta, Att alltid kunna.
Att vara stark är inte att alltid orka skratta, Att hoppa högst, Eller vilja mest.
Att vara stark är inte att lyfta tyngst, Att alltid komma längst, Eller att alltid lyckas.
Att vara stark är att leva livet som det är, Gå igenom svåra perioder,
Acceptera det, Att falla till botten, Slå sig hårt men alltid komma upp igen.


stressigt för mig iallafall

Jag ska komma på nu vad jag önskar mig av min moster i julklapp, brukar alltid vara enkelt att önska sig men iår är det jättesvårt. Varför? Det vet jag inte. De blir antagligen någon parfym eller presentkort. Men de har jag ju fått de senaste åren. Förra året fick jag en parfym. Men vad ska jag önska mig!?    Jag sitter här hemma, och lyssnar på radion. Min syster kom in och undrade om jag tagit tuggumi, vilket jag inte har gjort för jag har råd att köpa mina egna. Var hos erica idag vi lyssnade på lite saker och jag blev medlem på funbeat! Kul kul. Men nu är den sidan jättekonstig...
Aja nu ska jag kila iväg, men vi ses:)

oskar

pluggar so

Nu sitter jag och pluggar till ett so prov imorgon, egentligen har jag inte tid med att skriva här i bloggen. Men det gör jag endå, är på en annan dator därför kan jag inte lägga upp någon bild som jag har tagit själv. Men jag googlade och fick fram denna bild

Det är väldigt mycket snö överallt nu. Jag hatar verkligen snö, för man får bara munsår och blir förkyld. Jag ska ha knattarna idag, vi ska se på film. Vilken film vet jag inte ännu, men de blir nog en rolig barnfilm eftersom åldern på våra knattar är 6 - 9 år.

Har du 6 - 9 åringar som kanske vill ha kul på onsdagar, vi bakar, vi leker, vi pysslar och framförallt är våra andakter väldigt mysiga, isåfall kan du kontakta vällingbyförsamling St:Thomas och fråga efter Jonna som är vuxen ledaren för knattarna och miniligan!


Ofn

grattis jeanette

Grattis Jeanette som fyller 15 år idag.

Du kommer bli överaskad


Trött

Idag direkt efter mitt musikprov (som gick heltok) åkte jag hem, jag sov lite, åt en pepparkaka, drack mjölk och åt två mackor. Sen var jag tvungen att åka till sjukgymnasten. Där tränar jag RBCmaskin (nån snurrsak) crosstrainer, cykel, benlyft och massor av roliga saker. Sen efter de så ringde jag malin, och hon var i kyrkan. Jag gick dit och träffade roligt folk, sen mötte jag Micha och vi köpte en julklapp till Jeanette som fyller år imorgon. (kan ej säga vad än) men den är jätteskojig! haha. Åt middag på donken, och sen begav jag mig hem och pluggade Islam. Imorgon är det veckans bästa dag, najs najs. Idag kommer linnea hem:D askul ju. Nu ska jag titta mer på tv, men vi hörs nog mer imorgon?



Linnea för en vecka sen i kyrkan, men idag kommer hon hem från england!

Oskar

Ha en superbra tisdag!

Godmorgon!


Det blev inge gå-upp-tidigt-och-plugga morgon för mig inte. Jag behövde verkligen sova, sov väl i 6 timmar.  Till frukost blev det bara mjölk och flingor, orkade inte äta mera. Jag har verkligen börjat tappa aptiten!
Idag ska jag först till skolan på styrelsemöte (för er som inte vet så är jag ordförande), sen ska jag ha vanliga timmar i skolan tills 11.45 då har jag ett annat möte (möte med skolans styrelse). Sen ska jag hem och plugga till Islam provet jag har på torsdag. Väldigt kul. Jag hade ett so prov förra veckan, och veckan innan det med, och nu den här veckan! Inte jättekul, men man får bita ihop! Nej nu är jag jättestressad, ska gå 7.15 eftersom  bussarna krånglar och kan ej komma sent till mötet. Men de är lustigt de där, så fort det kommer snö så står det stora rubriker i tidningarna, " Snö-Kaos i Sverige" eller på tunnelbanan "Tågen försenade pga snö"   det på tunnelbanan hände mig i lördags. Jag tycker inte det ska vara en så stor grej, vi vet att de kommer snö i ungefär en vecka per år (iallafall de senaste åren) men vi är inte förberedda? Sverige är roligt, såfort de är över 25 grader eller snö då är det kaos i stockholm. Nu ska jag gå och fixa mej i det sista.

Ha en bra dag!



Dagens outfit :

Kravmärkta jeans  från JC
Vit tishirt från HM
Min nya stickade kofta från HM
Min nya mössa från HM
Min everestjacka från stadium (vilken av alla tre ska jag ta?)

Min kofta

Oskar

Håller med blondinbella!

Det här skrev Bella imorse, håller med till tusen, haha men jag brukar klä mej först. Men de första jag är att sätta på datorn, så den är klar när man har ätit klart och bytt om!


"Det är lustigt det här med oss bloggare. När vi har försovit oss så sätter vi inte på oss de första bästa kläder närmast sängen och springer iväg till skolan med en kaviarmacka i handen och hoppas bli så lite försenad som möjligt. Nej vi bloggare sätter på datorn det första vi gör och berättar för er läsare att vi är sena, stressade och att vi måste rusa iväg. Sedan klär vi på oss och går iväg."

Hiss&diss



Min nya pälsmössa som är sjuktskön, och min nya kofta som är ännu skönare



Att HM inte har alla kläder som de säger att de har på hemsidan !

det är kväll och jag är ledig nu

Åt pastasallad till middag, verkligen gott! Bra jobbat syster! Direkt efter middagen blev jag förhörd på engelskaglosor (fick ig på den delen, men de vet inte dom om), det gick faktiskt bra kunde typ 60%. Jag hade planerat att plugga musik nu. Men jag orkar inte för jag måste vara ledig någon gång och ägna mej åt de jag vill. Inte bara anpassa mej efter andra.

Dagens tvprogram:

Lasvegas - missade just

CSI - 21.00 på femman

CSI NY - 23.25 - ska nog ej se den men vem vet?


SNÖ!

Jag har varit i skolan idag, på lunchen var jag med amanda och malin hängde på trevligt :). Vi satte oss på mc donalds, och tog en kaffe. Inte så god, men men. Jag hade so där vi gick igenom lite saker till provet på torsdag jag borde egentligen plugga men nu sitter jag här och skriver. Direkt efter gick jag till simhallen (jag simmar) men hallen var stängd iallafall simbanorna. Jag gick därifrån och började kolla i affärer. Det blev en ny kofta stickad svart, och en mössa i "päls" den är jätteskön men är osäker om jag ska behålla den. Men den är sjuukt skön haha. Imorn har jag också musikprov   47 olika frågor. Jag kan inte se vad som står eftersom vi fick göra vårat egetprov ( jag trodde de skulle bli renskrivet ) och imorgon är det. Hur ska jag hinna? Jag kommer inte hinna. Men jag ska försöka plugga ska sitta uppe sent inatt och tidigt imorgonbitti. Hur ser morgondagen ut?  Såhär enligt schema:
Tisdag
8.00-8.55
9.15-10.10
10.15-11.10
11.15-12.10
12.15-13.10

MA:    KA,   LI,   LG
SO: MM             M:3
 SPRÅK         L:1
 
MU:  PL

Men för mig: 
 

Tisdag
8.00-8.55 Möte
9.15-10.10 So
10.15-11.10 Språk
11.15-12.10 Lunch
11.45-12.00 Möte
12.15-13.10 Prov

Okej, egentligen inga stora förändringar, men jag slipper matten iallafall. Och ska sitta i två möten.



Oskar

sammanfattning av dan

Början - Bra

Lunchtid - bra

Middagstid -bra

Kvällstid - inte bra


sammanfattning av dan

Början - Bra

Lunchtid - bra

Middagstid -bra

Kvällstid - inte bra


morgondagens shopping?




blir säkert mer än de. men de sakerna ska jag titta på och nåra piké tröjor

hahah


http://skrivenhemlis.se/

När jag var liten så tog jag en sten och la den på skolgården. sen samlade vi ihop ett gäng och formade en ring runt stenen. sen skrek vi: Heja sten! Heja Sten!!..
Lärarna blev som tokiga eftersom dem trodde de va bråk.
 

IQ- BEFRIAD

Hur IQ befriad är du ?
 
Har du...?

(x) låst in dina skåpnycklar i skåpet?

(x) sprayat hårspray i ögat?

( ) trasslat in ditt hår i hårborsten?

(x) gått in i en lyktstolpe?

(x) fått tuggummi i håret?

(x) fastnat med tungan i ett räcke på vintern?

( ) slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?

(x) missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?

( ) trampat barfota på en igelkott

(x) tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärt om?

(x) slagit dig på fingret med en hammare?

(x) råkat trycka på stänga av-knappen på datorn?

( ) snubblat på en fotboll?

(x) gett kattmat till din hund?

(x) kallat en lärare för mamma eller pappa?

( ) stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?

(x) fått IG på fler än fem prov i rad?

(x) sprungit på ett litet barn?

(x) gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?

(x) tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?
 
15

Multiplicera nu ditt resultat med 5
15x5 =  70%

00-25% Du är rena geniet

25-50%  du kan ju vara smartare

50-75% Du kanske borde gå ett extra år i skolan? 

75-100% Sök hjälp 

Jag tänker inte gå ett extra år i skolan =)

har inte så mycket att skriva

Nej, jag har nog en bloggkris. Vad ska jag skriva om? Vad vill ni läsa om? Iallafall idag har jag varit ute och gått lite och tänkt på massa saker. Igår på tennisen, vann jag två matcher de var najs. Tränaren skrek att jag var skitbra, men det kändes som att jag var bra faktiskt igår. KF gymnaiset var nog det mest opersonliga gymnasium jag sett/varit i. Som att vara i en lägenhet, inte trevligt enligt mej. jag satsar nog på hts.
Idag kommer min syssling Ida hit på middag, de ska bli trevligt. Hennes och Hannas farmor dog i torsdags, vilket är väldigt synd jag minns hur det var när min farmor dog... jättejobbigt verkligen. Nu måste jag plugga till soprov(har de jämt alltså soprov), och till musikprov ( jag ser inte vad som är skrivet för vi fick skriva själva alla frågor och svar, en dålig metod peter!).

Önska mej lycka till...

Oskar

MISSA INTE MIN TÄVLING



Klicka för att komma till tävlingen.

Den avslutas 6 december!


kort om dagen



Tennisidag 11.00 - 12.00, sen är det öppet hus på KF som jag ska titta på, ses vi?

oskar

Vintern är här

och då ska man egentligen börja använda sin vinterjacka. Men jag har en asful och får ingen ny för jag köpte en förut. Aja, jag vill ha en goose, kanske får det av syrran i julklapp? Hoppas på det. Lite bilder på snön utanför kommer senare idag då jag laddat kameran och kommit hem.
`Dagens outfit kommer senare och även hissådiss och kanske ett recept?

Kom igen hit senare idag;)

nu ska jag dra, men vi hörs oskar


YES



Den finns i höger sida tills tävlingen är avslutad 6 december!

ush




Nu ska jag ha temadag om gymnasium. Våra temadagar är alltid onödiga, vi ska lyssna på nån och vet ej varför. Men onödigt är det iallafall!

Tävling

Om du är kille och vinner vinner du:

Valfri produkt.
värde mellan 100 - 300

Om du är tjej vinner du:

Presentbox Asian Purple

Boxen innehåller Lemongrass Bath & Shower Gel 290 ml, Lemongrass Body Lotion 290 ml, Hand Soap och Bath Pearls.

värde 135:-


Hur går det till?

Motivera varför just du ska vinna.
Skriv ett skämt/raggningsreplik (bästa vinner)
Skriv din mail och blogg. Bloggaren länkas.
Om du vinner kontaktar jag dig på mail.

VINNARE DRAS 6 DECEMBER


önskning

mina dagens önskingar funkar inte så vidare bra. men men
nu kommer en iallafall

Bild av WESTERN 250GB PASSP ELIT

WESTERN Hårddisk 250Gb Passport Elite

Skulle behöva en sån.


tv ikväll

http://typmicha.blogg.se/ - har ny design


Är ikväll, ska se det, ska du se det? Jag ser det när jag kan och så. Men men.

Imorn har jag temadag i skolan, jag är rätt klar över vad jag ska gå och vilket gymnasium. HTS handel.

oskar

Vila i frid

Jag fick starkt VG+ på matten! Asbra verkligen. Fick VG på kärlekshäftet..


Min mammas moster dog idag. Kommer inte skriva mer idag. Men Vila i frid Ellen.





HTS-gymnasiet

HTS-Gymnasiet, Gymnasieskola jakobsberg JärfällaJag var ju på öppet hus idag, blev väldigt nöjd. Jag trodde jag skulle ha rätt med att inte gå där, men jag tror nog jag vill det, för :


* Egen dator
* Eget skrivbord
* Trevlig skola
* Nära hemmet

Sen vet jag ju inte hur de andra skolorna är, men ska på KF på lördag, kanske ses vi där? 


jag kom in!

Jag fick beskedet av min syster faktiskt. Jag kom in på salkhallen(en skitbra tennis hall där blandannat björn borg har spelat och vuxit i sin karriär)


Ska bli fett kul, jag går min första gång på lördag faktiskt. Som en behörig inte bara provspelare! Den ni

Stöd fattiga du med!

Bidragsgivare till Husen

Red lines
 Det finns idag tre Ronald McDonald Hus som ligger vid Universitetssjukhusen i Huddinge, Göteborg och Lund. Nu pågår bygget av det fjärde Huset vid Universitetssjukhuset i Linköping.

Vi har hittills samlat in 22 miljoner, men saknar cirka 8 miljoner innan Huset är färdigfinansierat.


Hjälp till att finansiera huset!   


Jag ska göra minst en sak i månaden för fattiga/hemlösa. Om alla hjälper lite, lägger femman man får när man köpt en meny på McDonalds i deras Ronaldmcdonald fond som är vid kassan (den är röd). Då blir det en förändring. Har du redan köpt en meny för säg, 60 kronor. Vad är 5 kronor då? Men för ett barn kan kanske dina fem kronor göra så det barnet kan gå i skolan? Vem vet? Det är inte värt att riskera att "han/hon kanske endå kan gå i skolan". Det är ingen självklarhet, men du har iallafall försökt om du lägger mins 5 kronor (gärna mer) i lådan!

Gör det !

Oskar


gash jag är fett trött

Men MTV hjälpte mig pigg, men kan inte ha på högsta volym som jag vill... För mamma pappa är hemma. Syrran och hennes kille sover. Så jag måste vara jättetyst ... Men men. Ush vill flytta hemifrån så jag kan ha hur hög musik jag vill på!
Någon som vill flytta?

Kanske libanesiskt

Igår när jag var på väg hem då träffa jag emma och hanna, jag snackade ett tag med dem. De hade ätit libanesisk mat kyckling och typ ris? Minns inte, men det lät jättegott, funderar på att köpa de till middag idag, har 70 kronor på mej som jag fick av mamma till middag idag eftersom jag måste det varför ser du i ett tidigare inlägg. Men jag vet inte vad jag ska välja. men det blir nog bra tillslut. Haha.
 



När börjar NKs julsaker? Någon som vet?

Oskar


jahapp



jag kommer nog till åtta (senast) till kyrkan igen, men då ska jag snacka med Yrsa om en jätteviktig sak. Sen ska jag snacka med malin... (förhoppningsvis?).
Jag är jättetrött borde plugga, men jag orkar inte. Jag hoppas jag kan det lixom, om jag inte kan provet så är jag nog död nästa vecka ( då har jag bara 7 dagar kvar ca). Läskigt. Nej de skulle inte böta med död direkt. Men med penga indrag, och jag behöver mina pengar till massa saker bland annat : Kaffe, Fika, Köpa saker jag behöver, Middag osv. Men det är inte därför jag känner mig pressad utan: IG i engelska - inte bra alls! Får inte och min syster får skit om jag har dåligt - hon har hand om engelskan hon fick en fjällräven för hon hjälper mig med engelskan. Jag vill också ha en lillebror/syster. 


godmorgon

Sex timmar har jag sovigt nu, smart? Ja, för jag måste ju plugga snart. Klockan är 5.40 här. Hur mår du idag? Jag mår bra,fast lite trött. Dagens planer:


  • Plugga till jag ska äta frukost
  • Äta en snabb frukost
  • Plugga mera
  • Åka till skolan 7.30
  • Prov första timmen - engelska (önska mig lycka till)
  • skoldag  till tre
  • Äta en tidig middag (måste för ska på öppet hus. Kanske libanesiskt?)
  • Knattarna 
  • Öppet hus på HTS-Gymnasiet
  • Kyrkan
  • SOVA
     

Det är min dag det, vad ska du göra idag?
Alla sover nog nu,  jag borde ha pluggat mer då kunde jag också sova nu.

Vi hörs sen

Oskar


jag tänkte sova..

För vi har ett engelskaprov imorgon första timmen ( får man ha det? ). Anyway, jag har knappt pluggat men jag måste gå godkänt. aja men ja har inget att skriva

Imorn ska jag till HTS- GYMNASIET inte taggad vill inte ens gå där. Men men mamma och pappa drar dit mig.. hhaha men men.


ofn

rösta

Rösta på viola så hon vinner;)


åker snart

Har sjukgymnast vid fyra, men ska åka vid tre för att köra crosstrainer och nån annan maskin som jag ej kan namnet på. Men jag åker hem direkt efter (?)



blev inte mycket plugg för mej inte

lite klipp...







Alla minnen finns kvar



Vissa sår läker aldrig.

Moskén - plugg plugg plugg




var i moskén idag med skolan, slutade 11.00 typ och nu måste jag rikta in mej i engelska böckerna, har prov imorgon hur ska det gå? Har inte ens börjat plugga. Kan inte direkt säga nått till mamma och pappa heller att jag har prov eftersom de blir assura om jag kommer dan innan(de kan jag förstå) men jag fick typ veta det idag. Jag kommer inte orka med skolan känner jag... men jag måste det.

ofn

aa



sjuuukt bra ska se den igen nu när ja sover:)

sovgott! Se på hoteller  i några inlägg ner, på Hotel Albatros Place * * * * *

STÖD

Stöd Bröstcancerfonden med: Du får ett GiverSign som tack!

Stöd Bröstcancerfonden med: Du får ett GiverSign som tack!

Stöd Bröstcancerfonden med: Du får ett GiverSign som tack!

Om BRO - Bröstcancerfonden : : Om Digitala Rosa Bandet 2008 : : Säkerhet och integritet : : Köpvillkor : : Support : : Banners

Click to Verify - This site has chosen a VeriSign SSL Certificate to improve Web site security
© 2008 Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation


366 dagar har gått

bilder tagna från maria

366 dar sen vi åkte hem från drakudden
 
  
 

bee movie

Massor av skratt, tills man fick ont i magen och kunde knappt andas

Busschaufören till vällingby sa nått med:
"Trevlig dag, god middag, kanske pankakor köttbullar, eller torsk? Själv ska jag äta kyckling. Efterätten får ni fixa själva"
Massor massor av skratt!
Men men.


Filmen var verkligen asrolig " bana 17  09.00 kommer du klara det grabben? Ja men det beror på vad du  menar med 09.00?" och " Har gått i grundskolan 3 dar, gymnasiet 3 dar tur att jag var ledig en dag i gymnasiet" Haha dom kommer funka väääldigt länge på mig och micha kan jag lova. Sen hade vi ledarutbildning, kan nog tro att alla var irriterade på mig, henke och micha som jha flummade väääldigt mycket. Men vi hade kul. På bussen då flummade vi verkligen verkligen rätt mycket! Vissa tyckte nog vi störde esh skitsamma!  Hoppas jag kan sova inatt iallafall haha! Jag behöver det börjar 8.00 imorn slutar runt 11 - 12.

bilder





Hotell Albatros Place

Nu har vi bokat en resa till egypten, men dock ej till mövenpick som jag ville men vi kom till ett 5 stjärnit hotell och de är mycket bättre än Mövenpick

Här kommer bilder:
St&aouml;ng fönsterSt&aouml;ng fönsterSt&aouml;ng fönsterSt&aouml;ng fönster


I All inclusive ingår


Aktivitetsvärdar - haha de kan ju bli kul att köra med dem
Bastu 
Beachvolley 
Gym 
Inhemsk öl 
Inhemska drycker (med eller utan alkohol )
Inhemska spritdrycker 
Inhemskt vin 
Jacuzzi 
Kaffe 
Läsk 
Snacks 
Te 


måndag.

jag och micha hade en tävling, att vara uppe hela natten vi skulle smsa varje kvart. Men vid 3.05, skrev micha att vi hade ledarutbildning imorgon och de kan vara bra att vara pigg, jag sov bara 3,5 timmar  inatt. Men jag är hyffsatt pigg!  Jag ska fixa med michas bloggdesign idag i kyrkan, ska ta massor av kort. Vi ska kanske se bee movie som jag har med mig

Ska bli trevligt. Jag har haft två timmars bild idag, sjukt kul verkligen. Sen jobbig engelska och svenska. Haha jaja de var inte så intressant direkt. Men nu ska jag nog dra vidare, men jag skriver mer när jag kommer hem från ledarutbildningen.
Lindas blogg
Michas blogg

Ofn

sorry i´m not perfect

Nej jag är verkligen inte perfekt, och enligt en psykologi kurs så är det mottagaren som avgör i ett läge där den andra har gjort nått åså. Men men jag har inte läst den kursen men en vän har det och jag tror henne haha. Men det jag skulle säga är att, jag håller på att förlora en vän som jag inte vill förlora. Men ibland förlorar man det man minst vill. Alla har nått bra, du med, det är upp till en själv att ta en konflikt om man känner det, jag kände att jag var tvungen lixom för det blev lite mycket den kvällen. Men nu är man kanske mitt uppe i en konflikt eller vad man säger, kanske är jag dum som orkar bråka med den personen? Samtidigt tror jag att den personen mår bättre av att jag sa som det var istället för att störa mig på det. Aja de här blev ett konstigt inlägg känner jag men men. Jag har laddat ner en film, men har tyvärr problem med att få den till min lilla laptop som jag har med mig överallt. Får hitta en lösning aja. Jag måste det. Jag vill ha imorgon känner jag för helgen har inte varit bra eller inte dålig heller, aja men jag skriver mer imorgon. Jag ska bättra mig på dagens önskning.

egypten

Vi ska boka en utlandsresa, men vart? De lutar åt egypten.
Detta hotell verkar det som att vi ska boka vår utlandsvecka på

Mövenpick Resort & Spa



Dubbelrum för 2-3 personer, varav 1 barn. Deluxerum för 2-3 personer, varav 1 barn. Familjerum för 2-4 personer, varav 2 barn.

Elegant förstaklasshotell bestående av sju byggnader. Här finns allt man kan önska sig. Ett stort poolområde med utsikt över havet, tre pooler, varav en är uppvärmd vintertid (november-april), två separata barnpooler, gratis solstolar, parasoller och handdukar. Flera restauranger, barer och hälsoklubb med jacuzzi, bastu, gym och massage. Hotellets gäster erbjuds också en nybyggd asiatisk spa-avdelning med massage och diverse behandlingar. Ett paradis för den som verkligen vill koppla av och skämma bort sig på semestern! Övriga faciliteter är skönhetssalong, juvelerare, bank och souvenirbutik. Tvättservice. En mängd sportaktiviteter som tennis, bordtennis, squash, windsurfing, segling och snorkling. Samtliga faciliteter är mot avgift. Dags- och kvällsaktiviteter varje dag. Bra konferensmöjligheter för upp till 400 personer. Egen strand med gratis solstolar och parasoller. Begränsad trafik.

Rummen

Fina deluxerum och ljusa och rymliga dubbelrum. Familjerum med extrabäddar som nås via en trappa. Alla rumstyper har radio och satellit-TV. Minibar. Dusch och wc. Hårtork. Vissa rum är handikappsanpassade. Balkong eller markterrass, vissa dubbelrum har havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.


Erbjudande

All Inclusive kan köpas till. Då ingår:
-Frukostbuffé kl 07.00-10.30
-Lunch: buffé kl 13.00-15.00, á la carte kl 12.30-16.00
-Middag: buffé samt á la carte kl 18.30-22.30
-Lokala drinkar såsom vin, öl, soft drinks, juice, te, kaffe och mineralvatten.
-Snacks kl 11.00-17.00
-Afternoon Tea kl 15.00-17.00
-Glass kl 11.00-17.00
-Barnklubb för barn mellan 5 och 12 år kl 10.00-13.30 samt 14.30-16.30
-Diverse sportaktiviteter, bland annat gym, bastu, bordtennis och jacuzzi.
-Guidad tur i El Gouna en gång i veckan.


Måltider

Frukost. Jul- och nyårsmiddag. Halvpension eller All Inclusive mot tillägg.


Mysigt vah?
Hoppas vi åker dit, jag skulle iallafall trivas!

nervös till 1000

Jag är sjukt nervös, men varför kan jag inte säga än för det är lite hemligt. Men snart ska jag åka iväg och spela tennis iallafall. Hoppas det går bra för det har inte gått så bra de senaste gångerna känner jag. men man måste lixom slapna av(låter helt sjukt om man ska spela tennis) för då spelar man som bäst faktiskt. Jag menar vad har jag att förlora? Ingenting, men man är endå lite nervös hur de går på tennisen. Jag har haft en toppen morgon verkligen det är ett + för dom gånger det gått som bäst har jag varit : avslappnad, haft en bra morgon och självsäker på vad jag gör. När jag kommer hem ska jag plugga tror jag för jag hinner inte imorn, har lixom engelska-prov och so-omprov... Där det står vad jag ska kunna till engelskan är dock i skåpet men jag tror jag vet sidorna så jag kan plugga på glosorna!


Jag skriver när jag kommer hem igen


Ofn


blondin

Hur får man plats med fyra blondiner på en stol?
- Man vänder stolen uppochner.


En blondin köpte en dagbok att skriva ner alla sina tankar i.
- Tre år senare började hon på sida två.
Varför bytte blondinen bara blöjor på sin baby en gång i månaden?
- Blöjpaketet sa: "Upp till 10kg
Varför kunde inte blondinen skriva siffran elva?
- Hon visste inte vilken etta som kom först.
Vad är det för skillnad på en blondin och yttre rymden?
- I yttre rymden finns det hopp om intelligent liv
Vad säger en blondins blygdläppar till varandra innan en veckas semester på 
Mallorca?
- Vi ses om en vecka.
Vad gjorde blondinen som fick tvillingar?
- Gick ut och letade efter den andra pappan.

Hur många blondinskämt finns det?
- Inga, allt är sant!


Gymnasieval.


          
Antingen ska jag gå Barn & Fritid på Didaktus i liljeholmen. Den skolan är mina föräldrar inte emot, men utbildningen. Eftersom det är så låga löner och massor annat. Det possetiva, eller enligt dem finns det inget possetivt med barn och fritid. 

Andra är Handels på KF lärlingsutbildningen, den vill jag gå om jag inte får gå barn och fritid, men den får jag inte gå heller, dom är rädda för jag ej ska få en högskole behörighet, inte under samma förutsättningar som om jag skulle gå vanlig handels iallafall. Visst det kanske stämmer.


Men dom stöttar mig inte i mitt gymnasieval, helst ville jag gå resturang linjen men den bromsa dom för läänge sen, en dröm för mig iallafall. Nu stoppar de väl de andra två mini drömmarna för mig, eftersom att dom vill jag ska bli en bra och utbildad person. Dom tar upp bland annat att 85% av sveriges befolkning inte har det lika bra som vi har det, och varför ? För dom har bra utbildningar min mamma och pappa. Men tänk om jag inte vill bli en sån då? Jag känner på mig att jag inte får som jag vill. Men hoppas min syo kan hjälpa mig måste jag gå vanlig handels då kommer jag inte ens gå till skolan.


ofn

in jonna´s office

Nu sitter jag på Jonnas kontor, men jonna är inte här hon är någon annanstans, så jag passar på att skriva kort om dagen.

  • Kom till prao 07.30
  • 9.00 gick vi ut och dagisbarnen fick leka av sig.
  • vid 11 gick vi in och jag och ett barn hade dukat
  • 12- 13 hade jag rast så jag satt och fikade med de andra personalen
  • Slutade 14.00
  • Gick upp till kyrkan
  • Nu skriver jag det här.

När jag skulle gå så sa jag ju såklart hejdå till alla och personalen ville att jag skulle komma tillbaka eftersom jag tydligen har varit så duktig! Det är ju alltid kul att höra. Men ett barn började nästan gråta men nu ska jag hjälpa erica!

ofn


fråga på! Endast seriösa frågor besvaras


Nu är det en frågestund på bloggen. Ska försöka svara på era frågor ikväll!
OBS! Ni måste skriva mail om ni vill ha eran fråga besvarad inga anonyma accepteras!

hissochdiss 12/11

Nu ska jag försöka ha en dagens hiss/diss varje dag.



Veckans bästa dag!

Praotiden är slut idag

idag onsdag 12/11

Sista dagen på dagis, väldigt tråkigt känns det, men men. Jag ska söka barnåfritid känner jag! Men nu är det bara mamma och pappa jag ska få med för dem vill att jag ska gå handels... Jag börjar 7.30 mamma skjutsar mig väldigt snällt för då slipper jag åka komunaltrafiken som jag hatar.   Ikväll är jag som sagt i kyrkan med vissa av mina vänner men jag skriver nog när jag kommer hem och berättar mer om min prao tid och hela veckan!

ofn

dagens önskning

Jag skulle vilja åka utomlands med några polare lixom. Så dagens önskning blir nog en utlandsresa. Men var?

Du bestämmer

  1. Thailand
  2. New York
  3. Spanien
  4. Frankrike
  5. Italien
  6. Syd-Amerika
  7. Montenegro
  8. Japan
  9. Australien
  10. Kroatien

Bestäm du var du tror jag kommer trivas bäst!


tillbaka

Detta inlägg kommer bli ett kort inlägg och jag kommer ej skriva imorn.
Jag är på ett dagis och jobbar där i veckan iallafall till imorn. Tråkigt att lämna dagiset faktiskt. Men eftersom jag är helt trött på dagarna när jag är på dagis bloggar jag väldigt lite. Men nu ska jag vila vi ses:)

obama musik video


förlåt!

Jag ändrade om i designen nu för den andra ska endå inte ligga uppe så länge! Men nu är det massor av reklam på sidan. Det har diskuterats stort i min klass om varför jag inte har reklam Men nu har jag ju det. ! Om 40 minuter ska jag åka till spånga för att möta upp micha. Därifrån ska hon och jag åka till vällingby och ha knattarna. Det är familjegudstjänst idag. Skojskoj. Igår så såg jag dum och dummare, haha en sjukt kul film faktiskt. Jag behövde skratta och skratta gjorde jag! Ha en toppen söndag! (det kommer en dagens önskning en jätteförvånande idag faktiskt, släpps klockan 19.45 på bloggen)

Framsidan föörsenad till er!

jag har lovat er framsidan till mitt kärlekshäfte jag lämnade in i veckan. Nu kommer den.


 Blev nöjd faktiskt.

DAGENS ÖNSKNING
ps3, det skulle jag bli glad av! Dem kostar ju typ ingenting nu!
Bild av Sony PS3 80 GB

4 390:- Köp

Delbetala i 24 månader 193:- Se våra villkor och aktuella räntor

or

4 390:-

(pris i butik 4 490:-)


oj hon var bra

Beautiful Disaster
 
Break Away


 Hittade klippen på http://grymtroligperson.blogg.se 
Visst sjunger hon bra?

gårdagen

Jag kom till kyrkan vid typ halv sju lite senare, :). Där var Cornelia, jess, malin, mathias, eric, sen kom det inga på aslänge. Men efter ett tag kom micha å jeanette, det var trevligt. emma julia niki och mickan kom nästan samtidigt som august, jonny hade typ sovigt aslänge haha. Men men. Minns inte riktigt vilka som var där men men. Såg nyss telefonräkningen 896:- helt sjukt men men jag ringer rätt mycke men asså inte så mycke och typ alla jag känner har tele2 men inte micha haha å henne smsar jag knappt med eller ringer.. Aja man måste väl betala?

självklart !

Jag har fått en kommentar där det står att det vore kul med en top 5/10 på de jag hoppas på att få i julklapp! Självklart ska det bli så:). Men nu idag har jag inte kommit på något att önska mig, men tur att jag har så mycke tid kvar! Nu ska jag nog plugga lite och spela tv spel. Ska spela tennis idag skitkul Eftersom det finns ingen som är i min ålder, för alla har typ slutat men men. Jag vill inte gå kvar men det är onödigt att sluta mitt i en termin, men vi får se till nästa termin hur jag gör.

Nu ska jag inte sätta min fot i skolan förns på torsdag! Jag är ledig/ ute på prao eftersom jag inte vet vilket gymnasium jag vill gå. Det ska bli skönt att få lite ledig tid från skolan eller vad man nu säger. Börjar jag bli skoltrött?  Jag tror det. Inte så jättebra. Men jag hoppas verkligen att min design är klar snart? För jag längtar fett mycke efter den! Ha en toppenlördag allesammans!

fredaag

Idag har jag varit i skolan vilket inte va kul. Fixat till julavslutningen med elevrådet, och gjort en hemsida till oss! http://styrelse.info.se/ småskoj. Ikväll ska jag vara i kyrkan i guess. Kommer inte blogga åså men jag mår bra! Haha nu vet ni det:).

Dagens önskning


jadu

Nu har jag en domän. Alltså kan ni skriva in http://oskhar.se.nu istället där jag också finns. Lite kortare lite bättre, men det går bra att skriva in blogg.se med. Den är kopplad till bloggen!

Ha en toppenkväll

Frågor om stress

jag är sjukt stressad, så jag bjuder på en text jag hittade på nätet!

Vad är stress?

Stress är ett tillstånd av ökad psykologisk och fysiologisk handlingsberedskap. Det är kroppens sätt att reagera på inre eller yttre faktorer (stressorer) som vi tolkar som hotfulla. När vi upplever fara mobiliseras den sympatiska delen av det autonoma nervsystemet - det innebär att vi är förberedda för kamp, eller flykt, på liv och död. Stress är alltså en överlevnadsinstinkt.

Våra kroppar reagerar med ökad puls, blodtryck och andningsfrekvens, ökad muskelspänning, aktiverat immunförsvar och ökad insöndringen av blodfetter och -socker. Stressreaktionen är oumbärlig i situationer där vi måste prestera intensivt under en kort period. Långvarig stress kan däremot leda till "slitage" i kroppens olika system, med ohälsa som följd.


Vilka stressignaler ska man ge akt på?

Onormal irritation, onormal nedstämdhet, oro/ångest är vanliga känslomässiga tecken på stress. På det fysiska planet kan man märka av trötthet, hjärtklappning, magbesvär, muskelspänningar, svettningar, darrningar och andnöd. Kognitiva (tankemässiga) stressymptom kan uppträda i form av onormal glömska och koncentrationssvårigheter. Alla dessa symptom signalerar en sak: du behöver "varva ner" och vila dig. Om man inte tar dessa varningssignaler på allvar, utan försöker övervinna dem genom att arbeta ännu hårdare, riskerar man att drabbas av allvarlig stressrelaterad ohälsa.


Vad är utmattningssyndrom?

Utmattningssyndrom beskrevs ursprungligen som ett syndrom förekommande bland personer i yrken med täta människokontakter (till exempel socialarbetare, lärare) och bestående av de tre grundpelarna känslomässig utmattning, avhumanisering (cynism) och nedsatt professionell prestation. Utmattningssyndrom ansågs bero på täta och påfrestande kontakter med klienter, patienter och dylikt.

På senare tid har man förstått att utmattningssyndrom drabbar även individer i yrken utan täta människokontakter. Numera har beskrivningen av utmattningssyndrom utökats till den fullständiga utmattningen av organismens energiresurser.

Ett typiskt tecken på utmattningssyndrom är en kolossal trötthet - både psykisk och fysisk - som inte kan vilas bort. Det är också vanligt att patienterna rapporterar kognitiva (tankemässiga) besvär som koncentrations- och minnessvårigheter. Bland de fysiska symtomen finns, förutom trötthet, även muskelvärk, hjärtklappning, magproblem, yrsel, synrubbningar och överkänslighet för exempelvis ljud, ljus och lukter. På det känslomässiga planet förekommer ofta irritation, depressivitet och känslomässig instabilitet, det vill säga skarpa pendlingar mellan olika känslor. Utmattningssyndrom är slutfasen i en process (utbränning) som kan pågå i många år. Utmattningssyndromens tidiga fas karaktäriseras av stark psykisk och fysisk anspänning (tense-burnout) till följd av långvarig stressaktivering. Den avancerade fasen utmärks av håglöshet (listless-burnout), depression och apati.


Kan man "gå in i väggen" från den ena dagen till den andra?

Vår uppfattning är att så inte är fallet. Vanligtvis har individen uppfattat stressymptom långt innan han/hon "gått i väggen", men av olika skäl ignorerat dem.


Påverkas minne och inlärningsförmåga av stress?

Ja, de påverkas negativt. Långvarig och intensiv stress kan medföra försämrad funktion i en struktur i hjärnan - hippocampus - vilken är av stor betydelse för vår förmåga att minnas och lära in nya saker. Stressade människor har därför ofta svårt med dessa tankefunktioner.


Kan stress leda till större känslighet för infektioner?

Ja. Akut, kortvarig, stress medför en ökad aktivering av immunförsvaret. Långvarig stress kan däremot leda till en minskning till nivåer som är lägre än vad individen vanligen har, vilket gör att man får mindre motståndskraft mot infektioner.


Jag dricker ett glas proviva varje morgon. Jag blir mindre stressad på morgon. Men tyvärr håller det ej hela dagen, men jag får en bra start iallafall!

Min favorit proViva!

bilder

Orkar inte skriva nått alls idag typ , men dagens  önskning


hur klarar jag morgondagen?

TORSDAG
8.00-8.55
9.15-10.10
10.15-11.10
11.15-12.10
12.15-13.10
13.15-13.45
14.00-14.55
15.00-15.55

SV
NO
 LUNCH
MA
SO
Mentorstid
 TM
 TM


två timmars slöjd-.- ush. nästa vecka ser bättre ut jag går bara 2 dagar, torsdag och fredag!:D

dagens å gårdagens

Gårdagens önskan:
Photoshop cs3

Dagens önskan:
Canada goose jacka

ljuset..

Mitt so prov gick inte bra! Tvärtom. Jag borde plugga men jag orkar inte plugga till matte provet imorn. Så direkt efter jag gjort mitt prov letade jag efter en lärare som jag inte hittade såklart. Men då gick jag till lagerhouse, och köpte 10 ljus, 2 fick jonna 4 fick malin och 4 tände jag nyss, jag tänder aldrig ljus, men jag ska deffenetivt börja med det! Knattarna gick helt okej. Mässan var nog en av dom bästa, Fredrik hade predikan han pratade om bra saker och hans predikan var nog en av topp 5 som jag hört iallafall. Sen kom yrsa trevligt hon hade en as mysig goose jacka! Me like, jag ska få en sån förhoppningsvis. Idag har varit en känslomässig dag, för jag är sjukt stressad jag hinner inte ens med lunch för jag har för mycket att göra, men men life is life huh? Nu ska jag bara ta det lungt och tänka lite, men vi hörs nog imorgon.


Snart prov...

Jag har snart prov, ush. Men mötet gick bra, missade 2 timmar och 40 minuter. Inte så  bra, men jag missade tydligen ingenting.
Nu har jag prov i 1:a världskriget, och Mellantidskriget. Kan mycket om 1:a men inte om mellantidskriget. Hoppas att det går bra, för jag får inte ha omprov på detta prov eftersom jag är borta och praoar på dagis 3 dagar nästa vecka, Och sen har jag två prov varje vecka fram till jul. Not so god.
Jag ska verkligen försöka kolla vilka filmer det är som går på söndag nästa vecka på bio! Malin ville det nämligen. Får se ska hinna köpa en sak innan jag ska till knattarna och jag vill gärna prata med Jonna för hon är snäll:). De är alla där.




Ha en bra dag och kväll allesammans! jag ska få göra mitt prov på datorn, men på min skoldator lyxigt vah?

YES!

Som ni redan sett så har Obama vunnit. Det har inte varit en sån stor skillnad någonsin! Jag gick upp 5.00 och satte på tv direkt. Eller nej ja tror ja låg kvar till 5.05 haha men det är nästan nära. Sen hart jag tittat och blivit glad att vi har en svart man och fru i det vita huset i Wasington!
Dollarn lyfte och oljepríset sjönk när obama blev vald, det ser jag på tvn i en liten ruta nu! Är inte det fantastiskt? Det är bättre för oss alla. Men inatt då, då såg jag lite då hade de varit med vissa personer. En var lärare, och läraren frågade vem tycker du obama eller mccain? Då sa en liten flicka mccain. Läraren sa direkt:
- Men du? Om mccain vinner får din pappa vara kvar i irak i 100 år, för han är väl soldat?

Så himla bra, haha, men säger man så till ett barn? Men men han vann iallafall!

Idag har jag ett möte ush jag drömde en dröm om ett styrelsemöte faktiskt... Några få kom och alla var okoncentrerade. Aja men de brukar inte vara det och jag litar på dem! Idag är det knattarna och jag kommer inte blogga så många inlägg tror jag. Men jag har soprov idag också suck! Aja det får väl gå... Men nu ska jag äta frukost och dusha. Vi ses!




Vår presidentfami

Valvakan jag låg uppe till 2.00 gick upp 5.00


Barack Obama är USA:s näste president. Foto:Scanpix

Glöm ej våran nya amerikanska svarta president fru!
Michelle Obama, foto: Scanpix


President paret
Michelle Obama tillsammans med maken Barack. Foto: Scanpix.

vinn!


godnatt

Med 227 läsare idag unika. Och 40 på bloggtopp listan känner jag mig jättenöjd! Men imorgon kommer jag inte blogga nått alls, kanske ett litet inlägg, men förvänta er inte mycket. Men lägg till mig i bloggkoll! Och ha en toppen natt. själv ska jag nog valvaka ! går upp 5.00 ! Vi hörs

2008 Electoral Map
http://www.expressen.tv/nyheter/utrikes/1.1357639/har-lagger-barack-obama-sin-rost

Clinton röstade på obama!

har ni sett astrids design?!


Astrid som fixar min design har fixat sin före min-.- haha:) det är lungt. Klicka på bilden för att komma till den!


dagens fråga

Varför är det svårt ibland?
Bästa svar får ett fint pris hemligt pris

fuck playahead.se

medlem: JNS banna mig för jag skickade några BC med:
Vem vinner valet? Nått mer också. Men helt sjukt?! Jag gjorde inget fel. Nu är jag bannad en vecka ?! Aja fuck playahead!



Lite mer om pea!
För att ha lite status (silver vip) 10 kr
lite mer (guld) 30 kr
mest (platina) 50 kronor.

Och om man vill skicka broadcast kostar det 3 kr, men man kan inte sätta in endast 3 kronor! Utan man måste köpa på sms 50 kr för 37.50 peadollar. Eller ringa in för 20 kr då får du 15 peadollar. Helt sjukt är sur och missnöjd med playahead. Ush.

Obama Obama Obama Jag går upp 05.00 imorn!

LÄMNA DIN ÅSIKT SOM EN KOMMENTAR!
Ny USA-balk till ettan 464px


$Foto: Scanpix
'
Snart är det val i usa jag hoppas att Obama vinner, men det är nog klart att han gör!
Valvakan sänds direkt i TV4 och här på Nyhetskanalen från 23:35-05:50.
Ska du titta? Jag ska titta! Ska ställa klockan på 05.00! För att veta vem det är som vinner

Min dag

Mådde inge bra idag faktiskt. Men jag var verkligen tvungen att gå till skolan! Vi hade en jätteviktig matte lektion eftersom vi har prov nu och imorn kommer jag inte gå på matten. Men jag lärde mig inte någonting faktiskt. Matten är sjukt jobbig faktiskt:(. Sen på son såg vi en hitler film, jag sitter för nära tvn men jag orkar inte byta plats. Imorgon har jag so prov ush! Men det går nog bra. Som ni såg i förra inlägget vet ni vad jag såg när jag gick hem! Men innan jag gick hem så var jag hos sjukgymnasten och bokade en tid nästa vecka! Han sa nått med: Ja jag hörde att du hade åkt in! 
Eeeh ja, men nu kom jag sa jag typ. Har tid 13.45 nästa vecka på tisdag! Nu ska jag rikta ögonen in i son och lära mig så mycket jag kan!
 
MTV får mig att tänka bättre!

Imorgon kommer min framsida upp på bloggen hann ej lämna in den idag! Så imorgon kommer den!

Nu blir jag arg!

När jag gick hem från skolan idag såg jag en hund och en som gick med den, vet ej om den personen var ägare. Men vet ni vad han gör mot hunden när den typ skäller lite?! Han höjer armen och greppar tag om hundens mun. Är inte så bra på hundsorter men tror det var en Schäffer. Sånna personer som behandlar sina djur illa borde inte få ha djur. Den hunden var lixom inte så fin väldigt ovårdad... Úsh fy jag tycker man ska pröva familjen när man köper hund som när man prövar vid adoption vad tycker du?

godnatt

som 47 i bloggtoppen är jag nöjd!! Godnatt allesammans nu ska jag sova och upp 6.00 imorgon. Vi hörs imorn!!!

sluta köp päls?!

I ett tidigare inlägg idag på blondinbellas blogg, vill hon sälja sin fakepäls för att köpa en äkta. Snälla köp inte päls över huvud taget! Jag anser att det är mord att döda ett djur för att ha på sig pälsen. Mord mord. Men tydligen ser vi upp till dagens stora bloggare för att dom sponsrar mördat djur? Inte okej. Köp ett djur men döda det ej för pälsen!
 Nu vill jag ha in så många kommentarer som möjligt!

Vill du sponsra att de dödar massvis av dessa för en jackas skull?!

Lämna kommentarer för djurens skull

resa iväg?

Kanske nån vill åka dit?

Eller dit?

Eller dit?


Jag åker gärna någonstans av dem thailand/florida/kalifornien

Film?

Jag vill se nya bond filmen, min vän jasmine har sett den, och hon säger att den är väldigt bra, eller hon sa väl snarare jättebra . Får väl se den eftersom jag har exakt alla filmer som släpts och sett varje (inte den nya än iallafall). Men när ska man ha tid att göra sånna grejer? Jag är ju rätt uppbokad, antingen med plugg eller andra saker. När jag väl får tid över vill jag bara ta det lungt, inte springa runt och se på bio, utan vara hemma och dricka en kopp te. Kanske inte ens göra de. Men sånna dagar är alldeles för få. Därför älskar jag söndag, det är den dagen jag kan vila och göra saker jag känner för.



Hittade ingen annan bild, men ser det inte avkopplande ut?


önska mig lycka till - jag lär behöva det.

Har inte pluggat någon so och pappa ska förhöra mig om åtta minuter?! Önska mig lycka till, i need it! Jag kommer nog klara mig som vanligt med standard replikerna vid fel: " Aha ojdå... ja men de visste jag ju... Ahaa nej:( jag kan ju det där... Men du avbröt mig och jag skulle säga exakt det.
De är några av mina repliker när jag har fel. Nu hör jag han komma önska mig lycka till:).

jaja

Jag förstår inte den här blogg hysterin eller vad man säger. Alla ska tjäna pengar på sina bloggar, självklart det är asnajs med pengar. Men när folk snackar om det som det vore värsta grejen börjar man ju undra lite faktiskt... Hörde två killar snacka om det idag i simhallen, några i klassen verkar vara mer än nöjda över det sättet att tjäna pengar på. Aja jag förstår verkligen inte!

Idag efter simningen så ringde jag den jag ska vara hos nästa vecka måndag - onsdag. Trevlig var hon i telefonen och ännu trevligare när man träffade henne. Nu vet jag lite mer om hur det funkar iallafall! Ser framemot nästa vecka!


Nu tog jag mig tag i plugget ett tag och stoppade lite med skrivandet här... Nu har jag satt ihop mitt kärlekshäfte, kommer väl bara få godkänt. Får aldrig mer än godkänt, minns att jag hade 6 fel på ett prov förra året, och de skulle iallafall ha varit ett VG men fick G- .. Illa men men ..
Men den är fett fin min framsida! Släpper ut den imorgon på bloggen då den är inlämnad! Nu måste jag väl sluta skriva och börja plugga so. Har prov på onsdag i 1:a och mellan krigstiden. Inte kul men det funkar!

dagens önskan 3 november

Min andra tv är 32 tum, nu vill jag ha en ny finare och bättre! Vill du suprisa mig med denna så får du en glad Oskar, men jag hoppas på den i julklapp!

Dagens önskan 2 november

Igår där jag var på middag, hade de tre katter. Tre Brittiska korthår, som hette, Legolas, Jenny, Elvis! Asfina, men nu vill jag iallafall ha en eller två efter man var hos dem! Men men kommer man få ett djur eller inte? Jag vill ha ett men mina föreldrar tycker nog ej samma sak..



dagens mening

Jag vill känna mig trygg någonstans




of i go

Nu ska jag strax åka till Villastad för att vara på middag. Idag har jag sett mamma mia och umgåts med syrran, det har varit en händelserik dag på gott och ont... Aja nu kommer en  dåligbild på mig men den kan jag väl bjuda på...

Vintern är här

Nej men iallafall temperaturen !

Idag har jag inte gjort så mycket har fått en ny tv bänk, inte så fin men den funkar tills vi köper en ny... Den andra var för liten för min 32 tums tv! Jag dushade och sen så fixade jag mig, jag och min familj ska till syrrans kille och hans mamma och hennes kille. De kan nog bli trevligt. Är väldigt nöjd med mig själv just nu ! Har varit ute och gått i två timmar och tjugo minuter, riktigt kallt men skönt att komma in när man har varit ute så länge haha. Snart kommer syrran hem och vi ska titta på film tror jag. Hon ringde mig faktiskt alldeles nyss hon berättade att hon skulle ta bussen klockan två som hon hinner med. Snart är hon hemma. Hos mig är det bara 8 grader imorse var de nästan -4 grader ute för kallt enligt mig. Men tur att man har en stor och varm vinterjacka. Här kommer den på bild:
EVEREST DOWN JKT F8EVEREST1 299:-

Dagens Önskan 1 November

Jag börjar idag att skriva en sak varje dag till jultomten. I kategorin "julklappar" du se varje dag direkt vad jag önskar mig.

RSS 2.0